sretna...veliki kiss![]()
Bok svima vama hrabrim ženama,
nova sam na forumu, a također i u MPO priči. Čitam vas već neko vrijeme, ovdje sam saznala mnogo vrijednih informacija. Lijepo je vidjeti kako si međusobno dajete podršku, te se nadam da ćete i meni malo olakšati moj put kroz MPO vode koji je ispred mene. Moja priča je slijedeća, ukratko: nakon par mjeseci nezaštićenih odnosa događa se trudnoća-vanmaternična, slijedi laparoskopska operacija sa odstranjenjem lijevog jajovoda. Nakon toga HSG, nalaz desni jajovod prohodan, što se kasnije pokazalo netočnim jer se nakon 10 mjeseci dogodila još jedna vanmaternična, odstranjen i desni jajovod.
U slijedeći četvrtak imam konzultacije kod dr. Radončića u pol. Vili. Da li možda znate kako rade u ljetnim mjesecima?
Ima li netko sa sličnim iskustvom? Svaki savjet je dobrodošao!
evo i mene nakon zadnjeg posjeta dr. L..izgrlili se, ispričali, ...dogovorili se da ubrzo radimo na drugom bebaču :D.. i tak to
moja bebolinka je dobro narasla-dobila je 550gr za 4 tj i glavica joj je u srazmjeru s ostatkom tijela sad...malkoc je cijela sitnija-ali sve ok. protoci ovaj put odlični!!
i dalje moram mirovati, ležati na l. boku ..a i cerviks mi je malo skraćen i omekšao...a moja mrva ima 1600gr sad..i mora se poošteno udebljat još prije nego izleti van
uglavnom-dr. L-svaka vam čast na svemu!!!
i da-u srijedu uopće nije bila gužva![]()
njofra, dobro došla! U dobrim si rukama, i kad skupite sve potrebne papire možete u IVF postupak (i tad ćeš sigurno imati pitanja), a dr radi u srpnju, a u kolovozu je na godišnjem, javi se nakon konzultacija, sretno!
azrijelka, ne brini za cerviks, ali miruj malo više... moguće da ti se malo stanjio od putovanja u zgb, truckanje u autu ne pomaže... tako je i meni bilo, pa je na zadnjem pregledu bio nepromijenjen a i putovali Istra/Slavonija, a i šetala sam bome. ne brini. drago mi je da je protok ok i da je M. narasla, znala sam da će sve bit ok! pusa!
mare41, hvala na dobrodošlici i informaciji. Pitanja ću sigurno imati. Nakon konzultacija se svakako javljam. Do tada, sretno svima. Pozdrav
pozdrav svima,
u postupku sam na Sd-u, ali zbog dugog čekanja lijekova kombiniram svašta. znate li ima li kakvih problema ako se odlučimo privatno ići u postupak tijekom sljedećih par mjeseci, a zatim u 11. ili 12 ići preko Hzzo-a u bolnici?
hvala vam unaprijed
Pozdrav i tebi
Zašto misliš da bi bilo problema ako ideš privatno?
Ako misliš da ćeš time uvrijediti doktore nemoj se zabrinjavati, uostalom ne moraju ni oni sve znati, samo vidi tko ti radi preko ljeta jer i privatnici koriste god. odmore, nek te stave tamo na listu čekanja za lijekove ako je takva gužva i onda možeš gdje ti paše.
Sretno i nadam se da ti neće trebati ovakvi planovi
mali mimi
hvala ti na brzom odgovoru,
već sam na listi čekanja, ali kako to ide čekat ću do sljedeće godine,
nisam mislila baš zbog uvrede doktorima nego zbog vremena koje treba proći između postupaka pa da ne bi propustila taj plaćeni preko hzzo-a
Ako ideš na jaku stimulaciju znači samo Gonali ili Menopuri onda bi pauza trebala biti oko 6 mj. ako ideš na ove kombinacije klomifen i još par Gonala onda je pauza oko 2 mj.
Bok curke, zanima me jedan info, kod dr. Lučingera....
Radi li on prirodni IVF preko uputnice?
Ako da, kako se do toga dođe?
Da li se treba biti njegova pacijentica neko vrijeme, potrošit par plaćenih postupaka kod njega, ili postoji šansa nakon prve konzultacije dobit zeleno svjetlo?
