Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej, meni je danas 11.dnt, primila sam Brevactid u subotu (prije 4 dana). Beta mi je 13. 12. - to je 16. dnt. Mogu li je raditi ranije ili je najbolje da čekam 13.12. po preporucu dr.-a? Inače, PMS simptomi i sinoć sam imala razarajuću bol u području maternice. Što bi to bilo, ne znam - ima li možda sl. iskustava?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 5RA prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, meni je danas 11.dnt, primila sam Brevactid u subotu (prije 4 dana). Beta mi je 13. 12. - to je 16. dnt. Mogu li je raditi ranije ili je najbolje da čekam 13.12. po preporucu dr.-a? Inače, PMS simptomi i sinoć sam imala razarajuću bol u području maternice. Što bi to bilo, ne znam - ima li možda sl. iskustava?
    ajde nek netko odgovori curi,ja samo mogu reci da mislim da stvarno mozes 14.dan vaditi betu a ja sam u svoja prijasnja 3 pokusaja prozivjela svakakve bolove i ziganja koji ocito nisu nista znacili,nadam se da si ti bolje srece!
    Posljednje uređivanje od ivanova : 08.12.2010. at 09:30

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj 5RA prvotno napisa Vidi poruku
    5RA ništa se ti ne brini zbog grčeva u maternici, to ti je normalno ne samo od PMS-a nego ako je u pitanju i trudnoća. Ja sam sve do bete bila uvjerena da ću dobit jer sam imala sve simptome i strašno grčenje maternice, ali dr. je rekao da je to potpuno normalno zbog širenja maternice. Ja sam Brevactid primila 6 dpt i vadila betu 14 dan i bilo je ok. Mislim da on više može poremetit kućni test nego što ima utjecaj na nalaz krvi.

5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala ti Venddy. Lijepo je čuti ovako utješne riječi. Danas sam potpuno mirna i opuštena i nadam se a ću tako dočekati svoju lijepu betu u ponedjeljak.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bravo inki, aneri, sumskovoce...
    Metkovka, zao mi je jako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •