Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ValaMala ako imaš policistićne jajnike trakice za ovulaciju ti i nisu baš od neke koristi jer ti je LH vjerojatno povišen pa je trakica uvijek pozitivna. moji ciklusi su isto koma ili bolje rečeno nikakvi. Bez tableta M skoro da ni nemam, a s tabletam točno na dan. U našoj priči je situacija STRPLJEN - SPAŠEN kako kažu ljudi. A dr Alebić voli ponavljati nalaze ...ja sam kod njega obavila 3 AIH i 2 IVF te na kraju pobjegla glavom bez obzira u Sloveniju. Ne zbog dr nego zbog zakona da ne bi nešto krivo pomislila o dr

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala ako imaš policistićne jajnike trakice za ovulaciju ti i nisu baš od neke koristi jer ti je LH vjerojatno povišen pa je trakica uvijek pozitivna. moji ciklusi su isto koma ili bolje rečeno nikakvi. Bez tableta M skoro da ni nemam, a s tabletam točno na dan. U našoj priči je situacija STRPLJEN - SPAŠEN kako kažu ljudi. A dr Alebić voli ponavljati nalaze ...ja sam kod njega obavila 3 AIH i 2 IVF te na kraju pobjegla glavom bez obzira u Sloveniju. Ne zbog dr nego zbog zakona da ne bi nešto krivo pomislila o dr
    AMYX, hvala na odgovoru. Ovi AIH-ovi koje si radila na VV, jesu li išli jedan za drugim ili si morala raditi neke pauze? I na koji način ti je stimuliran ciklus, mislim očito da kao ni ja ne možeš računati na prirodni...

Ne mislim ništa loše o dr. A., samo ne mogu prežaliti ponavljanje tih glupih hormona, kada smo mogli iskoristiti taj ciklus... Ovako ništa od ove godine

mala teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zaboravila sam napisati najbitnije bila je sad u 11 mjesecu biokemijska i radi toga me sad stavljaju godinu dana na čekanje jer se bude sada sigurno dogodilo čudo...

Više ne vjerujem u čuda ... ona se dešavaju drugima ali meni ne...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mala teta prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam napisati najbitnije bila je sad u 11 mjesecu biokemijska i radi toga me sad stavljaju godinu dana na čekanje jer se bude sada sigurno dogodilo čudo...

Više ne vjerujem u čuda ... ona se dešavaju drugima ali meni ne...
    mala teta sličnu priču kao i ti sam ja prošla i ništa se tome ne čudim, jedino tad nije bilo foruma i nisam imala od koga saznati da može biti itekako drugačije... Mogu ti samo reći mijenjaj kliniku! Nemaš vremena za čekanje. I sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •