ivana s jel tu ima Whey?
neko manje pakiranje?
ja sam tudum za te narudžbe preko interneta![]()
Ne vjerujem da nekog hvalim za rest, ali, BRAVO summer! I javi kakav je ohlađeni kolač.
Bravo mb za nove tenisice, ja nisam ni otvarala sd
Šta ono reče flopica, cilj je spustit 5 km ispod 5?Krasan cilj, ambiciozan, ali bome litre znoja treba ispustit dotle,
moj pb na 5km je 5:12, i znam da sam poprilično dušu ispustila, a o ispod 5 još ne sanjam..ali ima još dana za megdana
Lili, pa gdje si smiksala tunu i krastavce?
Je, i meni su super ivana i njm, i kako joj je on podrška.
I hvala cure na pohvalama.
Eh lili, pa trčala sam ja cener s 5:27deeš Dijana, 11 km na 5:47 bravo!!! sve si brža i brža!!
Jadranke, vibre za bubane mališane.
Ima Lili. Zato i narucujem mm-u. Najmanje pakiranje je od kile a puna cijena je oko 160-180 kn ovisi o okusu, a ima ih milijun raznih.
Na mobu sam pa ne mogu link prikacit. Pogledaj na myprotein.hr Impact whey protein a imas tamo na izborniku i cijelu ponudu za trcanje![]()
Moze Ginger, pisem te! Ajde vec si skoro na pola, nije uopce strasno!
ivana, i ja ću vjj..neštosamo da me imaš u vidu...
Posljednje uređivanje od Dijana : 24.11.2016. at 12:33
Super, mogli bi dogurat i do besplatne postarine![]()
čuj jesi ti svjesna da si fakat brza?ja malo slabije pamtim te rezultate, onako odokativno ispod 6 ispod 5, nisma ja ko ti, ti bolje znaš moja vremena nego ja
nisam ništa miksla, zdravo seljački, tuna je u komadićima a krastavce sam narezala na kolutiće.
ivana s i muž predivno!!!
znaš da ću probat danas zavirit, hvala.
ginger, ja sam totalno nepravilno dobivala kile, al ne brigaj sad i sama znaš da je najviše voda.
sve ćeš ti to dovest u red poslije.
Mazi bušu!![]()
Istina živa, ja baš puno pamtim (ali ne uvijek ono što trebai bolje znaš moja vremena nego ja![]()
).
Kao dijete sam znala sve registracije auta u mom malom mjestuBit će da ih nije bilo previše.
![]()
ja sam isto freak za brojeve, jos pamtim neke peteroznamenkaste brojeve telefona prijateljica iz osnovne skole
naravno da jmbg, oib, iban, brojeve kartica znam napamet
i rodjendane, ciji zapamtim, nikad vise necu zaboravit
i rijeci pjesama
zato za neke kolegije s faksa vise nema mjesta
dobre sam volje, izisla na kavu s kolegicama, pricala o svemu a o zdravlju ne
i jos kupila faux leather skirt - to nikad nisam imala jer sam se osjecala prostitutkasto u tome
ova je fina, koliko se to moze bit na mom dupetu
http://www.duomo.gr/live/ws_en/eponu...wol253blk.html
sad jos nesto posla, sastanak i odoh kuci na dan gdje nitko nema obaveze van posla/skole!
i muz je skinio gips, al i dalje sepa i trebat ce vremena, tako da sam i dalje designated driver, carrier etc
hvala na pohvalama za rest
danas necu, ne mo's dva dana zaredom, zar ne
ivana i njm su <3
i lijepi i zgodni uz sve!
Ivana s i njmkako je meni divno kad partneri dijele strast prema istim stvarima.
Trudnice nasa, super za vjezbanje i ne brini za kilograme. Bit ce ih 4kile ce se istopiti
Summer, svaka cast za rest! Suknja je mrak. Ja imam hlace i obozavam ih.
Bravo za sve kilometre i pejsove.
I ja sam postove preletjela.
Danas imam fizijatra pa sam sva u tome.
Odradjen complex upper i ab ripper![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 24.11.2016. at 14:22
sani, morat ces nam pokazati trbusne nakon svih tih rippera
sretno kod fizijatra!
Summer, divna je suknja
Jeste nas nahvalile danas, bas mi je neugodno. Zapravo se dobro nadopunjujemo, on ne bi isao da ga ja ne natjeram a ja bih isla sporije da on mene ne gura.
Sani sretno na pregledu!
