Šumskovoće :-D čestitam!
Printable View
Šumskovoće :-D čestitam!
Voćkice, da i ovdje čestitam i poskočim za + i sutrašnju veeliiiku ß:-D:-D:-D
Sumsko cestitam:-D:-D:-D:-Dza sutrasnju veliiiiiiiku betu:zaljubljen:
Sumsko čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~sutra za super betu!!!!! :-D!
ja sam zvala mog dpktora jer sam jučer dobila mengu,rekao je da mogu prestat stavljat utrogestane samo ako je" prava menga" odnosno ako je baš procurilo....zato stavljaj još....nadam se da ti neće procurit kao i meniiiiiiii al rekao je betu obavezno uradit da budemo sigurni 100% ....sretnoooooooooooooooooo
čestitam curi koja je samnom bila na postupku od nas 5 jedna je trudna,,,,,,,drago mi je što na VV ima pomaka odnosno trudnica.... odmah je i meni lakše.......
Hvala svima od :heart: na čestitkama!!!! Javim sutrašnju betu :-D
AAAaaaaajme!!!! E morala sam se javiti da :-D:preskaceuze::-* od sreče!!! Super draga moja, super!!! Napokon!! Ljubim te i javi se sutra, možemo i kavu popiti ako dolaziš raditi betu južnije!! BRAVOOOOOOOOOO!!!!
Još nek nam beta potvrdi test i dolazim kod vulkan popiti jednu dobru žesticu za tvoju bebolinu ili beboline!!!
Kinki ja držim fige da je to to... pratim tvoji priču još od wannabea i stvarno si zaslužila!!
Sumska tebi sam već čestitala ali evo da poskočim još jednom :-D
aneri meni to grčenje maternice miriši na implantaciju :)
Kod mene danas 11dpt i dan kada bi trebala dobit stvari... i izgleda da je odlučila doći na vrijeme jer od jutros brljavi na mom dnevnom ulošku.
Šumsko voće :-D :-D :-D
Moram se nadovezat na temu o laboratorijima: u ponedjeljak sam u Breyeru vadila betu u 7.30 ujutro, a nalaz su mi poslali tek u 12.00. A drugo, rade 1. i 3.subotu u mjesecu, ali nalazi budu tek u ponedjeljak - tako da betu nema smisla vaditi subotom u Breyeru.
Šumsko voće čestitam!!! Valjda će i moj plus bit vidljiviji do sutra!!
dani82 :-) kiss
dani82 :love2:
Meni su izdali nalaz u subotu. Ne znam za tuđa iskustva ali sami su još rekli da kad je betahCG u pitanju da se trude izdati nalaz za 2 sata. 4x sam vadila kod njih, jednom im je samo trebalo 3.5 h za poslati.
btw, temeratura mi se opet popela na 37.5:-)
Kinki, da nisi više mjerila temperaturu. Stvarno ću te nać i dobit ćeš jednu po guzici.
Vockice moja!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju ogromnu betu!
Kinki, mani se tog toplomjera!!! Izluditi ćeš i sebe i nas! I TM! :-x:heart:
I ~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu!
5RA ništa se ti ne brini zbog grčeva u maternici, to ti je normalno ne samo od PMS-a nego ako je u pitanju i trudnoća. Ja sam sve do bete bila uvjerena da ću dobit jer sam imala sve simptome i strašno grčenje maternice, ali dr. je rekao da je to potpuno normalno zbog širenja maternice. Ja sam Brevactid primila 6 dpt i vadila betu 14 dan i bilo je ok. Mislim da on više može poremetit kućni test nego što ima utjecaj na nalaz krvi.
Kinki, za ime Bozje, baci taj toplomjer u smeće....ne mogu to vise citati.......TRUDNA SI ŽENO, OPUSTI SE I UŽIVAJ !!!!! :) :) :)
:)
Kinki bravo čestitam:klap: i držim fige za betu
Sumskovoce čestitam od srca:-D:-D:-D
Bravo cure to nam treba :heart:
Ja dobila :cry:nisam ni radila test,skupljam snage,sutra cu zvat doktora P u cita pa ce mo vidjet idemo dalje,svim curama od srca sve cestitke :zaljubljen:
Metkovka, stvarno mi je žao:-(
metkovka baš mi je ža :love2: :love2:
metkovka :love2:
Metkovka žao mi je:-(
Izvadila betu sinoć na onkologiji, tamo mi kuma radi, nalazi bili oko 22h-BETA 71 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
obzirom da je to 9. dan bio od transfera 3. dan, to je ludilo beta:-))
Jutros test malo deblji:-)
A već te i nesanica hvata!!!! E to se zove trudnoča....Čestitam, draga i sretno!
Kinki,čestitam:-D:-D:-D:-D,trudnjačo jedna!!!!!!
Već sam ti čestitala na drugom mjestu, ali čestitki nikad previše:-D:-D:-D
klinki jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je to........... CESTITAM......