i mi se pridružujemo čestitarima :sing:
Printable View
Kadauna ono što sam htjela reći kao odgovor na tvoje pitanje "Zašto to sad ne rade?"
Pa zato što je Lučinger otišao a Alebić to ionako nije baš često prakticirao lani.
A što se tiče vraćanja embrija drugi dan, ja isto mislim da je ta praksa prvenstveno zbog nedostatka novca (tj. što nemaju dovoljno kapaciteta, moraju trošiti dodatne medije itd.), a meni je osobno bolje da znam dali bi embrij preživio i razvio se u blastocistu nego da 14 dana živim u zabludi.
Pa red je da i mi čestitamo.
Dr A, sretan rođendan od nas (za sada još) troje :-)
i od mene sretan rođoš:-)
cure zanima me imala sam inseminaciju, endo. mi je bio 11.7 dal je to ok?? dal vam koje ste kod dr.A govori on šta il ne?? mislim u vezi razvoja folikula...
Hej cure, imala sam inseminaciju 17.11.(bio mi je 18.dan ciklusa)Danas ujutro sam radila test i negativan...Sad sam zvala dr.A i kaže da ponovi test u subotu...
I ja sam sad bila u privatnom postupku u Viliju i 1. put su s mojim embrijem odlučili ići na 5. dan, zato što ih je uvijek malo pa valjda nisu htjeli riskirati, nažalost prestao se razvijati ranije, ali bolje i to nego da su mi vratili 2. ili 3. dan kao odličan embrij i onda bih ja 14 treperila hoće li ili neće biti nešto, ovako znam.
i drugi put ću im sugerirati nek čekaju blasticu
Linalena tebi želim da dočekaš transfer super blastice
haj cure ja sam kod Alebića.....transver je uvjek bio 2 dan......i Lučinger nije više na VV......sretno svima
I ja budem isto išla ipak u pondjeljak vaditi betu ;-)
:klap::klap:draga arizona MM također ima azoospermiju...dakle nema spermića u ejakulatu.....i zato ide na punk...tako će i tvoj al nemoj se žalostit jer je dovoljan jedan indijanac..Mi smo treći put u postupku sva tri puta su pronađeni...oplođeni ...vraćeni.....čekam betu i nadam se da neće bit četvrtog puta....sretnooooo
ako je njenom suprugu dijagnoza azoospermija onda mora na punk...azoospermija-tj.nije pronađen niti jedan spermić u ejakulatu..
prijavljujem jednu frišku trudnicu sa VV-a (nije na forumu ) beta je prekrasnih 916 , transfer 2-dnevnih embrija, puuuusa našoj trudnici od njene ekipice:-)
Friškoj trudnici držim fige i šaljem puno pusssa :)))
shopping poslije svake punkcije, mislim na našu, izdržim, malo boli al neću da me mm previše žali pa lutamo po centrima.
Hej curke! samo da se javim,nova sam tu,pred potpomognutom sam (na VV,u 2 mj krećemo). Sada ću vas pratiti jer sam prepuna pitanja,strahova i svega onog vezanog za postupak. Pozz
Vjerujem da sam i ja djelomično razlog što dr. A. propisuje Yasmin prije bilo kakvih postupaka...nemojte se pitati čemu to, popijte ga i barem ćete biti sigurne da Vam se neće desiti npr. vanmaterična trudnoća i da je nitko neće primijetiti i napravit Vam transfer preko vanmaterične...Hvala Bogu da je Yasmin prije postupka postao pravilo, a ne izuzetak...!!!
katka nedavno sam pročitala tvoju tužnu priču, žao mi je što je tako završilo, jesi se išta oporavila, i što sad namjeravaš, inače i ja sam pacijent dr. A, već sam dva puta bila u postupku
e da i opet mislim u 2 mj. i kad smo se čuli nije mi spominjao da trebam piti yasmin
Ovaj moj post je trbao biti s citatom, naravno odnosio se na nedoumice negdje na sredini teme u vezi pijenja kontracepcijskih pilula prije postupka...
Aktivno razmišljamo o novom postupku, ali s obzirom na kompletnu situaciju na VV o kojoj imam uvid samo i isključivo zahvaljujući ovom forumu, definitivno se još ne mogu odlučiti za ponovni postupak. Moram ići ispočetka pošto nažalost više nemam smrznutih embrija...
Oporavila...jesam fizički, naravno...prošlo je, evo skoro godinu dana...psihički ožiljci su preduboki i ne vjerujem da ću se oporaviti od njih...Najviše se bojim toga što je moje povjerenje u dr. nažalost previše poljuljano, još plus sve ovo što se dešava...a kad se tek sjetim da trebam nekakva savjetovanja s psiholozima i sl. tek mi je onda muka.
Ali, ipak želja za još jednom bebom je stvarno velika, i nadam se da ću ubrzo skupit snage, hrabrosti, živaca ( i sredstava, naravno ) da se ponovno okušamo...
Svima vama želim puno sreće u vašim postupcima...:)
katka22 jako se dobro sjećam tvoje priče i želim ti svu sreću ovog Svijeta da ispravi nepravdu i nesretan niz koji te pogodio
ja sam sutra gore oko 10, ako se tko hoće družit jako kratka plava kosa i plavi fascikl
Molim vas ako mi ko može poslati na pp broj moba od dr.Alebića,,,,,hvala
Kako dr. Alebić radi za praznike? Mi se spremamo na AIH, a 3. dc bi mi trebao biti sada u srijedu ili četvrtak. Ako su na praznicima, znači li to da mi propada ovaj ciklus? Možda bi neki rekli nije big deal, no ja imam užasnih problema s ciklusima, menga ne dolazi normalno, stalno je izazivamo utričima itd. tako da kad dođe to je slavlje... Hvala na infu!