Bila sinoć na treningu, otrčala samo 5km jer je u subotu opet utrka, probudila se jutros prehlađena. Ne da mi se ništa vježbati trenutno, probat ću večeras ako mi bude bolje.
willow hvala za linkove
summer suknjica je baš cool, da je crvena onda bi mogla reći da je prostitutkasta
i bravo za rest
ivana s super što se ti i tm tako slažete, ja ne želim svog kraj sebe u slobodno vrijeme..
ginger 7 kg uopće nije puno za prvi dio trudnoće, a i lako ćeš to skinuti kad si u formi
pohvala i svim drugima za vježbanje, nisam zapamtila tko je točno što odradio!
summerkoji pridjev
![]()
umirem!
neka si se malo odmakla od problema <3
i super da je muz skinio gips!
ivana s bas lipo <3
ajme hormoni me pucaju danas :/
dobila sam pa sam sva razdrazena. jos mi maza salje poruke triba nam ovo, kupi ono, jbt samo nesto kupujem, neka me depresija uvatila...
sani bome ces nam morat neke nove slike nabacit!
ajme upravo sam maloprije svatila da pocinje advent, a ja neman ni svice ni vijenac ni nista... po ovim vrucinama neman uopce dozivljaj skorog bozica...
mb, dodji obavit shopping u split, vodim te na palacinke![]()
nema slika dok ih ne dovedem do savrsenstva
Sad ozbiljno, odlican je ab ripper, traje svega 15 minuta i preporucam ga svima.
Hvala na zeljama![]()
ivana s jel imaju oni u ponudi My Protein Re:Charge za 229 kn.
Meni se čini da im to nije raspoloživo ili krivo gledam?
Summer
Planiram se uvalit muzu kad bude utakmica (najvjerojatnije u sridu) pa te drzim za ric![]()
Summer super suknja! Moras se pohvalit slikom kad je obuces![]()
joj, summer, ja tebe u samo takvim suknjama zamisljam
Sani pa vec su bili savrseni, o cemu ti?
thnx za utjehu za kile
ne brine me toliko ukupno dobitak, koliko ove 2kg u 2 tjedna
ma, gluposti sam radila, pila sok i caj sa secerom, prezderavala se cokoladom...i tak...
a to nikad ne radim
Umjesto vježbe sam prevozila i slagala par metara drva, imam upalu svega
A sad idem na burek, stvarno mi treba.
Ginger, da te utjesim. Ja sam dobila 22 kile u trudnoci, vec 16 otislotrecina je beba, trecina voda, a trecina masti koje ce se ugradit u mlijeko tako da beba bude lijepa i debela
![]()
Veceras postnatal week 3/4 workout.
Sinko i ja pravili pametni kolac - al mi smo totalni antitalenti - uopce nam se nije u slojeve podijelioa sve radili po receptu. Osimnte sitnice, nije bio los. Sinko je rekao da ga mozemo jos koji put radit. Mogli bi probat varijantu s orasima.
Bravo sve vjezbacice!
Summer bravo za odmora suknja je super
![]()
probala sam i ja svog pametnjakovica iz frizidera
bolji je, ali me ipak nije osvojio
sutra castim na poslu
upravo odskakala stronger fire, hiit od 33 min
uf, preznojio me
sad cu opet ranije u krevet
sutra petak, laganiji dan, i izlazak i ples, veselim se opustanju pred isti takav vikend
jedini plan mi je poslikati hrpetinu svoje robe za burzu, moraju negdje stati i ove nove stvarcice![]()
Ja bila veceras na TRX-u. Bilo je fantastisticno!!!
Angie,
tebe sam se sjetila u vjezbi stozac-plank. Znate da se ja ne znojim al cijedilo se s mene na kraju.
jest da vexina radi pauze al ja nisam.Sve po p.s.-u i naravno uvijek tezu varijantu.
Mlada piletina bi poodustajala na 3.bloku vjezbi koji je bio na dvostruko dignutom steperu al starija koka se nije dala.
Ma bilo je izvrsno. Bila bi sva isklesana da idem 3x tjedno na ovo al nema se sad vremena.
Cure,
toplo preporucam TRX treninge![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.11.2016. at 00:17
Plima bravo za trening!
Ginger ajde kile ce otic brzo, ne brini
Summer lipo se provedi veceras!
Jadranka bravo!
Lili super! Zao mi je sta kod mene nema trx, to mi je bas zelja probat!
Ja sam jucer bila na grupnom, danas bi trcala ako kisa ne pocme.
Lili, bas mi je drago da ti se svidio trx. Ma di ces ti odustati...pa ti imas konde a bome i snage
Mb, super za grupni, opasno si se primila vjezbe, tako treba
Jadro, bravo za odvjezbano! A sto se kolaca tice, bitno da vam je fin.
Ginger, hvala na komplimentu :crvenise:
Obavila sam fizijatra. Dr zeli da me jos jednom pregleda ortoped. Njihov doktor iz Arithere.
Ona smatra da je dijagnoza mog ortopeda nepotpuna.
Ali mislim da je to vise ona spika moj tata je jaci od tvog tate.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 25.11.2016. at 08:58
Je, trx je zakon! Imam ga doma, ali trenutno ga mala koristi za ljuljanje.
Ali aktivirat cu ga ja skoro..
I ja na rodu samo s moba..smrc..
znaš šta ma baš sam se osjećala ko žena strojsvi usporavaju, dahću, staju a ja pičim i ne dam se. naravno najlakše mi radit one teške vježbe za trbuh a najteže one za ruke i prednji dio ramena (a jesam ga opisala). Trener obično ispravlja i korigira a meni je kod stošca čučnuo da bi mi naglasio da odlično radim i da mi ide super. Onda sam tek zaprla, osjetila sam znoj kako kapa niz lice jer nije to par stožaca to trajeee.
dijana ajme ima da se primiš TRX-a, ja bi ga kupial al gdje god da ga stavim nekako smeta.
Čuj Sani ja mislim da ti ne bi bilo loše otići po još jedno mišljenje, ništa ne možeš izgubiti, al ja ne bih davala papire tom drugom prije nego mi kaže što on misli a tek poslije bih ga suočila sa starim nalazom. Mojoj mami su godinama govorili da ima manju kilu na preponi i kad je otišla u Aritheru dr. joj je rekao da to uopće nije kila nego ubimenemogusesjetit kao proširena vena i kad joj je napunio vene pjenom fakat se to mejsto popunilo i nestalo tako da fakat nije bila kila.
kod nas u zdravstvu ima stvarno svačega.
i jako su ti dobri u Poliklinici K-centar i imaju neke nove suvremene metode, proguglaj im malo. Sretno !!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.11.2016. at 09:51
Lili, ti si mašina!!!
TRX i mene privlači, ali kod mene situacija kao kod MB, nemam ga gdje probat.
Sani, svakako potraži drugo mišljenje. Možda taj tvoj doktor stvarno nije siguran pa te šalje nekom iskusnijem.
Dijana je l ti forum na poslu zabranjen inače, ili je to ovih dana se nešto desilo? Meni su chrom i mozzila forum prepoznavali kao spam koji hoće privatne informacije, pa mi nisu dali otvorit (kao blokirana stranica). Moj IT sektor nisam pitala da li su to oni podesili (i da li mogu uopšte) ili je do pretraživača.
Sinoć sam u pola tri došla kući, najviše me grlo boli od pjevanja. I noge od cupkanja. Al mislim da je grlu gore. Bilo mi je super.
Ma chrom zeza; imas ciheli topic o tome, naravno ne mogu linkat.
Opa miki. Bravo j-ka, nek si se nauzucala.
Bolje da nisra ne pisem . :rolleyes:
Posljednje uređivanje od Dijana : 25.11.2016. at 12:38
J-la nek si se zabavila, super!
Bas pricam s prijateljicom jutros da se moramo dogovorit za redovite susrete - tipa svaki petak ili svako drugi nadjemo se na veceri/picu/kolacima, sta god samo da se iscakulamo malo![]()
je malena to je tako dobro za psihu, ćakual s frendicama![]()
ja imam svoj kružok redovito se nalazimo, nije svaki tjedan al ipak je redovito. Ionako živimo u istom kvartu pa se i ovako viđamo, a s nekima i treniram pa ih viđam češće.
j-la toooo, bravo za druženje, sad malo limunade, čaja i propolisa i proći će grlo, ma to su glasnice
Mene čeka mužev domjenak u sub naveče.Organizacija i uživancija !!!
J-la,dodji pa nam pokazi.![]()
Ja bih rado pjevala i skakala.
Ovo je bilo drugo misljenje. Jedino da odem jos kod tog ortopeda po trece.
A ne da mi se vise okolo hodati.
Ugl, fizijatrica iz Arithere je bila, malo je reci, bezobrazna. Tako da sve u svemu nisam zadovoljna pristupom.
Oko dijagnoze se svi slazu, dvoume se oko toga kada bi operirali.
No dosta o bolestinama..odradjen complex upper. A kasnije cu se ubit u lignjama.
Sutra isto tako u finoj klopici jer idemo na rockas![]()
što se tiče klope kad već spominjete
doručak (oko 9:00): mozzarella i pečenica na šnitice, preko kapare uz to integralno pecivo i čaša kefira
užina (11:00h): par suhih keksa
ručak (13:00): juha od rajčice+pohani oslić+slani krumpir s peršinom+kupus salata (a dobila sam i mandarinu uz to)
iduća užina će bit (15:50): 3-4 kruške koje su već dobrano počele tamnit, očisti ću ih, oprat i fino narezat na kriške, sočne su ko med![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.11.2016. at 15:21
Lili sve mi se sviđa to što si danas jela. Posebno doručak.
Sani može.
Šta bi ti radili operacijom? Endoprotezu?
Ja cijeli dan derem po rezancima s lososom, bademima i datuljama, a i dorini s jagodama; bas mi je dijetni dan..
j-la je bio je odličan doručak, probaj. jedino ova užina nisu bile dovoljne 3 kruške (puno sam morala odrezat i bacit, to je bilo recimo ko 2 kruške) pa sam malo pojačala s ostacima integralnog peciva od jutros pa ga premazala maslacem sad imam snage za poć doma
dijana ne kužim jesu li rezanci s lososom a bademe i datulje jedeš odvojeno ili je to neka kombinacija?
ja sma u pms-u slona bih pojela.
eh da zateže me gornji dio ramena od navlačenja trake jučer, onako prijala bi mi neka masaža![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.11.2016. at 16:58