Gdje kupiti servis za jelo - jednobojni razne boje (onako žive meksičke boje) - da ide u perilicu? Može i na komad samo je bitna perilica
Printable View
Gdje kupiti servis za jelo - jednobojni razne boje (onako žive meksičke boje) - da ide u perilicu? Može i na komad samo je bitna perilica
Da li je netko vidio ovih dana negdje u ponudi kukuruz šećerac klip?
Ima ga u KTC-u u Sisku, a ja sam tu di jesam....:(
U H&M-u ima sportskih grudnjaka rozi, bijeli i crni, ispod 100 kn, ali ti je onaj upijajući materijal kao od sportskih majica, praktički ga i možeš kao majicu nositi na trening ako ti nije bad. meni je taj materijal inače super za vježbanje. Pamučnih ti za 99 kn ima u women secret crni i bijeli, ali se meni nešto nisu svidjeli jer su naramenice ispisane, pa mi ne paše na široku majicu (ne volim kad mi ser vidi gdje sam što kupila), u Lisci ti ima crnih i bijelih oko 130 kn onaj čudni materijal, ne znam kako se zove nije ni pamuk nije ni polyester??? Uglavnom, gledala sam sebi prije neki dan zato znam :-)
E ovaj iz H&M-a pogledaj u Areni, jer na Cvjetnom nije baš bilo brojeva
Da li je netko vidio ovakvu pepeljaru
http://cdn.uberreview.com/wp-content...in-ashtray.JPG
za kupiti za neke normalne novce (100-150 kn)? U Zg-u. Nije mi važan dizajn, može biti i roza:mrgreen:, glavno da mi pepeo ne leti po cijeloj terasi.
:lol: da,fakat.... ja sam jednom šogoru kupila iz fore...nemam pojma jel ju koristio.....
mi kupili takvu kao na lici baš u ofertisimi....
narančastu doduše, za nekih tridesetak kuna....
ja mislim da skoro svaki servis može u perilicu
znate li da li negdje šivaju jeftino rolo zavjese/rimske? ili ima li negdje za kupiti povoljno takvih zavjesa?
u ikei :) ja sam svojedobno kupila za neku sicu od 30tak kuna komad
pliz, ako netko zna gdje bih mogla kupiti dječji krevet sa toboganom, može i rabljeni... HVALA
Dječji krevet s toboganom vidjela u Kiki, neka kombinacija zeleno-krem prije jedno 5 tjedana.
Hvala za informaciju za kukuruz šećerac, našla ga na placu u Samoboru.
Evo još jedno pitanje - Coppertone krema, ima li gdje za kupiti? Ili neka koja ima tako finiiiiii miris po kokosu da se plaža topi od miline?
coppertone ima u dm
crni šešir širokog oboda za VELIKU GLAVU u ZGB?
Hvala, ja pregledala puno trgovina a dm zaobišla, baš sam 8-).
Da li je netko vidio marame za glavu za dečka, ali da nije onako klasična u trokut, već sašivena u polukrug i ima dva kraka za vezanje i treći po sredini kao repić.
Dječje Conversice?
Veličina 27/28?
Žute boje...
Gdje ima?
Male dječje peraje (veličina 27)?
nazovi u Mercatone pa pitaj da li imaju, piše od 27
http://www.emmezeta.hr/igracke/igrac...peraje-cancun/
e-bay, ima kaj ti srce pozeli!
da li ima za kupiti folije prozirne da ih mogu umetnuti u kuhinjske elemente. (ko u dječjim sobama kad si pahulje ljepe po zimi ) Taka da ih bez problema mugu maknut a da se ne lijepe ni ne gužvaju u ormarima? (sory, jesam ga zakomplicirala)8-) Hvala!
U Ikei :)
zvjerka pogledaj u SC Precko u ducanu Belamaks.
http://www.belamaks.hr/maloprodaja.asp
Hvala, cure budem pogledala.
Inače, kaj vi stavljate u kuhinjske ormare?
Ja ništa? Eventualno bi mi dobro došlo u ormariću gdje je ulje