:-P nema slika dok ih ne dovedem do savrsenstva :-)
Sad ozbiljno, odlican je ab ripper, traje svega 15 minuta i preporucam ga svima.
Hvala na zeljama :-)
Printable View
:-P nema slika dok ih ne dovedem do savrsenstva :-)
Sad ozbiljno, odlican je ab ripper, traje svega 15 minuta i preporucam ga svima.
Hvala na zeljama :-)
ivana s jel imaju oni u ponudi My Protein Re:Charge za 229 kn.
Meni se čini da im to nije raspoloživo ili krivo gledam?
Summer :kiss:
Planiram se uvalit muzu kad bude utakmica (najvjerojatnije u sridu) pa te drzim za ric :mrgreen:
Summer super suknja! Moras se pohvalit slikom kad je obuces :mrgreen:
joj, summer, ja tebe u samo takvim suknjama zamisljam :mrgreen:
Sani pa vec su bili savrseni, o cemu ti?
thnx za utjehu za kile
ne brine me toliko ukupno dobitak, koliko ove 2kg u 2 tjedna
ma, gluposti sam radila, pila sok i caj sa secerom, prezderavala se cokoladom...i tak...
a to nikad ne radim
Umjesto vježbe sam prevozila i slagala par metara drva, imam upalu svega :-o
A sad idem na burek, stvarno mi treba.
Ginger, da te utjesim. Ja sam dobila 22 kile u trudnoci, vec 16 otislo :) trecina je beba, trecina voda, a trecina masti koje ce se ugradit u mlijeko tako da beba bude lijepa i debela :)
Jadranka :-*
plima, bome dobar trening
Veceras postnatal week 3/4 workout.
Sinko i ja pravili pametni kolac - al mi smo totalni antitalenti - uopce nam se nije u slojeve podijelio :lool: a sve radili po receptu. Osimnte sitnice, nije bio los. Sinko je rekao da ga mozemo jos koji put radit. Mogli bi probat varijantu s orasima.
Bravo sve vjezbacice!
Summer bravo za odmor :) a suknja je super :)
probala sam i ja svog pametnjakovica iz frizidera
bolji je, ali me ipak nije osvojio
sutra castim na poslu :aparatic:
upravo odskakala stronger fire, hiit od 33 min
uf, preznojio me
sad cu opet ranije u krevet
sutra petak, laganiji dan, i izlazak i ples, veselim se opustanju pred isti takav vikend
jedini plan mi je poslikati hrpetinu svoje robe za burzu, moraju negdje stati i ove nove stvarcice :saint:
Ja bila veceras na TRX-u. Bilo je fantastisticno!!!
Angie,
tebe sam se sjetila u vjezbi stozac-plank. Znate da se ja ne znojim al cijedilo se s mene na kraju.
jest da vexina radi pauze al ja nisam.Sve po p.s.-u i naravno uvijek tezu varijantu.
Mlada piletina bi poodustajala na 3.bloku vjezbi koji je bio na dvostruko dignutom steperu al starija koka se nije dala.:lool:
Ma bilo je izvrsno. Bila bi sva isklesana da idem 3x tjedno na ovo al nema se sad vremena.
Cure,
toplo preporucam TRX treninge :heart:
Plima bravo za trening!
Ginger ajde kile ce otic brzo, ne brini :love:
Summer lipo se provedi veceras!
Jadranka bravo!
Lili super! Zao mi je sta kod mene nema trx, to mi je bas zelja probat!
Ja sam jucer bila na grupnom, danas bi trcala ako kisa ne pocme.
Lili, bas mi je drago da ti se svidio trx. Ma di ces ti odustati...pa ti imas konde a bome i snage :-)
Mb, super za grupni, opasno si se primila vjezbe, tako treba :-)
Jadro, bravo za odvjezbano! A sto se kolaca tice, bitno da vam je fin.
Ginger, hvala na komplimentu :crvenise:
Obavila sam fizijatra. Dr zeli da me jos jednom pregleda ortoped. Njihov doktor iz Arithere.
Ona smatra da je dijagnoza mog ortopeda nepotpuna.
Ali mislim da je to vise ona spika moj tata je jaci od tvog tate.
Je, trx je zakon! Imam ga doma, ali trenutno ga mala koristi za ljuljanje.:mrgreen:
Ali aktivirat cu ga ja skoro..
I ja na rodu samo s moba..smrc..
znaš šta ma baš sam se osjećala ko žena stroj :lol: svi usporavaju, dahću, staju a ja pičim i ne dam se. naravno najlakše mi radit one teške vježbe za trbuh a najteže one za ruke i prednji dio ramena (a jesam ga opisala). Trener obično ispravlja i korigira a meni je kod stošca čučnuo da bi mi naglasio da odlično radim i da mi ide super. Onda sam tek zaprla, osjetila sam znoj kako kapa niz lice jer nije to par stožaca to trajeee.
dijana ajme ima da se primiš TRX-a, ja bi ga kupial al gdje god da ga stavim nekako smeta.
Čuj Sani ja mislim da ti ne bi bilo loše otići po još jedno mišljenje, ništa ne možeš izgubiti, al ja ne bih davala papire tom drugom prije nego mi kaže što on misli a tek poslije bih ga suočila sa starim nalazom. Mojoj mami su godinama govorili da ima manju kilu na preponi i kad je otišla u Aritheru dr. joj je rekao da to uopće nije kila nego ubimenemogusesjetit kao proširena vena i kad joj je napunio vene pjenom fakat se to mejsto popunilo i nestalo tako da fakat nije bila kila.
kod nas u zdravstvu ima stvarno svačega.
i jako su ti dobri u Poliklinici K-centar i imaju neke nove suvremene metode, proguglaj im malo. Sretno !!!
Lili, ti si mašina!!!
TRX i mene privlači, ali kod mene situacija kao kod MB, nemam ga gdje probat.
Sani, svakako potraži drugo mišljenje. Možda taj tvoj doktor stvarno nije siguran pa te šalje nekom iskusnijem.
Dijana je l ti forum na poslu zabranjen inače, ili je to ovih dana se nešto desilo? Meni su chrom i mozzila forum prepoznavali kao spam koji hoće privatne informacije, pa mi nisu dali otvorit (kao blokirana stranica). Moj IT sektor nisam pitala da li su to oni podesili (i da li mogu uopšte) ili je do pretraživača.
Sinoć sam u pola tri došla kući, najviše me grlo boli od pjevanja :lool:. I noge od cupkanja. Al mislim da je grlu gore. Bilo mi je super.
Ma chrom zeza; imas ciheli topic o tome, naravno ne mogu linkat.
Opa miki. Bravo j-ka, nek si se nauzucala.
Bolje da nisra ne pisem . :rolleyes:
J-la nek si se zabavila, super!
Bas pricam s prijateljicom jutros da se moramo dogovorit za redovite susrete - tipa svaki petak ili svako drugi nadjemo se na veceri/picu/kolacima, sta god samo da se iscakulamo malo :)
je malena to je tako dobro za psihu, ćakual s frendicama :heart:
ja imam svoj kružok redovito se nalazimo, nije svaki tjedan al ipak je redovito. Ionako živimo u istom kvartu pa se i ovako viđamo, a s nekima i treniram pa ih viđam češće. :-)
j-la toooo, bravo za druženje, sad malo limunade, čaja i propolisa i proći će grlo, ma to su glasnice :-)
Mene čeka mužev domjenak u sub naveče.Organizacija i uživancija !!!
J-la,dodji pa nam pokazi. :-)
Ja bih rado pjevala i skakala.
Ovo je bilo drugo misljenje. Jedino da odem jos kod tog ortopeda po trece :lol:.
A ne da mi se vise okolo hodati.
Ugl, fizijatrica iz Arithere je bila, malo je reci, bezobrazna. Tako da sve u svemu nisam zadovoljna pristupom.
Oko dijagnoze se svi slazu, dvoume se oko toga kada bi operirali.
No dosta o bolestinama..odradjen complex upper. A kasnije cu se ubit u lignjama.
Sutra isto tako u finoj klopici jer idemo na rockas :-)
što se tiče klope kad već spominjete :mrgreen:
doručak (oko 9:00): mozzarella i pečenica na šnitice, preko kapare uz to integralno pecivo i čaša kefira
užina (11:00h): par suhih keksa
ručak (13:00): juha od rajčice+pohani oslić+slani krumpir s peršinom+kupus salata (a dobila sam i mandarinu uz to)
iduća užina će bit (15:50): 3-4 kruške koje su već dobrano počele tamnit, očisti ću ih, oprat i fino narezat na kriške, sočne su ko med :njam:
Lili sve mi se sviđa to što si danas jela :njam:. Posebno doručak.
Sani može ;-).
Šta bi ti radili operacijom? Endoprotezu?
Ja cijeli dan derem po rezancima s lososom, bademima i datuljama, a i dorini s jagodama; bas mi je dijetni dan.:mrgreen:.
j-la je bio je odličan doručak, probaj. jedino ova užina nisu bile dovoljne 3 kruške (puno sam morala odrezat i bacit, to je bilo recimo ko 2 kruške) pa sam malo pojačala s ostacima integralnog peciva od jutros pa ga premazala maslacem sad imam snage za poć doma :mrgreen:
dijana ne kužim jesu li rezanci s lososom a bademe i datulje jedeš odvojeno ili je to neka kombinacija?
ja sma u pms-u slona bih pojela.
eh da zateže me gornji dio ramena od navlačenja trake jučer, onako prijala bi mi neka masaža :-)
J-la, bjez s tom protezom. Rezali femure, zakretali noge :strahme:
Sani brrr, nadam se da ce to dobro proc. A mozes li jos odgadjat operaciju ili kakav je dogovor? Sta bi ti?
Ok, kisa je stala i natjerala sam se na trcanje jer sam sva neka trula bila. Pocela je opet padat na 2.km :lool:
Stopilo me skroz! Al nema veze, 5 km, 5:38 pace :klap: samoj sebi!
Sani, grozno, ma kakvu oni garanciju daju za zahvat?
Lili, ma posebno, datulje i bademi desert..
Bravoo mb!
Bravoooo MB, vidis sto tebe gura - kisa :klap:
Ja imam postenu upalu ruku i ledja nakon trx-a. Danas cu na lagano trcanje na 5:40 zapravo idem na druzenje i kavu to be honest :lol:
e ja ću danas ležati, čitati i ići u goste
noćas sam ustajala opet svako 2 sata, dijete bolesno :gaah:
sutra se veselim trčanju
Flopi :love: nadam se da ce dijete brzo ozdravit a ti odmori malo danas!
Lili bice da je to :lool:
I mene bole ruke i ramena od teretane nekidan, bas sam se ubila onaj dan!
J-la jesi dosla sebi?
Ja sam se ustala prije pola sata, evo pijem kavu pa cemo u st s mazom na utakmicu i malo u shoping. Popodne ili veceras se planiram nac s prijateljicom.
Uzivajte u suboti :kiss:
Hvala vam na brizi, divne ste! :-*
Mogu je odgadjati neko vrijeme. Ali ona je neizbjezna.
Uzivajte u vikendu!
Joj ja sam bas uzivala u druzenju nakon treninga :heart: na samom treningu smo svi bili ko teretnjaci nije trener bezveze rekao lagano i sporo jer je sad odmor. nas vodio kolega koji nije bio u Veroni pa smo umjesto na 5:40 trcali 8km na 5:33. Bilo je teze danas na 5:33 nego u Veroni na 4:55.
Poslije doma fini rucak skuhala sad lezim djeca se igraju nesto plesu cekam muza. Poslije jos zadnje pripreme za domjenak u njegovom uredu i onda festica od 20h. Lijepa haljinica a ispod upaljene ruke, ledja a bome danas i listovi od stepera na trx-u. No nabacit cu osmijeh malo gucnut i let s party begin !!!
Sutra tatin rodjendan i rucak kod mojih. Joj sto volim vikendeee!!!!
Ja bih u klub vjezbacica..primate me?
Moj đir je tesko zeljezo (utezi), ali sad sam na pliometrijskim dok ne budem mogla u teretanu. I cardio mi je dnevna rutina manje-vise.
Sad sam osudjena na iskorake i deep squat, home set bucica i trake.
Dijastaza me zeza..radim neke vjezbice sto sam pokupila s neta jer sam zaboravila sto mi je fizijatar pokazivao.
Opci podaci jos ukljucuju troje djece, najmladje 8 tjedana, muz terenac, 5,5kg do predtrudnicke kilaze.