Stranica 26 od 75 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 3728

Tema: Nakon transfera

5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej, meni je danas 11.dnt, primila sam Brevactid u subotu (prije 4 dana). Beta mi je 13. 12. - to je 16. dnt. Mogu li je raditi ranije ili je najbolje da čekam 13.12. po preporucu dr.-a? Inače, PMS simptomi i sinoć sam imala razarajuću bol u području maternice. Što bi to bilo, ne znam - ima li možda sl. iskustava?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ima poliklinika stela u dubravi koji i subotom vade krv,a radnim danom od 7-19!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    ima poliklinika stela u dubravi koji i subotom vade krv,a radnim danom od 7-19!
    Znam za tu polikliniku,čula sam da vade krv i subotom,ali kad je nalaz gotov?
    Isti dan ili tek u ponedjeljak?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam za tu polikliniku,čula sam da vade krv i subotom,ali kad je nalaz gotov?
    Isti dan ili tek u ponedjeljak?
    samo nije bas sretna jer sam svaki put tamo vadila pa nista hahah
    to si bas sad i ja razmisljam kad je gotovo jer inace je isti dan popodne,treba pitat...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

može i poliklinika Sunce, ako sam Tibi dobro shvatila, samo ova na Jarunu ne radi!? Očito ova u Trnju i njihov labos radi!!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    može i poliklinika Sunce, ako sam Tibi dobro shvatila, samo ova na Jarunu ne radi!? Očito ova u Trnju i njihov labos radi!!
    Ako sam dobro shvatila,jedini lab koji radi, u cijelom Zagrebu,subotom i izdaje ISTI dan nalaze je polik. Sunce na Trnju?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zašto ne Breyer laboratorij: http://www.lab-breyer.hr/
    Betu mejlaju za 2 sata od vađenja.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Ok za Breyer,ali rade samo 1. i 3. subotu u mjesecu-konkretno,ovu onda ne rade??!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    pise na netu 1.i 3.sub u mj i isto do 11:30 pa onda sumnjam da je i to isti dan nalaz.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Popis (privatnih) labosa koji rade subotom bi mogao biti nova tema, iako, meni se čini da sad svi rade subotom, a da je anlaz tek u ponedjeljak...
    kinki

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 5RA prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, meni je danas 11.dnt, primila sam Brevactid u subotu (prije 4 dana). Beta mi je 13. 12. - to je 16. dnt. Mogu li je raditi ranije ili je najbolje da čekam 13.12. po preporucu dr.-a? Inače, PMS simptomi i sinoć sam imala razarajuću bol u području maternice. Što bi to bilo, ne znam - ima li možda sl. iskustava?
    ajde nek netko odgovori curi,ja samo mogu reci da mislim da stvarno mozes 14.dan vaditi betu a ja sam u svoja prijasnja 3 pokusaja prozivjela svakakve bolove i ziganja koji ocito nisu nista znacili,nadam se da si ti bolje srece!
    Posljednje uređivanje od ivanova : 08.12.2010. at 09:30

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

5RA, ja sam radila test 4 dana nakon Brevactida (8dnt) i bio je pozitivan, ali je i ostao pozitivan, pa ne znam da li bi se taj lijek bio pokazao da nije došlo do trudnoče. Bilo je različitih iskustva i lažnih trudnoča kod preranog testiranja. Ako si primila 1500 jedinica najbolje je pričekati 7 dana jer bi do onda već trebao izaći iz organizma.
    Moj savjet je da se strpiš još malo...

PS: obzirom da je doktor napisao da betu vadim 12 dnt (to je 8 dana od brevactida) po meni do tada stvarno mora izaći...
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 08.12.2010. at 09:36

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Jooj drage moje, kao prvo oprostite na ovome jučer-ne znam šta mi je bilo. Od početka ovog postupka sam bila smirenija, opuštenija i pozitivnija nego ikad. Jučer sam počela plakat jer sam bila gladna a ništa mi se nije jelo. Mislim koja frustracija-crkavaš od gladi a sva ti je hrana bezveze??? Onda izmirim temp i vidim da je pala. E tek onda provala. Inače se mogu suzdržavati pred mužem al jučer sam pukla, grcala se, davila. On me uvjeravao da tako nikad ne plačem u pms-u...
    Uglavnom, jutros, 8. dan nakon transfera ja popišam svoj prvi plus u životu. Blijed je ali se vidi, i pojavio se odma. Nikad prije ga nisam vidila. Ne želim se veselit jer znam da se još svašta može desit,prerano je za plus. Pokušat ću ostat smirena i nastavit u pozitivnom stilu. U petak ću ić vadit betu. Molim vas nemojte mi još čestitat i molim vas recite mi ako ste imale iskustvo da se pokaže blijeda crta a trudnoće ipak ne bude. Nisam primila štopericu nakon transfera tako da od štoperice sigurno nije. Test je neki američki, najosjetljiviji.
    koji predivan osjećaj vidjeti plus, jel da?!
    uživaj draga, trudna si.
    nek se dupla....

5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam cure. Strpit ću se pa što bude. Neću se više uopće opterečivati, idem si nać nekog super posla i ne mislit ni na što. ... Moš mislit! Betu ću vadit u ponedjeljak - to je 9. dan nakon Brevactida pa ću barem biti sigurna.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma pišaj draga moja, i ti, i muž, i susjedi ako triba, to je to
    inače mrzim blide crtice, ali ako je blida 9dpt onda je to super!!!
    katastrofa je ako je blida 14dpt ko što je meni dvaput bila

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vadila bi u analize u St, neću u bolnicu jer su mi prošli put zaminili nalaze, rekli da mi je beta 130 i onda mi za pola sata javili da mi je beta 0
    Ajme, ovo me šokiralo

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kinki tvoje su priče stvarno nevjerovatne, samo~~~~~~~~~~~~~~~ da se crta deblja
    Meni je danas 10dnt5d i ja se doslovno ne usudim vaditi betu ni raditi test, izdržat ću do petka pa kako god bilo, osim, ako ne procurim ranije.
    Prije par dana sam imala užasna grčenja maternice, negdje oko 6dnt, i mislila da je sve gotovo, ali vještice još nema. Ti grčevi su još prisutni, ali nekako laganiji, ma ne znam više uopće šta s čim uspoređujem, uff, uff

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Šumskovoće, jesi ti danas piš-piš testić?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Na Z1 Šimunić o Potpomognutoj

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mi iz selendre to ne hvatamo, javi šta je ovaj put prepametno rekao.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Šumskovoće, jesi ti danas piš-piš testić?
    I da znaš da jesam, danas 11dnt3st......i pokazao je +
    Nije taman kao kontrolna crta, ali je definitivno +..... sutra idem vadit betu... gorim od sreće ali ipak sam oprezna...a radujem se kao malo dijete... to je takav feeling, nakon skoro 3 godine negativnih testova, nadanja i strahovanja, ovo je prvi plus kojeg sam u životu ugledala....zahvalna sam dragom Bogu što mi je dao da doživim + na testu.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Mi iz selendre to ne hvatamo, javi šta je ovaj put prepametno rekao.
    ma vec zadnjih 10 min otkad ja gledam trkelja o kontracepciji i abortusu.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma da i ja došla kada je taman završavao s objašnjavanjem da je krivi izraz umjetna jer da nema niš umjetno u tome!!!

A kak se tek na kraju pohvalio svojom klinikom, jojj zašto nisam ranije vrtila programe, kada mi se neda sjediti pred TVom, ja rađe ležim u krevetu i tipkam ili štrikam

Šumsko jeeeeesssssssssssssssss

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Šumsko

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Šumsko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Šumsko jeeeeesssssssssssss
    potpisujem
    Posljednje uređivanje od ivanova : 08.12.2010. at 11:06

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure meni danas 13dnt po datumu mi je danas i red na vjesticukoja je izgleda stigla,ma nece ona kasnit ni preko utrica ne znam dali da nastavim stavljat utrogestane jer to je nako roskasto na wc papiru

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    Cure meni danas 13dnt po datumu mi je danas i red na vjesticukoja je izgleda stigla,ma nece ona kasnit ni preko utrica ne znam dali da nastavim stavljat utrogestane jer to je nako roskasto na wc papiru
    Nastavi, za svaki slučaj. Može se dogoditi da krvariš, a trudna si, to se rijetko događa ali je moguće.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Šumsko SUPPPPPPPERR !!!!!!!!!!!!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ej, voćkice, koja si ti škrtica, da te nisam pitala ne bi ni podijelija tu informaciju s nama
    Ali s obzirom da si ti naša draga trudnica sve ti je oprošteno. Ma bravo curo, tako sam sretna zbog tebe.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Šumskovoće čestitam!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Voćkice, da i ovdje čestitam i poskočim za + i sutrašnju veeliiiku ß

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sumsko cestitamza sutrasnju veliiiiiiiku betu

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sumsko čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~sutra za super betu!!!!! !

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Jooj drage moje, kao prvo oprostite na ovome jučer-ne znam šta mi je bilo. Od početka ovog postupka sam bila smirenija, opuštenija i pozitivnija nego ikad. Jučer sam počela plakat jer sam bila gladna a ništa mi se nije jelo. Mislim koja frustracija-crkavaš od gladi a sva ti je hrana bezveze??? Onda izmirim temp i vidim da je pala. E tek onda provala. Inače se mogu suzdržavati pred mužem al jučer sam pukla, grcala se, davila. On me uvjeravao da tako nikad ne plačem u pms-u...
    Uglavnom, jutros, 8. dan nakon transfera ja popišam svoj prvi plus u životu. Blijed je ali se vidi, i pojavio se odma. Nikad prije ga nisam vidila. Ne želim se veselit jer znam da se još svašta može desit,prerano je za plus. Pokušat ću ostat smirena i nastavit u pozitivnom stilu. U petak ću ić vadit betu. Molim vas nemojte mi još čestitat i molim vas recite mi ako ste imale iskustvo da se pokaže blijeda crta a trudnoće ipak ne bude. Nisam primila štopericu nakon transfera tako da od štoperice sigurno nije. Test je neki američki, najosjetljiviji.
    američki test američka trudnoća,,,,,,naravno da se svašta može desit.....držim fige...............................

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zvala mog dpktora jer sam jučer dobila mengu,rekao je da mogu prestat stavljat utrogestane samo ako je" prava menga" odnosno ako je baš procurilo....zato stavljaj još....nadam se da ti neće procurit kao i meniiiiiiii al rekao je betu obavezno uradit da budemo sigurni 100% ....sretnoooooooooooooooooo

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Nije taman kao kontrolna crta, ali je definitivno +..... sutra idem vadit betu... gorim od sreće ali ipak sam oprezna...a radujem se kao malo dijete... to je takav feeling, nakon skoro 3 godine negativnih testova, nadanja i strahovanja, ovo je prvi plus kojeg sam u životu ugledala....zahvalna sam dragom Bogu što mi je dao da doživim + na testu.
    čestitam draga...večeras pijem za sve pozitivne bete..................

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

čestitam curi koja je samnom bila na postupku od nas 5 jedna je trudna,,,,,,,drago mi je što na VV ima pomaka odnosno trudnica.... odmah je i meni lakše.......

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pa to je suuuper! Čestitam Šumskovoće!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala svima od na čestitkama!!!! Javim sutrašnju betu

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

AAAaaaaajme!!!! E morala sam se javiti da od sreče!!! Super draga moja, super!!! Napokon!! Ljubim te i javi se sutra, možemo i kavu popiti ako dolaziš raditi betu južnije!! BRAVOOOOOOOOOO!!!!
    Još nek nam beta potvrdi test i dolazim kod vulkan popiti jednu dobru žesticu za tvoju bebolinu ili beboline!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kinki ja držim fige da je to to... pratim tvoji priču još od wannabea i stvarno si zaslužila!!
    Sumska tebi sam već čestitala ali evo da poskočim još jednom
    aneri meni to grčenje maternice miriši na implantaciju
    Kod mene danas 11dpt i dan kada bi trebala dobit stvari... i izgleda da je odlučila doći na vrijeme jer od jutros brljavi na mom dnevnom ulošku.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Šumsko voće

Moram se nadovezat na temu o laboratorijima: u ponedjeljak sam u Breyeru vadila betu u 7.30 ujutro, a nalaz su mi poslali tek u 12.00. A drugo, rade 1. i 3.subotu u mjesecu, ali nalazi budu tek u ponedjeljak - tako da betu nema smisla vaditi subotom u Breyeru.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Šumsko voće čestitam!!! Valjda će i moj plus bit vidljiviji do sutra!!
    dani82 kiss

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni su izdali nalaz u subotu. Ne znam za tuđa iskustva ali sami su još rekli da kad je betahCG u pitanju da se trude izdati nalaz za 2 sata. 4x sam vadila kod njih, jednom im je samo trebalo 3.5 h za poslati.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

btw, temeratura mi se opet popela na 37.5

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kinki, da nisi više mjerila temperaturu. Stvarno ću te nać i dobit ćeš jednu po guzici.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vockice moja!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju ogromnu betu!
    Kinki, mani se tog toplomjera!!! Izluditi ćeš i sebe i nas! I TM!
    I ~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj 5RA prvotno napisa Vidi poruku
    5RA ništa se ti ne brini zbog grčeva u maternici, to ti je normalno ne samo od PMS-a nego ako je u pitanju i trudnoća. Ja sam sve do bete bila uvjerena da ću dobit jer sam imala sve simptome i strašno grčenje maternice, ali dr. je rekao da je to potpuno normalno zbog širenja maternice. Ja sam Brevactid primila 6 dpt i vadila betu 14 dan i bilo je ok. Mislim da on više može poremetit kućni test nego što ima utjecaj na nalaz krvi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •