Stranica 251 od 275 PrviPrvi ... 151201241249250251252253261 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,501 do 12,550 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme j-la 3,5 h kićenja...ideeeš..pa to je neki veliki lijepo ukrašeni bor !!!!

ja moram priznat da i ne uživam nešto u stavljanju ukrasa pa to djeca obožavaju radit s tatom. ja za to vrijeme nešto pečem za Božić.

Maloprije sam pregledala svoju listu poklona, identificirala kome još fale pokloni i to ću rješit sutra, nadam se, tako da moja noga neće kročit nakon 1.12. u dućane, ubi me ta konzumeristička histerija i gužva.

a tako mi je lijepo kad se okupimo svi, uža i šira obitelj i družimo se
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.11.2016. at 23:41

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo cure, sve ste bas aktivne zadnjih dana!!!
    Ja otrcala po kvartu, nabrala 8 km, nije lose, malo asfalt ubija ali brzo mi je proslo. Pace 5:29. Meni ocito bolje ide po mraku, zato mi je rezultat na ceneru bio dobar, tek sam sad povezala
    Jadranka, vec sam negdje procilala da satovi koji mjere na zapescu nisu bas tocni ali sam se nadala da ipak nije istina. Tisi si isto nedavno kupila Garmina, ili sam nesto krivo povezala?
    Super pace
    Jesam, forerunner 230. Zasad mi samo sluzi za brojat korake (danas 10766 - neki ekstra setajuci dan) i duljinu podoja

Odradila p90 sweat A i Ab Ripper A. Ovo drugo sam vise gledala nego radila jer mi je bilo tesko i jer mi macak nije dao mira. Cim ja na prostirku legnem, eto njega gledat sto mi je - pa mi se jos izvali na prostirku

A u ovom sweat-u sam se bome oznojila. Jos je na kraju jednof od ta dva.videa bio kratki video o nekom Piyo programu. Jel to tko radio? Izgleda dobro.

Bravo Lili za kupovinu poklona. Treba i o tome pocet razmisljat.

J-la pa koliki je to bor? Jel pravi?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

taman htjedoh napisat da mi je queenbee srodna dusa sa shoppingom koji dusu lijeci, kad ona napise da cardio radi prije zore

ni jucer mi bolovi nisu dali vjezbati, ali veceras sam odradila stronger soldier, 36 min svega, burpees, sklekovi, cucnjevi, iskoraci, high knees, kickovi... uh, bas mi je nedostajalo
    cini mi se da nisam vjezbala tjednima, a prosla su samo tri dana
    zadnjih par tjedana mi je pojam vremena skroz poremecen
    sutra mi je msct
    navijajte da ne nadju nista novo

ajde, uletio mi je jedan kratak ali sladak put za desetak dana da mi malo razbije svakodnevicu, veselim se

bravo za sve odradjeno!

ja nisam bas od kicenja niti velikih priprema, okitim bor s djecom, zadnje dvije godine pustim njima pa ja kasnije malo preuredim jer su skloni grupiranju ukrasa
    napravim dva-tri kolaca i to je to, jos uvijek velike feste odradjujem kod roditelja/svekija jer uopce nemam vremena ni snage baviti se jos i organizacijom slavlja

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

summer- :D prisiljena sam prije zore znojit se na biciklu inače nemam kad. To me čeka kroz nekih 6 mjeseci kad ova najmanja počne spavati malo bolje. Evo je tek sad zaspala-muž i ja smo mrtvi iznutra Obično mi je ritam bio 'vakav-dižem se u 5, kava i pranje zubi, sjedam na bic, do 6 sam pod tušem i dalje su djeca, djeca, vrtić, posao-poslije posla odmah u teretanu i onda opet vrtić, djeca, djeca, kuća, muž, prljave gaće, rasparene čarape, tuširanje haharki i tako to. Tempo za slomit i one najjače :D Ali ja sam frik; don't try this at home.
    Mi smo dovukli sve božićne kerefeke iz podruma. S curama sam u nekim kreativnim vodama pa pravimo same ukrase od slanog tijesta i makarona. Bor će nam biti kao iz crtića ove godine. Spremanje-muka me hvata kad se sjetim što me čeka...kolači-kupila sam neke šarene mrvice pa ću s curama praviti tušavce (suhe) i možda još dunavske. Što manje napravim, manje ćemo se toviti šećerom.
    Izbjegavanje hrane- prvo se najedem onog zdravog pa utažim glad za s*anjem. Ili pravim zdravi finger food-tipa tih muffina večeras-pa u prolazu maznem koji bez grižnje savjesti
    pilates, trčanje, pliometrijske u raznim verzijama-to je sve super! Ja podržavam akciju bilo kakve vrste i svaka čast što vas toliko ima da ste predane vježbanju. Svatko si nađe svoju domenu koja mu štima-ovisno o cilju kojeg ima. opa-rima

evo 'u mene' se naziru prva dva reda pločica-ide to fino. I bila sam na ginekološkom pregledu danas- sve ok tamo dole, veli teta da mogu na četvrto. hau jes no.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 01.12.2016. at 06:45

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I sretno na pregledu danas!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

prijavak jučer popodne 6.5 km, oko 0 je bilo
    malo hladno ali brzo sam se zagrijala, divno je bilo
    nebo plavo s purpurnim, obrisi borova, kućice u podnožju
    kao da sam ušla u slikovnicu

noćas opet nespavanje, nemam se više snage ni ljutiti na tu činjenicu
    proći će i to jednom...

jučer sam vodila malu u slastičarnicu, smazala sam baklavu u tri zalogaja:prase:
    2 dc, danas rest

j-la, super, ja volim kititi bor i volim lampice
    sad sam se sjetila pokojne tetke, bila je malo ekscentrična, njoj je svijetlilo cijelu godinu

Lili, tako će i kod mene biti, odbijam ulaziti u trgovine
    mene ta popmpa čini tjeskobnom
    kod nas se kupuju curama darovi, kiti se na Badnjak
    na Božić kod nas ručak, to rado pripremam, obiteljski je
    i uglavnom ne idem po trgovinama u prosincu
    jedino volim prošetati zg adventom, ali baš po gradu, ništa dućani...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

summer vibre

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Summer vibram ~~~~

QB u 5?
    Ni ja nisam jutarnji tip. Daj ti meni kave a o vjezbanju cu razmisljat popodne
    Zato mogu bez problema i u 23 vjezbat.

Bor se kiti 10ak dana prije Bozica, scenarij kao kod summer: djeca okite, ja samo malo preuredim.
    Ne pecem puno kolaca.
    Kupovinu cu, nadam se, obavit online, ni ja ne volim guzve.

Flopi nadam se da ce nespavanje prestat.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Visoka sam 173, a drvo je par centimetara visočije od mene. Nije živo, jednom smo to imali, pa jedva istjerali iglice iz kuće. Volim kitit, čini mi se da se više ja radujem nego mala. Svake godine kupim par novih ukrasa, bar jedne lampice.
    Ma sva mi je lijepa i kičasta .

Ni ja nisam jutarnji tip, a pogotovo u 5 ujutro. Tad mi je draže spavat .

Flopi razumijem kako ti je . Jednu noć je teško nadoknadit a kamoli više njih zaredom.

Summer vibre ~~~~~~~

Jadro drago mi je da ti se sviđa P90 . A malac je sladak .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Qb, ti si stroj! Stvarno imas ritam i volju, lili je dobila opasnu konkurenciju.
    Ivana, bravo, vrhunski pejs.
    I ja jucer trcala 7km, 5:47, bas mi je tesko bilo, nisam prije obavila pipi, i bome sam to dobro osjetila, nisam bas ni jela; ugl. iscrpilo me puno vise nego sto bi trebali..
    Jos su mi ukrali i novi bicikl..nisam bas nesto..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Summer sretno!

QueenBee zanimljiva si skroz. Ja volim frikove koji ce kako tako naci neku rupu za vjezbanje
    Mene je jedino nespavanje ubijalo tad bih bila neka druga osoba.flopice suosjecam :hugs:

Gledam na Garminu bome ja u godinu dana pretrcala nekih 1.300-1.400 km.
    Bas sam se zazelila trcanja al ovaj obvezni kratki akt.odmor mi bas lijepo zadovolji potrebu za drugim vrstama sporta

Uh jedva cekam iduci tjedan svjezi zrak, trcanje, dobar san
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.12.2016. at 09:17

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Qb, ti si stroj! Stvarno imas ritam i volju, lili je dobila opasnu konkurenciju.
    Ivana, bravo, vrhunski pejs.
    I ja jucer trcala 7km, 5:47, bas mi je tesko bilo, nisam prije obavila pipi, i bome sam to dobro osjetila, nisam bas ni jela; ugl. iscrpilo me puno vise nego sto bi trebali..
    Jos su mi ukrali i novi bicikl..nisam bas nesto..
    Sad vidim tvoj post.
    pisale istodobno.
    je opaka je QB energija i volja jeee...jos da joj cujem horoskopski znak?

Dijana odlicno si ti to. Moja ti ja mrtva ladna iza prvog grma i pipi.To me trcanje naucilo

ivana ma mrak jos jednom
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.12.2016. at 09:21

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dijana, bas mi je zao za biciklu. Meni dvi ukrali dok sam studirala u zgb u Splitu zasad samo brzinomjer, a kolegi nedavno sic - sad i njega veze.

QBee, vec plocice - svaka cast.

I ja se bas radujem kicenju bora i izradi ukrasa. Sin mi se dao u kreativne vode - svaki dan nesto rezuckamo, ljepukamo i crtkamo. To mi je pravi gust

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

QB stroj si.
    Ivana s, mrak pejs, a s obzirom da znam gdje živiš vjerujem da se može lako nabrati 8 km.
    Dijana, i tvoj je super pejs, a kad se uzmu otegnute okolnosti veliko braavo. Ajme za bic, gdje su ti ga ukrali?
    Summer vibram za nalaz

Flopi kako si samo romantična, baš sam se mogla zamisliti da trčim gdje i ti. I sve stoji za ručkove i blagdane, i shopping, i advent.

Ja jutros vježbala sa Jillian , pa bic, pa stepenice. Baš mi je to super ujutro. Rado bi i trčanje ubacila ali nisam stigla, a danas je večer matematike pa ne stignem na trkački trening. Možda se i ja odvažim u noć....

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Je, da, posteno radis da nesto kupis, a onda ti netko u trenu otme trecinu place, bas jadno..
    Al dobro, sve zlo bilo u tom..

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Super pace
    Jesam, forerunner 230. Zasad mi samo sluzi za brojat korake (danas 10766 - neki ekstra setajuci dan) i duljinu podoja

J-la pa koliki je to bor? Jel pravi?
    Umrla sam na korištenje forerunnera 230
    J-la, sigurno je baš lijepo

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ajme dijana užas za bicikl pa gdje, doma ili u gradu?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Summer, :hug: vibre na najjace

QB, ti imas zestok tempo. Bravo za dva reda plocica meni je trebalo dugoooo

j-la, bor...divota. Klinci i ja smo okitili stan ali bor jos nismo. Slijedeci vikend cemo.

Flopi, nemam nista pametno reci za nespavanje. Potpisujem j-la.
    Ali doci ce i tome kraj.

mb, lili i flopi, dobar vam je plan za kupovinu poklona.
    Advent u zg cu posjetiti sigurno.
    Za vikend cu djecu odvesti da vide nas selski

Jucer yoga x. Dodje poput melema na ranu nakon svih ostalih wo u ovom elitnom.
    Sad razmisljam sto cu slijedece.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dijana, uzas..mogu misliti kako ti je.
    Ti si s bicom i na posao isla.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dijana ajme grozno
    ja ljeti dolazim biciklom i uopce je ne vezem, nema sanse da mi je neko odnese, bar ja tako mislim

i ja se veselim adventu u zg i drugim adventima isto

danas imam grupni ali mislim da cu ga preskocit i ic trcat, zavisi kako ce se dan razvijat. trebala bi otic papu napravit ali nesto mi se neda

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dijana, grozno, žao mi je zbog bicikla. I još novi Ima li šanse da se pronađe? Ne znam kako je s biciklima ali meni su prije puno godina pronašli skuter i vratili.

QB ti si stvarno stroj! Pločice već, pa koliko je prošlo od poroda? Meni je nakon trećeg trbuh baš nastradao, i još nije onaj stari, vjerujem da nikad više i neće biti :šmrc:

Bor ćemo na badnjak, ja bih ranije ali mm ne da, kaže da je takav običaj a mi smo doma uvijek ranije radili. No, neka mu bude, i tako on to s klincima radi, slaže jaslice, kućice, rijeku i vodopad :loool: Ja malo preuredim kuglice na kraju.

Jadranka, pa ipak nečemu služi, dobra šetnja jučer

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ispred kuce. Ne znam jel mi jos veca muka sto mi se lopovi motaju oko kuce.
    Nije bio vezan, kuca je bas uvucena i svi smo bili doma.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

grozno za bic. bas mi je zao. Ja svoj cesto ni ne vozim zbog straha da ce mi ga ukrasti. jer bio je za moje pojmove jako jako skup, a super je. nikad nisam imala tako nesto. ljudi koje poznajem vezu bicikl i jos skidaju sic.

summer drzi se. mislim danas na tebe.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vezali smo ga po noci i ako idemo negdje, i sic je bio vezan, ali ocito je stalno trebai biti vezan nama ispred nosa.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Grozno za bic Dijana ! Još ispred kuće.

Sad sam tek vidjela za pločice QB! Baš si mašina, i očito ti se tu inače ne lijepi salo.

Moji su još fino ušuškani .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dijana, koma, bicikli se baš puno kradu, čak i stari i jadni a kamoli novi... kod mene u firmi ljudi koji dolaze biciklom uvoze bicikle u ured

pilates - e vi to onda dobro ne radite kad vam je laganini
    mene em sve boli, em se preznojavam, em drugi dan imam muskulfiber - e to ti je pilates
    moram se opet malo podružiti s dedom, nisam dugo

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    pilates - e vi to onda dobro ne radite kad vam je laganini
    mene em sve boli, em se preznojavam, em drugi dan imam muskulfiber - e to ti je pilates
    moram se opet malo podružiti s dedom, nisam dugo
    Eh ovdje te potpisujem!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

miša mu poljubim za bicikl! ja bih bila skroz pissed off-Dijana, ti se dobro držiš.
    Mi nikako nismo kupili bicikle-prvo se nismo mogli dogovoriti tko će voziti E (dok smo samo nju imali) pa nismo imali novaca kad je došla i L. A sad kad je došla i ova treća, sve se kontam otkupit onaj bicikl s prikolicom od Komunalca pa potrpat sav podmladak unutra i šibat po gradu. Šalu na stranu-znam da bi im bio doživljaj samo takav da se vozikaju okolo u prikolici.
    E ima svoj rozeni biciklić s pomoćnim točkićima, ali kad god sjedne sirota na njega, L se zaleti i naskoči na pak-sic pa mora voziti i nju :D Tako da joj se ne da.
    Vječito šou neki kod nas.

5 ujutro je najljepše vrijeme za trening. Još ako ideš trčati po kakvom nasipu, a svaka duša spava (sad je zgoda prava :D ) i čuješ samo par ptica, svoj puls i cijepanje plućnih maramica...Putem nazad zora rudi (hihi-zora rudi, dan se svijetli, javljaju se prvi pijetli-na počinak kući leti QB na svojoj metli')
    Stvar je navike ustajat se tako rano. A i to mi je jedino vrijeme koje imam samo za sebe.

Nisu to još pločice-pločice. Naznake su samo. Oko pupka je i dalje wibbily-wobbily, ali koža se steže malo po malo. Imam tatoo oko pupka-trajbal kao sunce-i ostao je u obliku kruga. samo me dijastaza ta zeza još od prvog poroda pa ne mogu još vježbat sve što hoću. Insanity moram modificirati kad počne abbs dio. stavim pojas pa mi on drži trbušni zid na mjestu. Imam i neuspjelu operaciju bruha (pupčana kila; mrežica pukla) pa i na to moram paziti.

QB je vodenjak :D munjeni, mušičavi vodenjak..Muž mi isto vodenjak-ali neka troma kauč potejto verzija. A djeca..ajme majko-prva škorpion, druga djevica i, ajde smilovala nam se nebesa, treća je vaga.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

QB, ja isto vodenjak, prvo dijete škorpion, drugo vaga, al je ta vaga sigurno nešto gadno u podznaku

evo išla gledati, mala je vaga, u podznaku djevica, nisam baš ljubiteljica horoskopa al tvrdoglava je kao kombinacija bika i ovna u najmanju ruku
    Posljednje uređivanje od Willow : 01.12.2016. at 11:07

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja nisam nikad bila na pilatesu-ako je to nešto gdje se ja mogu oznojiti, probala bih. Ali sve tete koje ja znam što idu na pilates-s treninga idu postojane frizure i netaknutog pudera. Pa ja stoga postala skeptična. Ali kažem-ja sam tip za utege, cardio mi je za ispucavanje energije, a sve drugo nije moj đir-što ne znači da nije dobro.
    Možda jednog dana kad odem u mirovinu ili se bacim u neki leđere biznis ala spisateljstva i sl., otkrijem da me joga npr.smiruje i uravnotežava. U studentskim danima sam se palila na tai chi-da sam bila u Zg, našla bih valjanog instruktora. Ne možeš to baš sam skontat kroz knjige i slike.
    Želja mi je odselit se negdje na selo ili čak potpuno na rub civilizacije (ima takvih mjesta u Slavoniji :D ), sagraditi mali kućerak-niskoenergetski ili pasivni; kupit par koka, jednog pijetla i možda kravicu ili kozu..Pa uzgajat sama voća i povrća i jednom tjedno do grada po sapun i osigurače. I tamo lijepo svako jutro u bijelim čarapama na dvorištu vježbat svoj chi. Ali muž mi se uopće ne uklapa u tu sliku sa svojim igricama, pivom i čokoladom :D

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bas si fora qb, razvedrila si mi malo ovaj bzvz dan..
    Nije ni meni strana ideja bijega iz gradske dzungle..
    I fakat ti nije lako s djevicom i skorpiojom, kombo za ispalit..

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    I fakat ti nije lako s djevicom i skorpiojom, kombo za ispalit..
    a meni je lako

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam tip za utege i cardio pa bi se bome oznojila na pilatesu

ne vjerujem u horoskope ali u nas je kombinacija dva ovna (mm i ja), skorpion (cimavica, jednom sam pogledala, ona je i u podznaku skorpion ) i jarac (maza).

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

QB je moja verzija same sebe kada sanjarim skupa sa lilli.
    Danas laganini, nosi me euforija lakoce jucerasnjeg trcanja jer smo oboje bez pol beda odradili to.
    Kazu da je strpljivost vrlina a to je upravo ono cemu me ovo trcanje po programu uci. Nije mi dugo trebalo da popustim, samo godina dana jel
    Danas laganini, smizla je nesto ruzno sanjala pa je zavrsila kod nas u krevetu a ja u sredini. Gotovo nish nisam spavala, stalno smo se mazile. Sva sreća pa imamo novi krevet i vise me ne bole ledja kada ustajem pa ne osjecam strasno posljedice ne spavanja. Popodne idemo baki kada pozavrsavam sve po kuci.
    Bor je krasan! Mi se ne mozemo odluciti, prosle godine smo imali instalaciju na zidu umjesto klasicnog bora. Volim kititi stan u to doba ali nikako da nadem vremena. Trrna mi citav dan, samo za dusu.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sto se horoskopa tice:ja jarac, mm vodenjak ali ne kauc potato tipdjeca:strijelac, bik, skorpija(nagadam da ima najgori podznak)

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

willow-ova moja škorpionka je tiho, mirno dijete, osjećaja dubokih kao more. Zapravo je cijela kao tihi ocean-nemam pojma što se kod nje sve događa ispod površine, ali u očima joj vidim sjaj 'stare duše'. Sve na ovom svijetu bih dala za nju, ali osjećam da se nikad nećemo povezati na iskonski način; kao da smo u paralelnim svemirima. To ne znači da ne funkcioniramo kao majka i kći, naravno. Poštujem ju i dajem joj njenog prostora jer često ne razumijem što želi. Valjda dobro radim.

Ova djevica-ta je prgava i glasna, mulja i manipulira, samo mrko gleda iz prikrajka i leti šakicom na tebe ako joj dođeš preblizu :D ali kad se nasmije svojim punim ustima, kao da te zalije toplim zrakama sunca. Ta voli punim srcem. Lijepa je kao Snjeguljica i, zapravo, plaha kao srna. Ali za seku će u boj kad god treba! Ja sam njen 'puj-pik', njen xanax, njen 'guuuus fraba' i samo mene prizna kao ultimativnu sigurnu zonu-veza između nas dvije je neraspletiva.

Najmanja je vaga-to je osmjeh s pelenom :D Nakon bjesomučne noći gdje si Boga zazivao da te poštedi muke i donese joj san više na oči, pogleda te veeelikim tamnim očima i nasmije se široko cijelim licem svojim-i anestezira te u sekundi. Umiljata je kao mače malo i najsretnija je kad ju umotaš u svoj zagrljaj pa doslovno prede od sreće. Odavno ne vidjeh tako sretnu bebu. Ako ti je srce od ljubavi, priklonit će ti se bez oklijevanja i povezat se s tobom kao da se znate od pamtivjeka.

Moram provjeriti njihov asc i mjesec da dobijem bolju sliku-ali u globalu osjetim u kojem smjeru će se razviti njihova osobnost uz pozitivan poticaj.
    Ja sam strijelac u podznaku, a muž bik.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

aaa dok ja natipkah svoj romančić, vi svašta pisale :D

kol'ko škorpionaaaaaa! sve smo u istom sosu onda..ako imate neku caku kako odgajati škorpijice-dajte udijelite siromahu! Em mi je E prva, em smo skroz različite po karakteru. Nemam pojma kako s njom
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 01.12.2016. at 11:42

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

al ste natipkale, tko bi sve pohvatao!

ja jučer standardno Pound, danas sam planirala bazen, ali isto kao i kjb uletila večer matematike!
    draga, da nismo mi susjede i klinci idu u istu školu?!

na Poundu smo prešli sa level 1 na level 2 i sad je malo žešće, polako idemo na ono što sam vidjela na internetu
    i što me privuklo...
    bogme sam se jučer fino oznojila, cardio samo takav!

ostatak:
    bor kitimo na Badnjak, ali ćemo ranije srediti balkon (kod nas u u ulici ima već dosta toga, baš me bio gušt jučer se provozati kada sam išla na
    trening)

horoskop: malac i ja strijelci, MM rak, kćer djevica
    sve u svemu sasvim dobro funkcioniramo

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

QB, ti baš lijepo pišeš, gušt te čitati

moj škorpion je baš sličan tvojoj maloj, on sve proživljava u sebi, malo daje van a unutarnji život mu je zato valjda tornado
    mala je tvrdoglava i lukavica svoje vrste, baš je ful inteligentna i to koristi, inače je mila i umiljata ali bome kad hoće da je po njezinom, onda je po njezinom

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam jučer nešto mahala bučicama kao za leđa vježbe, malo po vratilu zgibova, pa trbuha i na kraju uhvatila dojit malu dok sam radila iskorake jer je počela plakit. Nije neki trening-ali daj što daš. Insanity me sad privlači-pitam se jesam li možda nešto fušarila kad nisam dobila upalu. Moram probat opet da provjerim-možda večeras s klinkama. Njima je bio doživljaj skakat s mamom i zgodnim čikom na teveju :D

offt-uzme moja E jučer povećalo i traži ko fol tragove po stanu. Ja perem suđe u kuhinji. I dođe do mene pa počne dizati pogled kroz povećalo i uhvati mi bedra 'u kadar'
    -mamaaaa (veli kroz hihotanje), kol'ke su ti nogeeeeee

-o, more, bjež' u sobu dok te nisam provukla kroz to povećalo! :D sunce ti tvoje!
    i pobježe dijete uz gromoglasni smijeh

i kako ne bit motiviran za vježbanje onda

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

hvala, cure

neki sam čudni tip što se ima potrebu stalno izražavati :D ništa ne držim u sebi (osim par prljavih tajni za koje se svi kunemo kako ih nemamo ) pa ili pišem ili vježbam, samo da izađe sve iz mene

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja uopce ne vjerujem u horoskop, toliko da moram razmisliti sta su mi djeca po horoskopu

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Najmanja je vaga-to je osmjeh s pelenom :D Nakon bjesomučne noći gdje si Boga zazivao da te poštedi muke i donese joj san više na oči, pogleda te veeelikim tamnim očima i nasmije se široko cijelim licem svojim-i anestezira te u sekundi. Umiljata je kao mače malo i najsretnija je kad ju umotaš u svoj zagrljaj pa doslovno prede od sreće. Odavno ne vidjeh tako sretnu bebu. Ako ti je srce od ljubavi, priklonit će ti se bez oklijevanja i povezat se s tobom kao da se znate od pamtivjeka.
    za sve tri!

I ovaj moj mali vagonjic je bas takav. Cudo jedno. Osim sto on dobro spava - bit ce mu neki pospani podznak

Stariji je kreativni vodenjak Ja tvrdoglavi ovan, a md melankolicna riba. Gdje li se nadjemo samo?!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Boxica, dobro si me sjetila, okitit balkon. To ce se malcu svidit!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja uopce ne vjerujem u horoskop, toliko da moram razmisliti sta su mi djeca po horoskopu
    Ja za jedno dijete nisam niti sigurna što je
    summer, sretno na pregledu!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

QB, što se upale tiče, znam da ću je dobiti ako se poguram izvan svojih granica. Što bi značilo da ako trener dozvoli da sama određujem tempo, onda se utrkujem sa vježbačima. Ako je snaga onda povećavam težinu utega i više kontrolišem pokret.
    Ne znam, pokušaj nešto od toga.
    Posljednje uređivanje od j-la : 01.12.2016. at 12:22

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo vježbačice i trkačice!
    Ja škorpionka se zavukla u topli dom i ne trčim. Ubije me 11/12 mj. Toliko obaveza vrtićkih/školskih... Svaki dan nešto pa ne stignem niti na pilates. Morat ću krenuti da se bar protegnem kad već ne trčim. Krenuli roditeljski, radionice, pa će priredbe. A tek ovaj tj otišla na prve info sinu, u petak bum i kćeri. Mislila sam da samo ja nisam. Da će mi zvati socijalnu. Onda me pita druga mama kad su uopće info. Da je pitala treću pa ni ona ne zna. Takve smo mi majke s puno dice... Trudimo se, al ne stignemo baš sve kad treba obići sve te roditeljske, info, radionice, predstave, razvesti vanškolske aktivnosti... Tješi me razrednica da se divi kako uopće stignem.
    Baš mi žao za bic! Mi bili svjedoci kad je klinac ispred škole sjeo na tuđi i pokušao ga odvesti usred dana pred hrpom ljudi. Svi se razvikali i razgalamili. Mali i roditelji od prije poznati policiji. Valjda mislio da nećemo skužiti. A dijete čiji je bic samo ušlo i vratilo se nazad.
    QB, škorpionka kažeš. I ja sam. Ni s nama lako.
    Summer, sretno!
    Posljednje uređivanje od Nera : 01.12.2016. at 12:28

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Koja sarolika tema.
    Mm vodenjak, ja skorpion (netipicni).
    Klinci redom, strijelac, lav i lav

P.s.pilatesi koje sam ja radila, tonyev i dedin, su sve samo ne lagani. I oznojim se i dobijem upalu trbusnih misica, a nije da sam inace slaba na tom dijelu.
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 01.12.2016. at 12:29

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi krenuli s kićenjem u nedjelju. Svaki prozor dobio lampice, na vratima vjenčići, svijećnjaci na 3 stola. Obavezno palimo svijeću kad smo za stolom, a ja već od jeseni za svaki ručak da razvedrim tmurne dane jednu svijećicu u svijećnjaku. Jedva sam dočekala advent. Premalo mi od Božića do 3 kralja. Grofica svaki dan iznenadi s novim ukrasima - na svom stolu, na ogradi stepeništa, sekama krevet na kat... Za vikend se spremamo oko kuće i vrt... Dica i ja obožavamo ovo vrijeme godine. Samo MM brunda.
    Posljednje uređivanje od Nera : 01.12.2016. at 12:33

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas za svih vrijede horoskopi, itekako pogadjaju, nas dvije strelice, duse od ljudi i bik i djevica, s njima uvijek borba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •