Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 129 od 129

Tema: Radman: žena-majka-starica

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    casa prvotno napisa
    , ja se nadam da ću s 42 g izgledati staro 42 g i da ću šečući unučiće izgledat kao što baka treba izgledat, naborano i raspamećeno nad unučićima. I radno, što će valjda pridonijet mojoj oronulosti. ..
    ajd ti casa ne pretjeruj, s 42 godine naborano, oronulo i raspamećeno

kao i one koje umjesto 28 vele 27

pih! ja umjesto 39 velim 29

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

manjka vam mašte, ne mislim ja sa 50 imati punđu, maramu na glavi, vrt s ružama i tkalački stan, nego sa 100 godina želim biti zadovoljna sa sobom tako kako mi je život donio da izgledam, vesela i puna energije.
    A nekako mi se čini da je najbolji način da tako dočekam stotku da se odmah tako osjećam. Jer ako mi sa 45treba botox, što će mi trebati sa 104. Pribor za balzamiranje?
    Posljednje uređivanje od pikula : 04.01.2012. at 14:30

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    manjka vam mašte, ne mislim ja sa 50 imati punđu, maramu na glavi, vrt s ružama i tkalački stan, nego sa 100 godina želim biti zadovoljna sa sobom tako kako mi je život donio da izgledam, vesela i puna energije.
    A nekako mi se čini da je najbolji način da tako dočekam stotku da se odmah tako osjećam. Jer ako mi sa 45treba botox, što će mi trebati sa 104. Pribor za balzamiranje?
    jedno je sa 100, drugo sa 42 kako piše casa

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I da se razumijemo volim ja vidjet uređenu gospođu,nije da brijem samo na otomansku modu. Obožavam vidjeti dame u godinamana pretplati u lisinskom ili HGZ-u. Frizure, nakit, dobro krojene opravice, parfem, nježna šminka,sve s osjećajem za lijepo i moderno, ali fino i neoptrećeno borama, sisama i guzicama.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I taj BMI je precijenjen, prvo troše da smršave, pa troše da napumpaju. Lijepo uživaš dok kuhaš i papaš, a dio po zakonu spojenih posuda mora završiti i na poželjnim mjestima. Ako ne pretjeraš sa željenim brojem i plešeš i uživaš u kretanju onda i s 45 nemaš problem ni s gravitacijom ni s borama, eventualno s centrifuglanom silom, u smislu odbijanja neželjenih obožavatelja
    Posljednje uređivanje od pikula : 04.01.2012. at 14:38

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    kao i one koje umjesto 28 vele 27

pih! ja umjesto 39 velim 29
    a ja kažem da imam 50
    pa mi drago kada se čude kako dobro izgledam za svoje godine

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

...
    Posljednje uređivanje od magriz : 04.01.2012. at 14:44

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jako me zanima što si to obrisala :-O

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Kad gledam oko sebe, žena sa 40 godina i dvoje male djece predškolske dobi, a još uz to zaposlena, ali ipak bez financijske mogućnosti da ima dadilju i spremačicu,bez baka servisa, uglavnom i izgleda neugledno i starije. Govorim o slučajevima gdje su zadovoljeni navedeni uvjeti.
    Neugledno po danas nametnutim kriterijima, a to su BMI ispod 22, kosa bez izrasta, dotjerana, štikle, šminka.......Ne znam nijednu takvu.

BMI mi je 23, štikle ne volim i nosim uglavnom artice i starke na veliku žalost mm kojemu su štikle baš super, šminkam se prilično diskretno, a izrast sam neko vrijeme furala jer je sad in.

http://www.tportal.hr/lifestyle/ljep...ju-sijede.html

I primjetila sam da mi se proporcionalno rastu mojih godina sviđaju sve mlađi muškarci
    Ovo zna i mm, tako da radimo na njegovom pomlađivanju.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mama od formata, kriteriji se mijenjaju, al neugledno je uvijek bilo - neugledno.
    evo, i pikulina prabaka je svaki dan plela pletenicu, a nije bila raščupana.
    a dvoje djece, posao, bez spremačice i dadilje...c'mon, 60 kvadrata stana za usisat, suđe u suđericu i veš u mašinu za veš, s djecom se popodne poigrat - nije to život koji te izrauba.
    kako sam prije napisala, moja baka je s 50 godina izgledala staro, život joj je ostavio traga, al ona je s 15 krenula radit u rudniku nakon što su joj umrla oba roditelja i ostavila četvero djece, kasnije rat, glad, neimaština...
    a ne ove tvoje
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 04.01.2012. at 17:12

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Jer ako mi sa 45treba botox, što će mi trebati sa 104. Pribor za balzamiranje?

i slažem se s Cvijetom

iako, sve ovisi o građi tijela, koži...
    primjerice, moja teta ima 80 godina i gotovo da nema bora na licu, a nikada, baš nikada nije koristila nikakve kreme niti se šminkala
    no, zato uvijek ima frizuru i lijepe nokte (no, njezini su nokti lijepi pa makar ih mjesec dana ne rezala)
    baka je bila slična njoj, umrla je s 90, istina, bila je puno mršavija pa joj je lice bilo upalo, ležala je u krevetu gotovo 6 godina, no opet nije imala puno bora
    a hvala Bogu, isto se od ranih dana naradila, narađala, naslužila

s druge strane, žene koje imaju suhu kožu jako rano dobiju bore i to one, brazde bore, jednu do druge

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo sam skužila što pikula misli pod "ženom ustalom iz piramide", i brate, slažem se, i meni je too much - najnovija prezentacija Dolly Parton (of kors, uvijek ista, samo s malo više neprirodnosti as the time goes by).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.01.2012. at 11:22

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

E tek kad ju vidiš u živo u kontralihtu, sa suncem kroz kosicu....
    Ja sam skoro ustuknula pred ženom LOL
    (Nije bila prava Doli PArton, ali skoro)
    Posljednje uređivanje od pikula : 12.01.2012. at 14:07

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ajme drage zene, pa budite to sto hocete, ocete s borama, bez bora, ovakve, onakve.
    pa danas zivimo u doba (komparirano sa onim prije) gdje mozemo birati....
    meni je u principu svejedno je li s borama ili bez, uredna ili ne, usminkana ili ne, ili nesto po sredini, ustala iz piramida ili kreveta (podrazumjevam da su zadovoljeni higijenski standardi), ako je kao osoba ok.
    pa nitko nas ne goni na da se botoxiramo, ni da se ne botoxiramo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Je... možemo birati. Ali, ovakva, evo konkretno, Dolly Parton, mi je stvarno a la oni što se operiravaju pa da liče na mačke itd. - oni neki, kruže po internetu njihove slike, što umeću leće da budu ko mačke, oblik ušiju u mačji, umeću si ono nešto ispod obrva za gagasti look. Mislim... stvarno te strese.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam prilično bojažljiva prema svim tim medikamentima i botoxima i silikonima. Ne mogu zamisliti da bih i sa 0,01% vjerojatnošću žrtvovala zdravlje radi izgleda koji je ionako relativna kategorija - šo je nekome lijepo, drugome nije. Eto, sad kažu da su silikoni kancerogeni. Kao da oni koji su ih proizvodili i ugrađivali nisu cijelo vrijeme svjesni te činjenice; šutjeli su i trljali ruke jer su super zarađivali. Živimo u vremenu kad usitinu možemo mnogo toga izabrati, ali nitko ne odgovara za posljedice naših izbora doli nas samih.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja isto. Prestravim se kad moram ici krv vaditi i vidim onu iglu, a kamoli da se dam rezati i pikati.
    A nisam ni model, ni glumica, niti netko tko zivi od svog izgleda, pa se ni ne moram zamarati s silikonima, botoxima i slicno.
    Volim izgledati dobro, te se nadam da cu u poznijim godinama biti vitalna i mladolika, ali mislim da se to da postici i "normalnim" metodama. Isto tako mi je ok, da je nekome izgled posve nevazna kategorija. U krugu poznanika i prijatelja imam i ljude koji jako paze na svoj izgled i one koje bas briga. i one koji su u sredini. I nitko nema s tim nikakvih problema.

Dolly parton nisam vidjela, pa ne mogu komentirati, al se sjecam da sam prije nekog vremena vidjela slike mislim s. Rome. Meni ona, koja je bas lijepa zena sad izgleda stvarno nakazno. Ali tko zeli, nek izvoli. Ona tvrdi da si je sad super lijeoa. Tko sam ja da bi je u suprotno uvjeravala.

Jos bi nesto primjetila. Mislim da je ta fiksiranost na izgled puno manja u stvarnom zivotu, ali mediji, pogotovo internet to naprosto napuhuju. Jadnostavna metoda je, da covjek prestane pratiti takve medije

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš sam jučer gledala neki film sa Meg Ryan, jedne od meni najdraže glumice, i ostala u čudu što je napravila od sebe.....kada se smije to izgleda smiješno, kao da joj se gornja usnica uopće ne pomiče....obrazi čudno nabrekli, ma koma!!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Kad gledam oko sebe, žena sa 40 godina i dvoje male djece predškolske dobi, a još uz to zaposlena, ali ipak bez financijske mogućnosti da ima dadilju i spremačicu,bez baka servisa, uglavnom i izgleda neugledno i starije. Govorim o slučajevima gdje su zadovoljeni navedeni uvjeti.
    Neugledno po danas nametnutim kriterijima, a to su BMI ispod 22, kosa bez izrasta, dotjerana, štikle, šminka.......Ne znam nijednu takvu.
    kvragu, oko mene sve takve cure. da, cure. dozivljavam ih ko cure, ponasaju se ko cure, izgledaju ko cure, osjecaju se ko cure.
    pa cak i kad su bez sminke i podocnjaci-korektora, izgledaju ko cure. i doma u trenirci. <3
    bez ikakvih zahvata. oprana kosa, poneka s kojim pramenom notinkluded u "bez zahvata" tretman tijela.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj nana prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam jučer gledala neki film sa Meg Ryan, jedne od meni najdraže glumice, i ostala u čudu što je napravila od sebe.....kada se smije to izgleda smiješno, kao da joj se gornja usnica uopće ne pomiče....obrazi čudno nabrekli, ma koma!!
    I Nicole Kidman. Očito ipak estetska kirurgija ne može to što reklamira da može, jer one sve sigurno mogu platiti najbolje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema to veze s estetskom kirurgijom, već s kruhom nad pogačom

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj nana prvotno napisa Vidi poruku
    Jelda?
    Prvo sam pomislila da je to Melanie Griffith. Grozno.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    upravo tako. i malo iskrivljenom percepcijom.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Preštancaju ti stotisućitu kopiju nekog ružnog lica preko tvoga. Znam da traže kruha preko pogače, ali nikako da shvatim zašto misle da je to stvarno neko poboljšanje. Pa zar ne vide svoje kolegice, kako postaju sve smješnije i smješnije? Teško meni to shvatit, stvarno jest.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Preštancaju ti stotisućitu kopiju nekog ružnog lica preko tvoga. Znam da traže kruha preko pogače, ali nikako da shvatim zašto misle da je to stvarno neko poboljšanje. Pa zar ne vide svoje kolegice, kako postaju sve smješnije i smješnije? Teško meni to shvatit, stvarno jest.
    Drajva to i estetska kirurgija, gledala ja u realityju. Mislim, ti estetski kirurzi imaju svoje prezentacije po kućama kućanica, stila ovih što prodaju ovo posuđe, onda se svima iskrivi percepcija i svima je to super, evo se D. Parton hvali kako je ulagala, pa je fantastična.

Mislim da se jedna ekipa glumica, uglavnom Britanki, pobunila i zavrtila kampanju protiv estetske kirurgije.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma da, mora biti tako nešto. I malo sam zaboravila kako percepcija stvarno jako ovisi o vanjskim utjecajima, kao i ostalo u ljudskom životu, uostalom.
    Drago mi je da se netko pokrenuo protiv. Ti zahvati koje rade im, između ostalog, i pogoršavaju glumačku izvedbu. Nicole Kidman je toliko izgubila na izražajnosti lica, ma baš me rastužilo kad je i ona napućila usnice. Gajila sam iluziju da ona to ne bi nikad, lol.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je super Kejt Vinslet super primjer nekog normalnog, lijepog, samozadovoljnog, srećnog.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    mozda se nadaju da ce im uspijeti kao sharone stone. ona meni izgleda odlicno (ne znam da li je to photoshop, jer je uzivo nisam vidjela).
    da li je to prirodno, odnosno neinvazivno, ili je kirurgija, ne znam. ali sto god je dobro je.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je super Kejt Vinslet super primjer nekog normalnog, lijepog, samozadovoljnog, srećnog.
    ona je jos mlada za tu vrstu kirurgije. mada pretpostavljam da se nece u to upustati, ni u poznijim godinama.

doduse i nicole kidman je mlada. ne znam sto njoj to treba.
    mogla se ugledati na meni prekrasnu cate blanchet.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •