azrijelka36 prvotno napisa
koliko se meni čini dr. L uvijek sve oduševi..
ja ću ga uvijek i svakome preporučiti . ja idem na 3d-4d preglede u vili (prema preporuci dr. L) i tamo su mi stvarno svi ljubazni i ok, ali dr. L je stvarno drugačiji-puno pristupačniji-odmah ti se nekako zavuće pod kožu, više imaš s njim odnos kao da ti je otac a ne doktor.
druga stvar koja ga razlikuje od ostalih-mislim da je jako jako dobar uspjeh u postizanju trudnoća, i sumnjam da ostale klinike imaju tako dobre rezultate.
jedino što je možda mala mana je čekanje u čekaonici, ali ako uzmemo u obzir da doktor nikoga ne odbija, da dolazi u slobodno vrijeme, na praznike, navečer,sve prilagodi pacijentima, da radi sve sam(uz Lanu-naravno)--onda ja na tu manu totalno zaboravim!
evo jučer bila na trbalobit zadnjem pregledu u viliju-ali moja curka nešto malo šteka sa rastom, pa moram doći još 1 za 4 tj..i sva sam se splašila tih silnih mjera..male glavice, protoka na granici i bla bla...makar jee i dr. Kos sve objasnio i rekao da se nemam čega plašiti, samo da mirujem i da ležim na lijevom boku, ali dolazak dr. L me tek smirio i njegov pristup i objašnjenje..odmah mi je bilo lakše
a da ne pričam kako je skakao od sreće kad sam ostala trudna..bio je sretniji nego mi svi doma skupa :)
eto..dosta moje hvale- za sad ;)
nadam se da će za 4 tj. sve bit uredu i da će to stvarno biti moj zadnji posjet zg doktorima sa mojom curkom u buši :)