Jooj drage moje, kao prvo oprostite na ovome jučer-ne znam šta mi je bilo. Od početka ovog postupka sam bila smirenija, opuštenija i pozitivnija nego ikad. Jučer sam počela plakat jer sam bila gladna a ništa mi se nije jelo. Mislim koja frustracija-crkavaš od gladi a sva ti je hrana bezveze??? Onda izmirim temp i vidim da je pala. E tek onda provala. Inače se mogu suzdržavati pred mužem al jučer sam pukla, grcala se, davila. On me uvjeravao da tako nikad ne plačem u pms-u...
Uglavnom, jutros, 8. dan nakon transfera ja popišam svoj prvi plus u životu. Blijed je ali se vidi, i pojavio se odma. Nikad prije ga nisam vidila. Ne želim se veselit jer znam da se još svašta može desit,prerano je za plus. Pokušat ću ostat smirena i nastavit u pozitivnom stilu. U petak ću ić vadit betu. Molim vas nemojte mi još čestitat i molim vas recite mi ako ste imale iskustvo da se pokaže blijeda crta a trudnoće ipak ne bude. Nisam primila štopericu nakon transfera tako da od štoperice sigurno nije. Test je neki američki, najosjetljiviji.