Pozdrav! Jel ima tko pet gonala. Nemogu na svetom duhu dobit prije utorka q u ljekarni filipovic mi nece posudit a bas mi se i ne trosi tisucu kuna. Vracam ih odma u utorak il poklanjam dalje. Plizzzzzz!
Pozdrav! Jel ima tko pet gonala. Nemogu na svetom duhu dobit prije utorka q u ljekarni filipovic mi nece posudit a bas mi se i ne trosi tisucu kuna. Vracam ih odma u utorak il poklanjam dalje. Plizzzzzz!
dakle, kao što stoji u naslovu: malo sam kasno počela piti, nakon tri mjeseca počela sa pregnitalom pa mi više nije trebalo. ima sigurno 30 tableta, dakle za 30 dana dovoljno. Ako nekom treba, šaljem.
Rok upotrebe: 05/15
o, sad tek primjetih i ovu temu, a znala sam da postoji: dakle, imam cca 30 tableta viška Folne kiseline 400, od Natural Wealtha. Malo sam kasno počela pit, onda nakon 3 mjeseca nastavila sa pregnitalom pa mi ostalo..a kako baš nisu jeftine, žao mi da stoje.
dali netko ima test za trudnocu..jos mi se nitko nije javio,pa potrazujem ponovno.i lh trakicu..hvala vam punooo![]()
Bokić jel ima netko dvije tabletice Lindynette 30 ,da ne kupujem cijelu kutiju .Hvala,unaprijed
Posljednje uređivanje od hrki : 29.09.2012. at 21:00
Poklanjam Clomid klomifen 5 tableta,rok do 2016
u potrazi sam za:
-Gonal F od 50 IU
-Cetrodite 0,25 mg
-Ovitrelle
poklanjam dvije kutije utrogestana i dvije pločice duphastona (28 tableta).
kome treba neka se javi na pp.
Posljednje uređivanje od Ayan : 03.10.2012. at 11:59
trebam gonal f dal ima ko za darovati molim pripomoććć
ja ti imam cijelu kutiju femodena ako su to kontracepcija , a iz varaždina sam , pa se javi , 098608998
imam kutiju femodena 0.03 -kontracepcija-21 komad-rok 11.2014.-poklanjam
imam ja Femoden-kontraceptive, 1 cijelu kutiju ako hoces posaljem ti(21 kom)
lady, novi clanovi nemaju opciju privatnih poruka
ja ti imam cijelu kutiju femodena ako su to kontracepcija , a iz varaždina sam , pa se javi , 098608998 -lady tu ti je broj moba pa se javi!
poklanja se 3 katrice klomifena rok 12mj 2012 a trazi se 4 merionala ili menopura (za frendicu koja ide u postupak)
HITNO, treba mi crinone gel do večeras (5. listopada 2012.) na području Zagreba. MOram se skrpiti do utorka, tek tad mogu dobiti recept.
nana 0501, meni trebaju tri tabletice klomifena
imas pp za klomifen
podizem traze se 4 merionala ili menopura a poklanja se 3kartice klomifena
trazim test na trudnocu i lh trakicu,pa makar jednu,hvala <3
Traži se Duphaston na području grada Zagreba. Dobre duše neka se jave: joantravolta91@gmail.com
Lyndinette se traže. Itko?![]()
imam elevit kutiju +karticu, pa ako kome treba nek se javi, i također folacin- nekih par kutija.
drage curke idem uskoro u mb pa skupljam što se skupit da dal ima neko viška gonal f ????da mi pripomogne hvala
možda neki ne znaju da je na forumu udruge Beta moguće kupovati/prodavati lijekove pa možda lakše nađete što trebate, jer se ovdje se samo poklanjaju http://www.beta.hr/forum/viewforum.php?f=25
Dobivamo pritužbe da se preko pp-a nude lijekovi na prodaju te da se neke nove korisnice i korisnici registriraju ovdje s neutralnom porukom da nude lijekove, a kasnije se kroz pp ispostavi da ih prodaju.
Podsjećamo da na forumu prodaja lijekova nije dozvoljena te će se prijavljene korisnice i korisnici sankcionirati, a ako se takva praksa nastavi učestalo, bit ćemo prisiljeni zatvoriti ovu temu - što bi nam bilo jako žao jer znamo koliko svima nama ponekad pomaže.
Hvala, nadam se da ćete ovo uvažiti te da će svi oni koji žele prodati svoje lijekove, potražiti drugi način za to.
dodala ovo iz prethodnog posta i u prvi post