Jel bio tko na igračkama u etnografskom?
Planiram voditi malca (7). Mislim da će mu se svidjeti bar dio,tj.nadam se.
Printable View
Jel bio tko na igračkama u etnografskom?
Planiram voditi malca (7). Mislim da će mu se svidjeti bar dio,tj.nadam se.
planetarij nikako nije za manje klince, pa cak ni za ove od 7 godina. rudnik i tesla jesu, samo za teslu je dobro pripremiti manje klince, jer moze ih munja izenaditi.
u nasoj familiji jako volimo teslu, MM i ja obozavamo, pa onda valjda nas entuzijazam predje i na klince.
Mi bili u Smiljanu u Teslinom muzeju kad je K imala 3 god. Kad su "munje" krenule smrzla se....
Probajte Tifloloski muzej. Ima mracnu sobu pa klinci mogu uvidjeti kako se slijepa osoba krece, a i moze se isprobati izrada braice.
Nama je za malu djecu bio dobar Prirodoslovni muzej (pogotovo kad imaju tematske izložbe pa se nešto može i dirati), a ni Arheološki nas nije razočarao. Tak mali klinci se obično zapale za jednu stvar i 90% toga propuste, ali nema veze - uvijek se može doći drugi put.
Dobar je i Školski muzej, a i Poštanski, samo ne znam može li se ovaj drugi posjetiti bez grupe.
možda bi ga zanimao odlazak u Zvjezdarnicu. Tamo su iznimno ljubazni, a pogleda ja njihovoj stranici imaju li kakav program. Uvijek možete doći navečer i gledati zvijezde. Ništa nije ograničeno vremenom
Ići ćemo do Rijeke jedan vikend pa ćemo tamo otići do planetarija Astronomskog centra. Vidjela sam da imaju neke programe prilagođene djeci pa vjerujem da će mu biti zanimljivo.
Moj je prije par godina išao u Nekakvu školu zvjezdarnice - ne znam kako se to više zvalo, ali je termin bio u proljeće, ili bliže ljeti. N ato se trebalo prijaviti, ali su povremeno kapali pojetitelji pa i oni s malom djecom - baš kada smo gledali teleskopom
Mi smo bili prošli vikend u Zg, u Tehničkom muzeju i jako mu se svidjelo sve. Rudnik super, Teslin kabinet isto (pripremila sam ga na munju), a bili smo i u planetariju. Mislila sam da nećemo, ali M. je navalio (i MM isto), a bilo je djece njegove dobi pa rekoh idemo pa što bude. Uglavnom, oduševio se zvjezdanim nebom i uopće mu nije bilo ni dosadno ni dugo. Poslije je još imao tisuću pitanja o svemu. Tako da prema mom iskustvu, ne bi rekla da planetarij nikako nije za djecu te dobi, al vjerujem da bi nekima bilo dosadno. Sami najbolje poznajemo svoju djecu.
Bio je i s tatom u Rijeci u planetariju gledati film prilagođen djeci o suncu i to mu je bilo super.