Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

cure..imam jedno praktično pitanje...
    mm je dr. tjedan naručen na punkciju kod dr. čolaka. dal netko zna koliko je bolan taj zahvat, dal se dobi lokalna ili se ide "na živo" i dal je poslije moguće normalno kretanje? zanima me jer nismo iz zg. a ja ne vozim...

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj elen prvotno napisa Vidi poruku
    mm je dr. tjedan naručen na punkciju kod dr. čolaka. dal netko zna koliko je bolan taj zahvat, dal se dobi lokalna ili se ide "na živo" i dal je poslije moguće normalno kretanje? zanima me jer nismo iz zg. a ja ne vozim...
    mm je isao prije par god. na punkciju i rekao mi je da ga je boljelo ali nije strasno, prezivjet ce neka se nis ne brine
    ne dobije se lokalna i naravno da je moguce kretanje ali bit ce polako......

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

hahahaha sory al nasmijala si me....neće mu ništa bit...malo će tamo priležat i to je to... trenutna bol...vjeruj mi draga moja da se njihova punk...ne može mjerit s našom..... -ovako će izgledat poslje punk....sretnoooooo

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    hahahaha sory al nasmijala si me....neće mu ništa bit...malo će tamo priležat i to je to... trenutna bol...vjeruj mi draga moja da se njihova punk...ne može mjerit s našom..... -ovako će izgledat poslje punk....sretnoooooo
    bez brige, mm je spreman na sve...mene je samo zanimalo iz organizacijskih razloga ...tj. kak budemo išli doma..i dal mogu planirati shoping

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

bez brige, mm je spreman na sve...mene je samo zanimalo iz organizacijskih razloga ...tj. kak budemo išli doma..i dal mogu planirati shoping
    dobra si ...shoping svakako ...to ne propuštam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •