Stranica 250 od 275 PrviPrvi ... 150200240248249250251252260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,451 do 12,500 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pobjeglo mi...nisam se pohvalila da je smizla najmladja imala 2 godine ovaj mjesec a najstariji napunio 16. Sretna ja

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

lili, prije bi me uzasnulo, sad mi super zvuci trening
    odlicno!

kris, super za rodjendane!
    Posljednje uređivanje od summer : 29.11.2016. at 15:05

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ne mogu
    i još snaga gornji dio neće moći

ajd jednom bi baš mogla, javim ti se na pm
    čuj i meni ti je taj dio tijela najslabiji-ruke u odnosu na ostatak. al ajde nekad kad budeš mogla možda na blagdanima da se jedan dan zajedno zaletimo pa posliej na piće

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Lilli svaka cast na izdrzljivosti. Skupljala bih samu sebe ako me ne bi hitna prije
    Nisam s
    ma ne bi kakvi pa ti si jaka i snažna Kris ! uostalom ne moraš ti tim tempom, uzimaš si pauze, ako mogu oni muški šta ne bi mogle mi i super za program na 5km tako treba pametno i pazit na potkoljenice.

a djeca ti stvarno rastu, divno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    lili, prije bi me uzasnulo, sad mi super zvuci trening
    odlicno!
    zaboravila sam ti reći da je super mjuza, ma baš za tebe ja sam isto poskakivala jumping jack u ritmu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kris super za rodjendane <3 koja razlika <3

Ja imam upalicu svega od one girje jucer

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kris-jesu skupa slavili zekim se Ja sam to sebi tako divno posložila da mi jedna ima rođendan u 9., jedna u 10. i jedna u 11. mjesecu...trebala sam rodit trojke, nespavat uopće prve tri godine, pravit rođendan uđuture i okačit rodnicu o klin na zidu...

Ruta po Londonu-auuuu..morala bih se prisjetit. Išla sam busom iz Oxforda pa sam izašla nekih 20 minuta hoda od Buckinghamske palače-tamo sam se muvala malo po parku s onim ludim vjevericama kamikazama što te zaskakuju sa svake klupe, vidjela smjenu straže, vidjela i obitelj koja je ostavila bebu u kolicima sa strane i otišli snimati smjenu straže (a tamo tisuće ljudi naguranih), tražila javni wc nekih 40 minuta i onda nisam imala sitno za seromat pa mi se smilovala neka žena i uplatila mi za jedan piš, onda sam otišla do Picadillija i putem još tih par znamenosti pogledala, bauljala po dućanima koje vode sve redom neki turci i onda opet kroz park natrag do busa kojeg sam čekala na krivoj strani ceste pa skoro ostala bez prijevoza natrag...

sisoje se budio..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

i Trafalgar square-zaboravila sam-tamo je bio street art show

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jučer lagani trening 5km, a danas ništa jer sam vadila zub koji spašavam već dvije godine. Zadnjih dana sređujem kuću, moram rasčistiti mjesto za postaviti bor.

Goldie super što si nam se pridružila taman imaš dovoljno vremena do ljeta da budeš spremna za more

Lili mislim da ne postoji trening koji ti ne bi mogla izdržati do kraja

Flopi zavidim na šišanju, moram i ja uskoro kosa mi je narasla do guze

Sani nisam ni ja imala profil na fejsu, morala napraviti prije par dana zbog trčanja

Willow stvarno je vrijeme da počneš raditi sklekove svakodnevno da se možeš družiti s Lili

Bravo za sve ostale vrijedne mamice

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Kris-jesu skupa slavili zekim se Ja sam to sebi tako divno posložila da mi jedna ima rođendan u 9., jedna u 10. i jedna u 11. mjesecu...trebala sam rodit trojke, nespavat uopće prve tri godine, pravit rođendan uđuture i okačit rodnicu o klin na zidu...

Ruta po Londonu-auuuu..morala bih se prisjetit. Išla sam busom iz Oxforda pa sam izašla nekih 20 minuta hoda od Buckinghamske palače-tamo sam se muvala malo po parku s onim ludim vjevericama kamikazama što te zaskakuju sa svake klupe, vidjela smjenu straže, vidjela i obitelj koja je ostavila bebu u kolicima sa strane i otišli snimati smjenu straže (a tamo tisuće ljudi naguranih), tražila javni wc nekih 40 minuta i onda nisam imala sitno za seromat pa mi se smilovala neka žena i uplatila mi za jedan piš, onda sam otišla do Picadillija i putem još tih par znamenosti pogledala, bauljala po dućanima koje vode sve redom neki turci i onda opet kroz park natrag do busa kojeg sam čekala na krivoj strani ceste pa skoro ostala bez prijevoza natrag...

sisoje se budio..
    Pa nju braco toliko voli da je njegove svijecice puhala njemu je bedasto bilo da puse...u njenoj glavi imala je dva rockasa. Srednja je u travnju rođena, ima 11god. Ja sam na badnjak a mm u 2....tako da imamo vremena za sve

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris sretan rođendan velikom momku i maloj slatkici .

Kod nas rođendani idu u prvom mm-u, u drugom meni i maloj u četvrtom.
    Njihovi rođendani me unište jer se kolači protegnu od Božića i Uskrsa .

Plima neka si riješila zub.

MB zivila upala !

Ja još danas betu, i od sutra sam na gami. Jedva čekam malo promjene. Sad odoh vježbat pa nastavit s čišćenjem ovog našeg brloga.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme popodneva.... morala sam poslovno do centra al izaći iz centra s autom do auto puta pa za Špansko (dijete me čeka u vrtiću a ja u kolonaaama) majko moja da mi netko kaže dobit ćeš Mercedes al moraš se godinu dana svaki dan vozit autom do centra i natrag, ja bih mu najozbiljnije rekla gurni si ga u ... da ne kažem šta. Nema šanse. Previše cijenim svoje psihičko zdravlje da bih si to priuštila. još mi i mob nešto ne radi od 14h pa me ni kćer koja bude sama doma poslije škole nije mogla dobiti.

Divote života u ZG, fala ti Bože da ne radim u centru kao nekad i ne moram ići osim kad želim.

Dragi moj kvart uh kako ga volim....bez te gužve, nervoze, gomile ljudi i auta...

j-la al si prionula na posao

plima hvala
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.11.2016. at 20:01

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jao Lili gdje me nadje...ja svaki dan iz periferije do centra i natrag... Bolognom i Ilicom i Zelenim valom...u zadnje vrijeme idem preko brijega...15km(5km duze nego preko grada), ali dodjem za 35min.I tako natrag...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zato ja u idem tramvajem i za 20 minuta sam na poslu. Uzmem knjigu i uzivam.
    Ali unatoc guzvi bas je lijepo u gradu, osjesca se lagano Bozicna atmosfera. Jedino zima. Moram iskopati kapu i sal za sutra.
    Nisam stigla vjezbati danas, mm zaglavio s djecakom kod frizera.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja veceras 4runde svacega, deadlifta s bugarskom vrecom, iskoraka s bv, sklekova, povlacenja na trxu, visokih skokova. Planirala jos bridges i plank na trxu, ali me prekinuse.
    Nema veze, vec vidim da mi se smijesi upala sutra..

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Koliko vi natipkaste od jutros!

Lili, trening zvuci skroz opako. Svaka cast.

Goldie, dobrodosla. Brzi ces se ti vratit u formu kad si prosle godine insanity radila!

Kris, super za trcanje. I sretni rodjendani od ranije.

Sisanje... uf da mi je na sisanje, al ne ovdje i zgradi gdje svaki put odem, a nista ne valja, nego u moje stare frizerke na drugom kraju grada.

Dijana, super trening!

Sad sam vec pozaboravljala tko je sto vjezbo na prethodnoj strani

Ja odradila p90 sculpt A - taman mi pase, nije ni pretesko ni prelagano, i ne traje predugo - sto mi je trenutno ekstra bitno i jos nasla neki 30-dnevni program 5-10 minutnih vjezbica za bolje drzanje - totalno sam se nekako pogurila u trudnoci :/

Jos danas bili malom djecaku napravit pasos pa cemo da putujemo (nadam se

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kada smo vec kod sisanja. Nisam se niti to pohvalila da sam skratila kosu sa pola ledja do brade i postala vise plavija haha
    Definitivno mi je lakse s njom.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Prijavljujem dynamic core i nastavak čišćenja . Kako malo dijete može proizvesti smeća, za ne povjerovat . Često idemo kod mojih za vikend pa ona svoje igračke nosa tamo-vamo u nekakvoj velikoj vrećici. Istresla sinoć na pod u svojoj sobi, u čitavoj hrpi sam našla, dvije vlažne maramice (osušene), tri suhe i etiketu od njene majice. Kaže, treba joj. To me nije ubijedilo da ne bacim.

Danas valjda stignemo okititi bor, sinoć je insistirala na tome ali u pola 10.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kris sretan rodjkas maloj i velikom
    J-la bravo za odvježbano i očišćeno. Sad će bit lakše obavit ono predbožićno. Ja iako nevjernik poštujem sve te običaje oko crkvenih blagdana, umjesto da hvatam krivine.
    Jučer trčanje 40 minuta sa kapom i rukavicama, meni bilo baš dobro. Došla rumena i glaaadna, čak sam i dobro spavala. Preporučam.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

J-la, etikete, maramice?
    Tvoja je amater. Ja sam opet jucer nasla pastu razmrljanu po vesmasini, po ne znam koji put..
    iako je zadnji, a i oredzadnji put svecano obecala da nece vise, alo ocito je jace od nje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kjb, mislim da je danas odlicno vrijeme za trcanje.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    J-la, etikete, maramice?
    Tvoja je amater. Ja sam opet jucer nasla pastu razmrljanu po vesmasini, po ne znam koji put..
    iako je zadnji, a i oredzadnji put svecano obecala da nece vise, alo ocito je jace od nje.
    genijalka!

Ovo sam samo o smeću pisala. O zamazanosti mogu takođe. Npr. fotelja nam izgleda kao da je napolju stojala cijelo vrijeme, negdje u šumi. Al priznajem, još nije u fazi da sama zamazuje stvari po kući.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

J-la, što sad kad joj baš to zatreba a ti bacila
    Meni je još uvijek najveći generator nereda ova najstarija. Njoj je najdraže sve stvari držati na podu, od knjiga, bilježnica, nota do odjeće i nikad, baš nikad ne bi sama pospremila dok ne dreknem, i to nekoliko puta....
    kjb, super za trčanje. Ja se jutros odvažno ustala u 5:45 i krenula se spremati kad se mala probudila. Nadam se popodne da zaokružim 100km za ovaj mjesec.

Bravo za sve odvježbano!
    Goldie dobrodošla!

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dijana,j-la, Ivana s super su vam klinke. Moje imaju velike ormare pa kad dreknem sve samo pobacaju unutra i sobe blistaju.
    Zaboravih i Goldie reći dobrodošla i pohvaliti sve vježbačice i trkačice, pa to činim sada.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer trčanje 40 minuta sa kapom i rukavicama, meni bilo baš dobro. Došla rumena i glaaadna, čak sam i dobro spavala. Preporučam.
    e ovome se i ja danas nadam, divan je zimski, sunčan dan
    i nisam još isprobala novu kapu i rukavice, jedva čekam!

Kris sretna rođendan tvojoj dječici!
    baš sam se pitala gdje si, jesi ok. sa zdravljem?

ivanas evo tako i kod moje starije, njoj sve po podu stoji
    meni je to stravično, baš me smeta
    nju ne smeta to što mene smeta
    bravo za 100 km!

Goldie dobrodošla na vježbačice!

bravo svim vrijednicama!

što se tiče nove frizure, hvala na komplimentima
    ja volim dugu kosu
    a stoji mi kratka
    pa najčešće kad je duga nosim skupljenu
    a kad je kratka želim je pustiti :nikadzadovoljna:

gledam po netu, Garmin 35 mi čini zgodan
    ima ga tko?
    čekam neku božćnu akciju

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Flopi, mene upravo to što nju ne smeta izluđuje!

Sat je lijep i čini se da ima sve što ti treba, gps i mjerenje hr na zapešću. Koju boju bi uzela?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

crnu
    bijelu ne volim, zelena mi je divna ali to ne mogu kombinirati uz svakodnevnu garderobu
    ružičasta je isto lijepa ali crni mi je najljepši..

jedino ne kužim ovaj dio da se može i glazba slušati preko njega..
    moram proučiti još..

ma i mene smeta što nju ne smeta što mene smeta
    ali nju puno toga uopće ne dira pa sam navikla...
    Posljednje uređivanje od flopica : 30.11.2016. at 10:39

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Izgleda da su iste vrste te naše velike cure!

A za glazbu preko sata mislim da ti se on spoji na mobitel pa preko mobitela slušaš glazbu samo imaš komande na satu, za stišati, pojačati i sl. Isto tako kad ti dođe poruka na mob. možeš je pročitati na satu. Tako je bar na mm-ovom garinu.

I meni je crni najbolji.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da, skužila sam
    to mi paše
    nestrpljivo iščekujem Djeda Mraza

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

flopi, to je ovaj?

meni se više sviđa 220 i za taj sam zapela

inače, bravo svim vrijednicama
    ja vas čituckam kad stignem
    ne vježbam i dalje, ali se spremam
    trčim kad stignem, pejs oko ili iznad 6, pa ove sa pejsom ispod 4, preskačem u čitanju :-p

Queen Bee, dobrodošla

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Po ovim vašim linkovima sa opremom za trčanje, zaključujem da je trčanje jako skup sport. Zato ja ne trčim .

Rahela

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Rahela, takav je moj, odlican, neces pogrijesiti.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da sad kupujem ja bih uzela ipak neki sto mjeri hr na zapescu, bez trake.
    I da je neutralniji, tj. da ne izgleda sportski tako da ga mogu nosit stalno, ovaj moj je ljubicasti i nosim ga samo za trcanje, nikako mi se ne uklapa u svakodnevni stil.
    Ma j-la, nije nuzna sva ta oprema ali lako se navuces. Ja u principu vise gledam i pratim na endomondu jedino na garminu pratim otkucaje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ivana s je bolji je javni prijevoz al ti ne moraš presjedat, od nas bi trebalo prvo na bus pa na tram a bude takva gužva da i knjigu jedva možeš otvorit (jutros sam čitala u vlaku, opet sastanak u centru).i to traje minimalno 45 min.

Deaedi, uh potpuno te kužim.
    Dijana, vidim rasturačina, izvrsan si

Super to tebi ide Jadranka, organizacija, vježbanje...i odlično za pasoš.

Kris hoću fotku, sigurno ti stoji mrak kao i flopici.

j-la
    nek si sve pobacala, tako i treba.

kjb bravo za zimsko trčanje, baš mni idilično zvuči, jedva čekam da i ja počnem po starom od idućeg tjedna.
    flopice ma super je taj Garmin, nemoj ni razmišljati, odličan je i ovaj Rahelin.

Rahela nešto si krivo pročitala ne znam da ovdje itko trči ispod 4 dakle ne preskači nas u čitanju.

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Po ovim vašim linkovima sa opremom za trčanje, zaključujem da je trčanje jako skup sport. Zato ja ne trčim .
    j-la ti ne trčiš jer nemate atletsku stazu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ipak sve pratim na Garminu, endomondo uopće ne koristim.

ivana s što će ti Endomondo kad imaš Garminovu aplikaciju?
    Ja samo približim sat mobitelu i preko Blootootha mi skine na Garmin Connect (obično već u autu dok se vraćam).
    A na kompu imam sve do u detalj preko Garmin Expressa koji skida s Connecta.

i ja bih uzela bez trake al ne bih ga nosila svakodnevno jer to troši bateriju, a meni je bitnije da mi je sat pun za trening nego da razmišljam hoće li se ugasit usred treninga. :/
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.11.2016. at 15:27

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    j-la ti ne trčiš jer nemate atletsku stazu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Flopi, meni je predivan ovaj garmin!

Rahela bravo za trcanje!

Ja svoj fitbit stalno nosim, nekad se i ne uklapa al nije me briga
    Endomondo mi se zamjerio jer mi je isteklo god dana premium pa mi je izbrisao moj pm plan
    Instalirala sam neku adidasovu aplikaciju koja ima besplatan plan koji mi se cak cini bolji od endomondovog. Jedino sta me nervira sta mi je stavio 6 dana trcanja tjedno i ne mogu nac di da to editiram i mogu li uopce.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ipak sve pratim na Garminu, endomondo uopće ne koristim.

ivana s što će ti Endomondo kad imaš Garminovu aplikaciju?
    Ja samo približim sat mobitelu i preko Blootootha mi skine na Garmin Connect (obično već u autu dok se vraćam).
    A na kompu imam sve do u detalj preko Garmin Expressa koji skida s Connecta.

i ja bih uzela bez trake al ne bih ga nosila svakodnevno jer to troši bateriju, a meni je bitnije da mi je sat pun za trening nego da razmišljam hoće li se ugasit usred treninga. :/
    Zato što koristim plan trčanja na endomondu. Puno mi je bolji nego oni koje nudi Garmin program, tamo na stranici. Pa mi je nekako preglednije i zgodnije sve skupa na endu pratiti.A najdraže mi je čuti na kraju: You finished your goal
    Sat mi je super za vrijeme treninga da u svakom trenutku mogu provjeriti udaljenost i avg. pace.

Mb, sad tek vidim tvoju poruku. Znaš da mi je palo na pamet da moram exportirat plan prije nego i meni istekne račun u ožujku!
    Posljednje uređivanje od ivana s : 30.11.2016. at 15:42

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ivana s, moj brat ima taj Garmin sto mjeri na zapescu. Kaze da totalno krivo mjeri i da je traka puno bolja, tako da svejedno mjeri trakom.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Koliko vas je ovdje!! Puno hvala na tako lijepoj dobrodošlici!!
    Puf, insanity je zaista bio previše za mene onda, zato sada krećem polako, ali sigurno. Imam još pitanja, nadam se da ne dosađujem, vježbate li cardio i snagu odmah jedno iza drugoga ili odvojeno? Danas sam preskakala vijaču prije Zuzke i jedva sam završila Zuzku do kraja... Mislim da ću T25 uvesti od ponedjeljka... jer sve dijete i vježbanja kreću ponedjeljkom, zar ne? :D I moram srediti prehranu, užasno sam slaba na slatko i pekarske proizvode. Što vi radite kad vam doe kriza za slatkim?

j-la, idem guglat Hortona :D U koma sam kondiciji, inače imam problema s kroničnim umorom i dok sam imala posao dolazila sam ubijena kući pa se opet pripremala za idući dan.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo i mene-skuhala mahune na salatu i spekla fasirke, za sutra napravila bolognese i peku se zobeni muffini s tamnom cokoladom. Sad jos da odgledam potjeru i uspavam mrvu pa ćem da se razbacakam utezima! Nisam dobila upalu od shaun t-a i malo sam u cudu

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Dobrodosle Goldie i QB
    Danas je termin za trcanje i sve se grozim ove hladnoce brrrrrr

Lilli a biti ce fotka kada bude prilika hahaha. Zadovoljna sam dosta sa kracom kosom. Jos sam si ubola tu od forumasice onu cetku na fen pa se prvi put u zivotu i feniram

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam upravo bila u ovom mom obliznjem fitnessu na pilatesu.slucajno sin otisao nq igru kod frenda mala na odbojci i ja trk na pilates.
    Bas je bilo ok, istezanje mi je trebalo al ne bih moglq ici samo na to jer mi je to preblago - kamilica

ivana ah da skroz sam smetnula da ti je tamo program
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.11.2016. at 20:23

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kris-hvala
    Nisam nikad bila na pilatesu. Za mene ipak malo preblago. Meni je trening kad se dobrano oznojim i ispucam negativnu energiju. Masu puta mi se ne da na trening iako sam aktivna u cugu vec skoro 15 godina-i ama bas svaki put se nakon njega osjecam psihicki puno bolje.
    A i jeftinije je od sopinga koji me isto dize iz mrtvih :D

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pilates je super, ne mora svaki trening bit cardio.
    Ja opet odradila teretanu jer mi je bilo kasno za trcat. Malo mi je krivo al sta cu sad...
    Bar je trening bio dobar, traka, utezi, girja od 16kg...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bravo cure, sve ste bas aktivne zadnjih dana!!!
    Ja otrcala po kvartu, nabrala 8 km, nije lose, malo asfalt ubija ali brzo mi je proslo. Pace 5:29. Meni ocito bolje ide po mraku, zato mi je rezultat na ceneru bio dobar, tek sam sad povezala
    Jadranka, vec sam negdje procilala da satovi koji mjere na zapescu nisu bas tocni ali sam se nadala da ipak nije istina. Tisi si isto nedavno kupila Garmina, ili sam nesto krivo povezala?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

I ja otrcala svoje. Nabrala 3km 2x10 run i 3min hoda.
    Uopce nemam pojma gdje bih nabrala 5k a kamoli 8 po kvartu a da ne idem vamo tamo po setalistu. Jedino da trcim do cityja

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ivana i kris bravo za trcanje
    Super pace Ivana!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja se najbolje osjecam kad odradim cardio ujutro prije zore, a trening s utezima nakon prvog obroka. Ostatak dana rasporedim na obveze za koje inace treba 2 dana :D

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Queen Bee i ja sam cardio-snaga tip al dobro dodje malo.istezanja povremeno. Mi radili vecinu vjezbi s trakom.sad mi dodje da uzmem malo utege.
    MB
    odlicna si.

Ivana s sto reci pase ti svjezije vrijeme, noc, cudnovati tipovi i sl.
    Izvrsnoooo!

i

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

QB svaka čast, pored troje djece, obaveza u kući i stigneš vježbat.

Goldie ne čekaj ponedjeljak, željezo se kuje dok je vruće . Jedino ako baš hoćeš da ti raspored bude školski kako na kalendaru piše.
    Nisam iskusna vjezbacica kao sto je naša Zhang, pa ja samo radim po programima. Vjezbalacki programi kombinuju snagu i cardio, tako da se smjenjuje.
    Prvi put sam u P90X3 imala i jednom sedmicno yogu, za staticno istezanje i jednom dinamicno istezanje. Oba su mi super došla za fleksibilnost.

Sto se hrane tiče, ne odoljevam nikako . Cure ovdje već znaju da stalno kukam da sa hranom nikako ne mogu na zelenu granu.
    Jedino pekarske proizvode izbjegavam i trudim se da ako je obrok da bude svega tu. Tako da kad se najedeš salate s tunom ili piletinom neće ostati nešto mjesta za peciva.

Ivana s noćna ptica .

Meni je pilates taman, statična a oznojena.

Večeras ništa, osim kićenja bora 3,5 sata. Pala sam s nogu. Ove godine sam pretjerala s ukrasima .

Sutra idem na kontrolu zubaru, kasnije cu kući, pa valjda stignem vježbat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •