nema to veze s estetskom kirurgijom, već s kruhom nad pogačom
Printable View
nema to veze s estetskom kirurgijom, već s kruhom nad pogačom
Preštancaju ti stotisućitu kopiju nekog ružnog lica preko tvoga. Znam da traže kruha preko pogače, ali nikako da shvatim zašto misle da je to stvarno neko poboljšanje. Pa zar ne vide svoje kolegice, kako postaju sve smješnije i smješnije? Teško meni to shvatit, stvarno jest.
Drajva to i estetska kirurgija, gledala ja u realityju. Mislim, ti estetski kirurzi imaju svoje prezentacije po kućama kućanica, stila ovih što prodaju ovo posuđe, onda se svima iskrivi percepcija i svima je to super, evo se D. Parton hvali kako je ulagala, pa je fantastična.
Mislim da se jedna ekipa glumica, uglavnom Britanki, pobunila i zavrtila kampanju protiv estetske kirurgije.
Ma da, mora biti tako nešto. I malo sam zaboravila kako percepcija stvarno jako ovisi o vanjskim utjecajima, kao i ostalo u ljudskom životu, uostalom.
Drago mi je da se netko pokrenuo protiv. Ti zahvati koje rade im, između ostalog, i pogoršavaju glumačku izvedbu. Nicole Kidman je toliko izgubila na izražajnosti lica, ma baš me rastužilo kad je i ona napućila usnice. Gajila sam iluziju da ona to ne bi nikad, lol.
Meni je super Kejt Vinslet super primjer nekog normalnog, lijepog, samozadovoljnog, srećnog.