ako tko ima femaru nek mi se javi na pp , hvala :)
Printable View
ako tko ima femaru nek mi se javi na pp , hvala :)
ima ko klomifen????????????
...još uvijek imam 1 Cetrotid rok 09/2012
Evo nisam uspjela prije pogledati forum, gel je još kod mene javi se
odlično, puno hvala:)
ako ti nije problem, javi se na bab1@net.hr, da ovdje baš ne ostavljam svoje podatke.
Ili ako ti želiš ostavi svoj mail pa se ja tebi javim.
Bab:)
Curke,
jel koja možda ima viška koji gonal a da joj ne treba?
Meni bi trebalo 7-8 komada...krećem za cca mjesec dana u postupak pa si pokušavam malo pomoć ovdje s lijekovima:)
pusa i puno hvala unaprijed.
Pozdrav! Jel ima tko pet gonala. Nemogu na svetom duhu dobit prije utorka q u ljekarni filipovic mi nece posudit a bas mi se i ne trosi tisucu kuna. Vracam ih odma u utorak il poklanjam dalje. Plizzzzzz!
dakle, kao što stoji u naslovu: malo sam kasno počela piti, nakon tri mjeseca počela sa pregnitalom pa mi više nije trebalo. ima sigurno 30 tableta, dakle za 30 dana dovoljno. Ako nekom treba, šaljem.
Rok upotrebe: 05/15
o, sad tek primjetih i ovu temu, a znala sam da postoji: dakle, imam cca 30 tableta viška Folne kiseline 400, od Natural Wealtha. Malo sam kasno počela pit, onda nakon 3 mjeseca nastavila sa pregnitalom pa mi ostalo..a kako baš nisu jeftine, žao mi da stoje.
dali netko ima test za trudnocu..jos mi se nitko nije javio,pa potrazujem ponovno.i lh trakicu..hvala vam punooo :)
Bokić jel ima netko dvije tabletice Lindynette 30 ,da ne kupujem cijelu kutiju .Hvala,unaprijed
Poklanjam Clomid klomifen 5 tableta,rok do 2016
u potrazi sam za:
-Gonal F od 50 IU
-Cetrodite 0,25 mg
-Ovitrelle
poklanjam dvije kutije utrogestana i dvije pločice duphastona (28 tableta).
kome treba neka se javi na pp.
trebam gonal f dal ima ko za darovati molim pripomoććć
poklanjam Estrofem 2 mg (fale 2 tabletice u pakiranju).
ja ti imam cijelu kutiju femodena ako su to kontracepcija , a iz varaždina sam , pa se javi , 098608998
imam kutiju femodena 0.03 -kontracepcija-21 komad-rok 11.2014.-poklanjam
imam ja Femoden-kontraceptive, 1 cijelu kutiju ako hoces posaljem ti(21 kom)
mogu
lady, novi clanovi nemaju opciju privatnih poruka
ja ti imam cijelu kutiju femodena ako su to kontracepcija , a iz varaždina sam , pa se javi , 098608998 -lady tu ti je broj moba pa se javi!
poklanja se 3 katrice klomifena rok 12mj 2012 a trazi se 4 merionala ili menopura (za frendicu koja ide u postupak)
HITNO, treba mi crinone gel do večeras (5. listopada 2012.) na području Zagreba. MOram se skrpiti do utorka, tek tad mogu dobiti recept.
anddu ima ja 8 kom. ako ti je to dovoljno- rok je 03.2013.