draga, pročitala ja, doživljavam ja tebe, ali- mislila sam da bu mi rekla, neznam, da je došlo do 200 i malo više... nisam mislila niš loše...
Printable View
Lily draga dobrodošla i brzo nam otišla sa ovog foruma........:) i ja čekam ljekove za sredinu drugog mjeseca...... Čini mi se da čemo skupa na S.Duh u 3mj.
Hej Corina, hvala ti, družit ćemo se, da, ne nadam se da ću upast u 2. mj, jer i da dođu lijekovi sredinom mj po mom ciklusu mi je to ono- prošla baba s kolačima :roll:
tako da mi 3.mj ne gine, a to mi je taaako daleko.. pogotovo šta mi je 1. stimulirani bio u 5.mj, tako mi se to sve razvuklo al eto.. doći će to, i bit ćemo sretne proljetne trudnice! :yes:
pozdrav!
danas sam bila na folikulometriji i imam folikule 16-17 mm. 14 dc. Ja sam se nadala da će mi već danas reč za štopericu (tak su mi zadnji put), ali sad su me naručili opet za dva dana da dođem na kontrolu. koliki obično trebaju bit folikuli kad se uzima štoperica??
Koliko dugo se čeka na prvi pregled-konzultacije kod dr Baumana? Da li SD radi i ljeti ili imaju kolektivni godišnji kao VV ?
Hvala na informacijama
Špelkica, mogu ti odgovoriti samo za prvi pregled-konzultacije kod dr. B. Ja sam zvala 27.12.2010. i dobila termin 08.02.2011.
Navratila sam danas da pitam za lijekove. Još su uvijek na br. 211.
Rekla mi je da probam krajem 2 mj. jer sam 307.
Pozdrav
Kiara draga tu sam ja pratim vas stalno na forumu ali ne pišem baš............. meni se čini ovo čekanje tako dugo.......
Kiara, Lily kavica je obavezna :klap:
Corina, curke, ja sam apsolutno za kavicu kad nam krene akcija! :-)
Možda se i znamo iz čekaone s obzirom da sam od kad sam startala od 4.mj pa sve do 11.mj svaki bila gore (osim tog valjda neradnog 8.mj)
Al eto da dočekamo te lijekove, mislim da će nas podosta bit u onoj čekaoni! I nek nam svima bude uspješno!
oprosti što nisam odgovorila
POSTUPCI :klap:
kordica
Mury
Sonječka (odmrzavanje)
Linalena (odmrzavanje)
ČEKALICE :zaljubljen:
2/11 inana
3/11 Arizona311
3/11 Lily
3/11 Kiara79
3/11 corinaII
3/11 Science
4/11 Isabel
4/11 lberc
lavko
tanjam
Bugaboo
IvaMia2009
kerolajn5
leptiric2909
sany7
maya3
TeddyBearz
O biti će nas, i biti će puno uspjeha
A ja se lijepo odmorila, malo pregrupirala u glavi, nabavili peseka, učlanila se u 39+ i čekam M, samo što nije pa 10ti dan na UZV i odmrzavanje
Pozdrav svima i velika velika pusa
Jutro!
Cure kak vi znate koji ste broj za lijekove?
Ja moram zvati oko 15 3,ali neznam koji sam broj.
iberec draga mislim da bi ti to trebalo pisati na nalazu tj. na onom papiru A4 di ti pše povijest bolesti tj ka d si bila na konzultacijama i na dogovoru za postupak pa ti zajedno s propisanom terapijom i piše broj pod kojim se vodiš za ljekove..
E kad smo kod terapije meni je promjenjena terapija. Imala sam 2 IVF-a s Menopurima + Decapeptyl............ a sad mi je stavio Gonal F:+ Cetrotide( koje ču morati kupiti sama) dali ima još netko na ovom protokolu ???
Corina, i ja sam u prošlom postupku imala menopur+decap, a sada idemo s gonalima i cetrotide, s tim da je rekao dr B poslije ET heparin. nisam radila nikakve pretrage, ali imali smo 2 ET, 3 lijepe blastice, sve divno krasno, a onda sipak, bete 1,2 i 2,3 pa valjda da probamo ovako, možda bude dobitna kombinacija
Corina,meni piše:Terapija:Na listi 2011/5. Decapeptyl GonalF.Poslije punkcije decortin/Fraxiparin poslije ET.
Na vv mislim da nisam dobivala taj decortin,ni Fraxiparin.
A,za broj niš drugo ne piše,pa nemam valjda broj 2011...pa to ne dojdem na red za postupak ni drugu godinu:roll:.
iberc,trebalo bi ti negdje pisati...
nemam pojma..
ja sam imala gonal +cetrotide,tj.trebala sam imati..kupila sam cetrotide,al ih nisam dobila...
sada imam gonal+menopur..
Kiara,kak to ide kod njih,kad zoveš za lijekove i kažu da su došli,kad ideš u postupak,odmah ili tek drugi ciklus?
Oprosti kaj gnjavim i postavljam glupa pitanja,ali sad mi je sve novo,kao da sam prvi put u postupku...a i jedva čekam taj 3 mjesec,nadam se da lijekovi budu oko 15.
Iberc samo ti pitaj,ne postoje glupa pitanja,samo glupi odgovori.:heart:
dakle,kad ti dođu lijekovi(ti zoveš njih)ideš po njih i dogovaraš sa doktorom protokol,kad i koliko se počinješ pikati i kad ti je prvi uzv...
ako si u kratkom 2 dc pikanje,8 dc uzv..
u postupak ideš kad dobiješ M..
kad su te stavili na listu...??
ja sam ti na listi od 15.11.broj 270 i nešto..
lberc i meni na mom papiru nije doktor upisao broj, kada sam došla usput pitati dal su došli lijekovi sestra ga je upisala iz one njihove bilježnice. Tako da vjerojatno doktor nekada zaboravi upisati broj. Možda da se probaš orijentirati prema nekome ko je na sličan datum došao na listu.
Meni je sada jako žao što nisam inzistirala da me nakon neuspjeha u 12 mjesecu odmah stavi na listu. Nije htio s obzirom da imam 9 zamrznutih, valjda računa da je to 3×3 za odmrzavanje. Sada planiram inzistirati upis
Kiara,ak si ti na listi od 11 mjeseca onda ja stvarno nebum dobila lijekove u 3 mjesecu kak je dr rekao,ja sam zapisana tek 11.1,a rečeno mi je da zovem oko 15
Nadala sam se da budu do tad došli lijekovi,onda možda bi čak i stigla krajem 3 mjeseca u postupak,strah me da mi 4 bude malo knap,zbog Uskrsa,onda sigurno ne budu radili.
Sigurno budem u kratkom protokolu,bar sam tak bila na vv, a kad sam bila na dogovoru dr.B. je samo zanimalo koliko sam imala postupaka,čime i na kaj sam najbolje reagirala.
Ajme linalena, tako je lijepo da si me stavila na listu u grupu postupci:-D.
Ali mene hvata nekakva panika, trebam dobiti M za 3-4 dana, i uopće nemam osjećaj da ću u postupak, strah me da ću imati cistu ( koja mi je inače više puta odgađala postupak), ili pak da ja nisam dobro skužila doktora da u 01/11 krećem sa klomifenom - on me htio na stimulirani ( broj 308), ali sam odbila stimulirani, budući ću na stimulaciju u lipnju u MB, pa se tijelo ne bi dovoljno odmorilo...e sad sve nekako mislim da možda ipak ništa od postupka ovaj mjesec...strah, strah, strah....
Svima puno~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba!!!
Kiara koliko komada Cetrotida ti je doktor prepisao i koliko si ih platila ?
Ja sam na dogovoru bila u 12 mjesecu točnije 14.12 i 340-ta sam na listi za ljekove.........e sad koliko ih ima iza mene stvarno neznam
Lily draga vjerovatno je i meni radi toga promjenio terapiju. Imala sam dva IVF-a u prvom dvije blastice= beta nula( Ljubljana dr.Reš) , a drugi IVF vraćene tri (S.Duh) i beta opet nula .
linalena, svakako inzistiraj da te stave na listu, meni je žao šta ja to nisam napravila, isto sam imala js za 3 odmrzavanja i trebalo mi 6 mj da ih "potrošim", i još nakon toga cca 3 mj čekanja na lijekove, to se stvarno oduži, bolje bit na listi za svaki slučaj, a ako ti uspije u međuvremenu sa smrznutim, ti ćeš bit sretna trudnica, a cura iza dobit će lijekove mrvicu brže i svima dobro :-)
Joj Corina iskreno se nadam da će nam ova kombinacija bit dobitna, u svakom sl drago mi je da se ide na potpuno drugu terapiju kad je prva zakazala, ne znači da je ova nužno bolja, a i tolko toga utječe na uspjeh i treba puno sreće, al ipak ovako imam više nade, a sad - rezultat ćemo vidit, al nadam se da ćemo skupa slavit :yes:
Pratim Vas stalno,al malo pišem....na listi sam malo iza arizone311. Za postupak u 3 mj....
bome me pratiš stalno...kakav je nalaz???u čemu je problem?
corina rekao mi 2 Cetrotida,ali nisam ih iskoristila..mislim da su zboravili na njih,a ja tuka nisam niš pitala...
najžalosnije je što Cetrotide VV navodno dijeli,a mi ih moramo kupovati...pa to je da pop*****..
očito pravila nisu ista za sve..
kiara79, imaš pp...
i ti..