![]()
Koliko ja znam dosad se nije moglo ništa preko uputnice kod dr. L!!! Moje iskustvo je da nakon prve konzultacije, UZV-a i svih donešenih nalaza koje sam imala kod sebe - odmah idući ciklus smo bili u postupku!!!! Po mom mišljenju dr. L je najbolji!!!!![]()
Posljednje uređivanje od ina7 : 24.05.2011. at 13:31
hvala cure,
najpametnije je otići na konzultacije pa vidjeti što mi od lijekova treba, u bolnici su mi napisali gonali i nešto sa dec, ali ne znam koliko
Za cure koje idu k dr L u IVF centar - znate li mozda koliko kosta ICSI ako nije rijec o punoj stimulaciji vec o polustimulaciji?Ili to ne mijenja stvar? I znate li mozda cijenu Klomifena?Sljedeci, ljetni postuapk bi trebao biti klomifenski.Mozda taj bude sretniji od prethodna dva.Hvala na odgovoru.
ima li netko da je nedavno išao u prirodni ciklus u ivf polikliniku kod dr.Š.? kolika je cijena i što uključuje u sebi?
sada sam ih zvala ali čet.poslijep. ne rade, a zanima me?
kolika je uopće cijena prirodnjaka kod privatnika?
hvala na odgovorima![]()
Zlatta cijena je 4500 kuna što je mislim više manje cijena kod svih privatnika. Uključuje UZV-ove, punkciju, transfer (ako ne dođe do nekog od koraka plaća se do kud se došlo). Štopericu i utrogestane kupuješ sama.
Ako se tijekom postupka vadi estradiol (može se kod njih) to se posebno plaća mislim 150 kuna.
charlie, hvala na odgovoru, jučer sam uspjela zivkati naokolo i u većini je cijena ivf 4000, dok isci je 4500, uključena folikulometrija, punkcija, obrada spermija i et. Eto, da podijelim svoje znanje i ostalima![]()
jedino nisam uspjela nikoga dobiti na broj ivf centra, nitko se ne javlja..
zlatta, najbolje ti je zvrcnuti dr. Lučingera osobno. Mi smo se njemu tako uvijek javljali bilo s nekim pitanjem, bilo naručiti se na konzultacije i znam da je uvijek dostupan (mislim, u normalna vremena, naravno, osim ako je hitno)
ValaMala, nemam izgleda taj broj na koji se on javlja pa ako mi netko može reći, može i pp,
jer izgleda da meni treba prvenstveno dr. koji će znati uravnotežiti moje stanje hormona i svega, a koliko vidim ivf pada u drugi plan dok to ne sredim, a tu bi mi vjer. najbolji bio dr.l.
ValaMala, držim palčeve za tvoju veliku betu 5.lipnja![]()
Meni se dr L. uvijek javlja na onaj 091 koji imas na njihovoj web stranici.
zlatta, puno ti hvala. Neću ja izdržati do 5.6.bit će to sada u utorak, pa ću ponavljati ako bude potrebe (imam već 2 uputnice). Samo neka ove moje blijede crtice najavljuju nešto lijepo.
Šaljem ti broj dr. L. na pp. Sretno!
Posljednje uređivanje od ValaMala : 28.05.2011. at 21:50
zlatta, pokušala ti poslati pp, no pun ti je inbox
sg12, ja sam našla neki s 095 ??
ValaMala, očistila sam inbox pa pliz pošalji broj, hvala.
crta na testu je crta!!! ma kakve jačine bila!!! ali eto, čekati ćemo betu(i onda čestitati)
poslala sam ti 091 broj. Sretno!
Danas je crtica tamnija, molim Boga da sve bude ok i beta potvrdi lijepe vijesti. Puno sreće ti želim
Pozdrav cure...evo ja se pripremam za tri tjedna opet na postupak kod najboljeg dr.Lučingera pa me zanima ide li još koja cura tamo u to vrijeme da imam društvo![]()
ValaMala, hvala na broju!
znači crtica tamni, sjuper....![]()
Ovdje dugo nema nikoga
Curke koje znate,kad idu na godisnji dr R iz Vilija,tocnije Vili,kad IVF centar sa Lucingerom i kad Poliklinika IVF?
Sela, dr Vili je na godišnjem u 8. mjesecu.
mare dr. Vili
oprosti, morala samzadnji put mi se dr R. smijao kako mi već sve znamo kad on ide na godišnji
![]()
Dr. L. ide na GO krajem 7.mj.
Maja14 jesi u postupku?
Pozdrav svima,
dugo sam se dvoumila između klinike Vili i dr.Lučingera na kraju sam se ipak odlučila za dr.L na pregled i konzultacije pa me zanima može li mi reći netko točnu cijenu tih prvih konzultacija jer sam našla svakojake informacije?! U biti nigdje nisam našla cijenik njegovih usluga za razliku od Cito klinike.Nemam pojma kolike su cijene kod njega ... da budem iskrena nisam baš pri novcu......
Poslat ću mu upit na kontakt mail mislila sam doći početkom 7mj.koliko vidim radit će još u to vrijeme.
mislim da je pregled s utz 400 kn
da, 400 kn je prvi pregled-uzv i razgovor. Bila sad u lipnju. Ponesi sve papire
nadam se da razgovor ne traje pet minuta!