Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    eto...i ja zvala gore za ljekove... rekao je dr. da zovem početkom 1. mj., i ja se borila da ne žurim, i danas cimnem, i kaže mi- joooj, baš sam zatvorila kompjutor s listama... zovite u pon., a ja pitam- pa jel znate možda do kojeg broja je došlo, od prilike, a sestra veli- do 200 i nekog...tak da nismo niš pametnije... ja htjela ušparat poziv curama, a ono- 200 i neki... bumo znale u pon...
    kao što sam napisala (mislim da na prethodnoj strani),al me nitko ne doživljava, LIJEKOVI SU STIGLI ZA SVE ONE KOJI SU NA LISTI DO BROJA 211...
    ako ste iza tog broja,nemojte se ni truditi zvati-skupa sa mnom, do veljače...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    kao što sam napisala (mislim da na prethodnoj strani),al me nitko ne doživljava, LIJEKOVI SU STIGLI ZA SVE ONE KOJI SU NA LISTI DO BROJA 211...
    ako ste iza tog broja,nemojte se ni truditi zvati-skupa sa mnom, do veljače...
    draga, pročitala ja, doživljavam ja tebe, ali- mislila sam da bu mi rekla, neznam, da je došlo do 200 i malo više... nisam mislila niš loše...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    draga, pročitala ja, doživljavam ja tebe, ali- mislila sam da bu mi rekla, neznam, da je došlo do 200 i malo više... nisam mislila niš loše...

corina draga,pa dugo te nije bilo...ahhh,svi čekamo tu veljaču...
    izgleda da će nas biti za kavicu poslije folikulometrije,nadam se da ćemo dogovorit jednu...

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pozdrav!
    danas sam bila na folikulometriji i imam folikule 16-17 mm. 14 dc. Ja sam se nadala da će mi već danas reč za štopericu (tak su mi zadnji put), ali sad su me naručili opet za dva dana da dođem na kontrolu. koliki obično trebaju bit folikuli kad se uzima štoperica??

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kordica prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav!
    danas sam bila na folikulometriji i imam folikule 16-17 mm. 14 dc. Ja sam se nadala da će mi već danas reč za štopericu (tak su mi zadnji put), ali sad su me naručili opet za dva dana da dođem na kontrolu. koliki obično trebaju bit folikuli kad se uzima štoperica??
    Kad su meni bili 16mm (AIH) za dva dana je bila štoperica

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad su meni bili 16mm (AIH) za dva dana je bila štoperica

a onda ja stignem dobit ju i u srijedu. hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke