Rahela, takav je moj, odlican, neces pogrijesiti.
Printable View
Rahela, takav je moj, odlican, neces pogrijesiti.
Da sad kupujem ja bih uzela ipak neki sto mjeri hr na zapescu, bez trake.
I da je neutralniji, tj. da ne izgleda sportski tako da ga mogu nosit stalno, ovaj moj je ljubicasti i nosim ga samo za trcanje, nikako mi se ne uklapa u svakodnevni stil.
Ma j-la, nije nuzna sva ta oprema ali lako se navuces. Ja u principu vise gledam i pratim na endomondu jedino na garminu pratim otkucaje.
ivana s je bolji je javni prijevoz al ti ne moraš presjedat, od nas bi trebalo prvo na bus pa na tram a bude takva gužva da i knjigu jedva možeš otvorit (jutros sam čitala u vlaku, opet sastanak u centru).i to traje minimalno 45 min.
Deaedi, uh potpuno te kužim.
Dijana, vidim rasturačina, izvrsan si :klap:
Super to tebi ide Jadranka, organizacija, vježbanje...i odlično za pasoš.
Kris hoću fotku, sigurno ti stoji mrak kao i flopici.
j-la nek si sve pobacala, tako i treba.
kjb bravo za zimsko trčanje, baš mni idilično zvuči, jedva čekam da i ja počnem po starom od idućeg tjedna.
flopice ma super je taj Garmin, nemoj ni razmišljati, odličan je i ovaj Rahelin.
Rahela nešto si krivo pročitala ne znam da ovdje itko trči ispod 4 :mrgreen: dakle ne preskači nas u čitanju.
j-la ti ne trčiš jer nemate atletsku stazu :-P
ja ipak sve pratim na Garminu, endomondo uopće ne koristim.
ivana s što će ti Endomondo kad imaš Garminovu aplikaciju?
Ja samo približim sat mobitelu i preko Blootootha mi skine na Garmin Connect (obično već u autu dok se vraćam).
A na kompu imam sve do u detalj preko Garmin Expressa koji skida s Connecta.
i ja bih uzela bez trake al ne bih ga nosila svakodnevno jer to troši bateriju, a meni je bitnije da mi je sat pun za trening nego da razmišljam hoće li se ugasit usred treninga. :/
Flopi, meni je predivan ovaj garmin!
Rahela bravo za trcanje!
Ja svoj fitbit stalno nosim, nekad se i ne uklapa al nije me briga :mrgreen:
Endomondo mi se zamjerio jer mi je isteklo god dana premium pa mi je izbrisao moj pm plan :lool:
Instalirala sam neku adidasovu aplikaciju koja ima besplatan plan koji mi se cak cini bolji od endomondovog. Jedino sta me nervira sta mi je stavio 6 dana trcanja tjedno i ne mogu nac di da to editiram i mogu li uopce.
Zato što koristim plan trčanja na endomondu. Puno mi je bolji nego oni koje nudi Garmin program, tamo na stranici. Pa mi je nekako preglednije i zgodnije sve skupa na endu pratiti.A najdraže mi je čuti na kraju: You finished your goal :lol:
Sat mi je super za vrijeme treninga da u svakom trenutku mogu provjeriti udaljenost i avg. pace.
Mb, sad tek vidim tvoju poruku. Znaš da mi je palo na pamet da moram exportirat plan prije nego i meni istekne račun u ožujku!
Ivana s, moj brat ima taj Garmin sto mjeri na zapescu. Kaze da totalno krivo mjeri i da je traka puno bolja, tako da svejedno mjeri trakom.
:-D Koliko vas je ovdje!! Puno hvala na tako lijepoj dobrodošlici!!
Puf, insanity je zaista bio previše za mene onda, zato sada krećem polako, ali sigurno. Imam još pitanja, nadam se da ne dosađujem, vježbate li cardio i snagu odmah jedno iza drugoga ili odvojeno? Danas sam preskakala vijaču prije Zuzke i jedva sam završila Zuzku do kraja... Mislim da ću T25 uvesti od ponedjeljka... jer sve dijete i vježbanja kreću ponedjeljkom, zar ne? :D I moram srediti prehranu, užasno sam slaba na slatko i pekarske proizvode. Što vi radite kad vam doe kriza za slatkim?
j-la, idem guglat Hortona :D U koma sam kondiciji, inače imam problema s kroničnim umorom i dok sam imala posao dolazila sam ubijena kući pa se opet pripremala za idući dan.
Evo i mene-skuhala mahune na salatu i spekla fasirke, za sutra napravila bolognese i peku se zobeni muffini s tamnom cokoladom. Sad jos da odgledam potjeru i uspavam mrvu pa ćem da se razbacakam utezima! Nisam dobila upalu od shaun t-a i malo sam u cudu
Dobrodosle Goldie i QB:)
Danas je termin za trcanje i sve se grozim ove hladnoce brrrrrr
Lilli a biti ce fotka kada bude prilika hahaha. Zadovoljna sam dosta sa kracom kosom. Jos sam si ubola tu od forumasice onu cetku na fen pa se prvi put u zivotu i feniram :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ja sam upravo bila u ovom mom obliznjem fitnessu na pilatesu.slucajno sin otisao nq igru kod frenda mala na odbojci i ja trk na pilates.
Bas je bilo ok, istezanje mi je trebalo al ne bih moglq ici samo na to jer mi je to preblago - kamilica :mrgreen:
ivana ah da skroz sam smetnula da ti je tamo program :-)
Kris-hvala :)
Nisam nikad bila na pilatesu. Za mene ipak malo preblago. Meni je trening kad se dobrano oznojim i ispucam negativnu energiju. Masu puta mi se ne da na trening iako sam aktivna u cugu vec skoro 15 godina-i ama bas svaki put se nakon njega osjecam psihicki puno bolje.
A i jeftinije je od sopinga koji me isto dize iz mrtvih :D
Pilates je super, ne mora svaki trening bit cardio.
Ja opet odradila teretanu jer mi je bilo kasno za trcat. Malo mi je krivo al sta cu sad...
Bar je trening bio dobar, traka, utezi, girja od 16kg... :)
Bravo cure, sve ste bas aktivne zadnjih dana!!!
Ja otrcala po kvartu, nabrala 8 km, nije lose, malo asfalt ubija ali brzo mi je proslo. Pace 5:29. Meni ocito bolje ide po mraku, zato mi je rezultat na ceneru bio dobar, tek sam sad povezala :lool:
Jadranka, vec sam negdje procilala da satovi koji mjere na zapescu nisu bas tocni ali sam se nadala da ipak nije istina. Tisi si isto nedavno kupila Garmina, ili sam nesto krivo povezala?
I ja otrcala svoje. Nabrala 3km :mrgreen: 2x10 run i 3min hoda.
Uopce nemam pojma gdje bih nabrala 5k a kamoli 8 po kvartu a da ne idem vamo tamo po setalistu. Jedino da trcim do cityja;)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ivana i kris bravo za trcanje :klap:
Super pace Ivana!
Ja se najbolje osjecam kad odradim cardio ujutro prije zore, a trening s utezima nakon prvog obroka. Ostatak dana rasporedim na obveze za koje inace treba 2 dana :D
Queen Bee i ja sam cardio-snaga tip al dobro dodje malo.istezanja povremeno. Mi radili vecinu vjezbi s trakom.sad mi dodje da uzmem malo utege.
MB
odlicna si.
Ivana s sto reci pase ti svjezije vrijeme, noc, cudnovati tipovi i sl. :lol:
Izvrsnoooo!
i
QB svaka čast, pored troje djece, obaveza u kući i stigneš vježbat.
Goldie ne čekaj ponedjeljak, željezo se kuje dok je vruće :mrgreen:. Jedino ako baš hoćeš da ti raspored bude školski kako na kalendaru piše.
Nisam iskusna vjezbacica kao sto je naša Zhang, pa ja samo radim po programima. Vjezbalacki programi kombinuju snagu i cardio, tako da se smjenjuje.
Prvi put sam u P90X3 imala i jednom sedmicno yogu, za staticno istezanje i jednom dinamicno istezanje. Oba su mi super došla za fleksibilnost.
Sto se hrane tiče, ne odoljevam nikako :mrgreen:. Cure ovdje već znaju da stalno kukam da sa hranom nikako ne mogu na zelenu granu.
Jedino pekarske proizvode izbjegavam i trudim se da ako je obrok da bude svega tu. Tako da kad se najedeš salate s tunom ili piletinom neće ostati nešto mjesta za peciva.
Ivana s noćna ptica :lool:.
Meni je pilates taman, statična a oznojena.
Večeras ništa, osim kićenja bora 3,5 sata. Pala sam s nogu. Ove godine sam pretjerala s ukrasima :lool:.
Sutra idem na kontrolu zubaru, kasnije cu kući, pa valjda stignem vježbat.
ajme j-la 3,5 h kićenja...ideeeš..pa to je neki veliki lijepo ukrašeni bor !!!!
ja moram priznat da i ne uživam nešto u stavljanju ukrasa pa to djeca obožavaju radit s tatom. ja za to vrijeme nešto pečem za Božić.
Maloprije sam pregledala svoju listu poklona, identificirala kome još fale pokloni i to ću rješit sutra, nadam se, tako da moja noga neće kročit nakon 1.12. u dućane, ubi me ta konzumeristička histerija i gužva.
a tako mi je lijepo kad se okupimo svi, uža i šira obitelj i družimo se :heart:
Super pace :)
Jesam, forerunner 230. Zasad mi samo sluzi za brojat korake (danas 10766 - neki ekstra setajuci dan) i duljinu podoja :lol:
Odradila p90 sweat A i Ab Ripper A. Ovo drugo sam vise gledala nego radila jer mi je bilo tesko i jer mi macak nije dao mira. Cim ja na prostirku legnem, eto njega gledat sto mi je - pa mi se jos izvali na prostirku :gaah:
A u ovom sweat-u sam se bome oznojila. Jos je na kraju jednof od ta dva.videa bio kratki video o nekom Piyo programu. Jel to tko radio? Izgleda dobro.
Bravo Lili za kupovinu poklona. Treba i o tome pocet razmisljat.
J-la pa koliki je to bor? Jel pravi?
taman htjedoh napisat da mi je queenbee srodna dusa sa shoppingom koji dusu lijeci, kad ona napise da cardio radi prije zore :nono: :aparatic:
ni jucer mi bolovi nisu dali vjezbati, ali veceras sam odradila stronger soldier, 36 min svega, burpees, sklekovi, cucnjevi, iskoraci, high knees, kickovi... uh, bas mi je nedostajalo
cini mi se da nisam vjezbala tjednima, a prosla su samo tri dana
zadnjih par tjedana mi je pojam vremena skroz poremecen
sutra mi je msct
navijajte da ne nadju nista novo :aparatic:
ajde, uletio mi je jedan kratak ali sladak put za desetak dana da mi malo razbije svakodnevicu, veselim se
bravo za sve odradjeno!
ja nisam bas od kicenja niti velikih priprema, okitim bor s djecom, zadnje dvije godine pustim njima pa ja kasnije malo preuredim jer su skloni grupiranju ukrasa :aparatic:
napravim dva-tri kolaca i to je to, jos uvijek velike feste odradjujem kod roditelja/svekija jer uopce nemam vremena ni snage baviti se jos i organizacijom slavlja
summer- :D prisiljena sam prije zore znojit se na biciklu inače nemam kad. To me čeka kroz nekih 6 mjeseci kad ova najmanja počne spavati malo bolje. Evo je tek sad zaspala-muž i ja smo mrtvi iznutra :P Obično mi je ritam bio 'vakav-dižem se u 5, kava i pranje zubi, sjedam na bic, do 6 sam pod tušem i dalje su djeca, djeca, vrtić, posao-poslije posla odmah u teretanu i onda opet vrtić, djeca, djeca, kuća, muž, prljave gaće, rasparene čarape, tuširanje haharki i tako to. Tempo za slomit i one najjače :D Ali ja sam frik; don't try this at home.
Mi smo dovukli sve božićne kerefeke iz podruma. S curama sam u nekim kreativnim vodama pa pravimo same ukrase od slanog tijesta i makarona. Bor će nam biti kao iz crtića ove godine. Spremanje-muka me hvata kad se sjetim što me čeka...kolači-kupila sam neke šarene mrvice pa ću s curama praviti tušavce (suhe) i možda još dunavske. Što manje napravim, manje ćemo se toviti šećerom.
Izbjegavanje hrane- prvo se najedem onog zdravog pa utažim glad za s*anjem. Ili pravim zdravi finger food-tipa tih muffina večeras-pa u prolazu maznem koji bez grižnje savjesti
pilates, trčanje, pliometrijske u raznim verzijama-to je sve super! Ja podržavam akciju bilo kakve vrste i svaka čast što vas toliko ima da ste predane vježbanju. Svatko si nađe svoju domenu koja mu štima-ovisno o cilju kojeg ima. opa-rima :)
evo 'u mene' se naziru prva dva reda pločica-ide to fino. I bila sam na ginekološkom pregledu danas- sve ok tamo dole, veli teta da mogu na četvrto. hau jes no.
I sretno na pregledu danas!
prijavak jučer popodne 6.5 km, oko 0 je bilo
malo hladno ali brzo sam se zagrijala, divno je bilo
nebo plavo s purpurnim, obrisi borova, kućice u podnožju
kao da sam ušla u slikovnicu :lool:
noćas opet nespavanje, nemam se više snage ni ljutiti na tu činjenicu
proći će i to jednom...
jučer sam vodila malu u slastičarnicu, smazala sam baklavu u tri zalogaja:prase:
2 dc, danas rest
j-la, super, ja volim kititi bor i volim lampice
sad sam se sjetila pokojne tetke, bila je malo ekscentrična, njoj je svijetlilo cijelu godinu :heart::mrgreen:
Lili, tako će i kod mene biti, odbijam ulaziti u trgovine
mene ta popmpa čini tjeskobnom
kod nas se kupuju curama darovi, kiti se na Badnjak
na Božić kod nas ručak, to rado pripremam, obiteljski je
i uglavnom ne idem po trgovinama u prosincu
jedino volim prošetati zg adventom, ali baš po gradu, ništa dućani...
summer vibre :heart:
Summer vibram ~~~~
QB u 5? :drama:
Ni ja nisam jutarnji tip. Daj ti meni kave a o vjezbanju cu razmisljat popodne :lool:
Zato mogu bez problema i u 23 vjezbat.
Bor se kiti 10ak dana prije Bozica, scenarij kao kod summer: djeca okite, ja samo malo preuredim.
Ne pecem puno kolaca.
Kupovinu cu, nadam se, obavit online, ni ja ne volim guzve.
Flopi :love: nadam se da ce nespavanje prestat.
Visoka sam 173, a drvo je par centimetara visočije od mene. Nije živo, jednom smo to imali, pa jedva istjerali iglice iz kuće. Volim kitit, čini mi se da se više ja radujem nego mala. Svake godine kupim par novih ukrasa, bar jedne lampice.
Ma sva mi je lijepa i kičasta :lool:.
Ni ja nisam jutarnji tip, a pogotovo u 5 ujutro. Tad mi je draže spavat :lool:.
Flopi razumijem kako ti je :love2:. Jednu noć je teško nadoknadit a kamoli više njih zaredom.
Summer vibre ~~~~~~~
Jadro drago mi je da ti se sviđa P90 :-D. A malac je sladak :heart:.
Qb, ti si stroj! Stvarno imas ritam i volju, lili je dobila opasnu konkurenciju:mrgreen:.
Ivana, bravo, vrhunski pejs.
I ja jucer trcala 7km, 5:47, bas mi je tesko bilo, nisam prije obavila pipi, i bome sam to dobro osjetila, nisam bas ni jela; ugl. iscrpilo me puno vise nego sto bi trebali..
Jos su mi ukrali i novi bicikl..nisam bas nesto..
Summer sretno!
QueenBee zanimljiva si skroz. Ja volim frikove koji ce kako tako naci neku rupu za vjezbanje :mrgreen:
Mene je jedino nespavanje ubijalo tad bih bila neka druga osoba.flopice suosjecam :hugs:
Gledam na Garminu bome ja u godinu dana pretrcala nekih 1.300-1.400 km.
Bas sam se zazelila trcanja al ovaj obvezni kratki akt.odmor mi bas lijepo zadovolji potrebu za drugim vrstama sporta :-)
Uh jedva cekam iduci tjedan svjezi zrak, trcanje, dobar san :-)
Dijana, bas mi je zao za biciklu. Meni dvi ukrali dok sam studirala u zgb :gaah: u Splitu zasad samo brzinomjer, a kolegi nedavno sic - sad i njega veze.
QBee, vec plocice - svaka cast.
I ja se bas radujem kicenju bora i izradi ukrasa. Sin mi se dao u kreativne vode - svaki dan nesto rezuckamo, ljepukamo i crtkamo. To mi je pravi gust :)
QB stroj si.
Ivana s, mrak pejs, a s obzirom da znam gdje živiš vjerujem da se može lako nabrati 8 km.
Dijana, i tvoj je super pejs, a kad se uzmu otegnute okolnosti veliko braavo. Ajme za bic, gdje su ti ga ukrali?
Summer vibram za nalaz
Flopi kako si samo romantična, baš sam se mogla zamisliti da trčim gdje i ti. I sve stoji za ručkove i blagdane, i shopping, i advent.
Ja jutros vježbala sa Jillian , pa bic, pa stepenice. Baš mi je to super ujutro. Rado bi i trčanje ubacila ali nisam stigla, a danas je večer matematike pa ne stignem na trkački trening. Možda se i ja odvažim u noć....
Je, da, posteno radis da nesto kupis, a onda ti netko u trenu otme trecinu place, bas jadno..
Al dobro, sve zlo bilo u tom..
ajme dijana užas za bicikl :twisted: pa gdje, doma ili u gradu?
Summer, :hug: vibre na najjace
QB, ti imas zestok tempo. Bravo za dva reda plocica :-) meni je trebalo dugoooo
j-la, bor...divota. Klinci i ja smo okitili stan ali bor jos nismo. Slijedeci vikend cemo.
Flopi, nemam nista pametno reci za nespavanje. Potpisujem j-la.
Ali doci ce i tome kraj.
mb, lili i flopi, dobar vam je plan za kupovinu poklona.
Advent u zg cu posjetiti sigurno.
Za vikend cu djecu odvesti da vide nas selski :-)
Jucer yoga x. Dodje poput melema na ranu nakon svih ostalih wo u ovom elitnom.
Sad razmisljam sto cu slijedece.
Dijana, uzas..mogu misliti kako ti je.
Ti si s bicom i na posao isla.
dijana ajme grozno :love:
ja ljeti dolazim biciklom i uopce je ne vezem, nema sanse da mi je neko odnese, bar ja tako mislim :lool:
i ja se veselim adventu u zg :) i drugim adventima isto :mrgreen:
danas imam grupni ali mislim da cu ga preskocit i ic trcat, zavisi kako ce se dan razvijat. trebala bi otic papu napravit ali nesto mi se neda :drama: