Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
I još nešto tako i meni ljudi hvalili VV još u ona "zlatna vremena" i kako tamo sve žene zatrudne bez problema no eto na mom slučaju se nije obistinilo, pa sam onda isto tako čula hvalospjeve za Maribor i ostala još više razočarana, eto sad sve manje slušam druge i pokušavam se voditi za nekim svojim filingom
X

Kad sam ja išla u Mb, stvarno su bili dobri, ali mi nismo ostvarili trudnoću. Dvaput smo išli u stimulirani kod njih, ali čini se da nisu našli pravi put. Sad zbilja ne znam što je s labom, kad tako malo stanica oplođuju, ali ionako mislim da možda treba neka druga ruka probati. Dr. Bauman nije oduševljen mojom idejom da treba isprobati različite doktore, on misli da će isti dr. kroz više iteracija naći pravi put. Meni je prof. V. iz Mb bio totalno super, ali nakon 5. transfera smo ipak odlučili probati negdje drugdje.
Pokušavam filtrirati reklamne informacije. Nekad netko hvali dr-a jer zna da sestre čitaju forume, pa dok su u postupku tamo čini im se da je zgodno pohvaliti doktora.