Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vjerujem da sam i ja djelomično razlog što dr. A. propisuje Yasmin prije bilo kakvih postupaka...nemojte se pitati čemu to, popijte ga i barem ćete biti sigurne da Vam se neće desiti npr. vanmaterična trudnoća i da je nitko neće primijetiti i napravit Vam transfer preko vanmaterične...Hvala Bogu da je Yasmin prije postupka postao pravilo, a ne izuzetak...!!!

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da sam i ja djelomično razlog što dr. A. propisuje Yasmin prije bilo kakvih postupaka...nemojte se pitati čemu to, popijte ga i barem ćete biti sigurne da Vam se neće desiti npr. vanmaterična trudnoća i da je nitko neće primijetiti i napravit Vam transfer preko vanmaterične...Hvala Bogu da je Yasmin prije postupka postao pravilo, a ne izuzetak...!!!
    katka nedavno sam pročitala tvoju tužnu priču, žao mi je što je tako završilo, jesi se išta oporavila, i što sad namjeravaš, inače i ja sam pacijent dr. A, već sam dva puta bila u postupku

e da i opet mislim u 2 mj. i kad smo se čuli nije mi spominjao da trebam piti yasmin
    Posljednje uređivanje od kiša : 07.12.2010. at 11:58

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj moj post je trbao biti s citatom, naravno odnosio se na nedoumice negdje na sredini teme u vezi pijenja kontracepcijskih pilula prije postupka...
    Aktivno razmišljamo o novom postupku, ali s obzirom na kompletnu situaciju na VV o kojoj imam uvid samo i isključivo zahvaljujući ovom forumu, definitivno se još ne mogu odlučiti za ponovni postupak. Moram ići ispočetka pošto nažalost više nemam smrznutih embrija...
    Oporavila...jesam fizički, naravno...prošlo je, evo skoro godinu dana...psihički ožiljci su preduboki i ne vjerujem da ću se oporaviti od njih...Najviše se bojim toga što je moje povjerenje u dr. nažalost previše poljuljano, još plus sve ovo što se dešava...a kad se tek sjetim da trebam nekakva savjetovanja s psiholozima i sl. tek mi je onda muka.
    Ali, ipak želja za još jednom bebom je stvarno velika, i nadam se da ću ubrzo skupit snage, hrabrosti, živaca ( i sredstava, naravno ) da se ponovno okušamo...
    Svima vama želim puno sreće u vašim postupcima...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    ...Ali, ipak želja za još jednom bebom je stvarno velika, i nadam se da ću ubrzo skupit snage, hrabrosti, živaca ( i sredstava, naravno ) da se ponovno okušamo...
    Svima vama želim puno sreće u vašim postupcima...
    katka22 pratila sam tvoju priču i ponovno mogu samo reći da mi je žao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je idući sretan-dobitni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •