Na početku pozdrav svima
Pratim vas već neko vrijeme, a kako se bliži trenutak da i mi krenemo u postupak želim vam se javiti.
Na listi sam za lijekove, kažu kraj siječnja početak veljače, ali kako vidim čini se da ćemo ipak malo pričekati. Ovo nam je prvi postupak, propisana terapija decapeptyl/gonal. Naš problem vidite iz potpisa dolje, ali barem je nalazom punkcije MM nađeno dosta materijala. Kod mene situacija sve u redu (barem do sada).
Ako mi netko može malo detaljnije objasniti taj dugi protokol (znam samo za onaj 21dc)
Toliko od mene za sada.

Trenutno čekam lijekove koji će valjda doć sredinom 2.mj. (tak se nadam a ko zna-možda to bude i kasnije), uglavnom vjerovatno bi to bio postupak u 3.mj, al ono što me brine je nešto što se i tu malo spominjalo, a to je odlazak dr. B. Ne znam da li ste vi cure koje ste trenutno u postupku i koje ste možda u skorije vrijeme bile na Sv. Duhu čule nešto konkretno o tome? Čula sam da to nije samo priča i dr. B ozbiljno razmišlja o tome i malo me uhvatila panika, pa tko će onda vodit postupke? Inače, iza nas je 1 stimulirani, odmrzavanje stanica,svašta nešto... živim za novi postupak za koji nikako dočekat lijekove i onda ovakve priče ko hladan tuš... Sorry na dugom postu, ovo je za prvi put, neću više!

.