da,fakat.... ja sam jednom šogoru kupila iz fore...nemam pojma jel ju koristio.....
mi kupili takvu kao na lici baš u ofertisimi....
narančastu doduše, za nekih tridesetak kuna....
znate li da li negdje šivaju jeftino rolo zavjese/rimske? ili ima li negdje za kupiti povoljno takvih zavjesa?
u ikeija sam svojedobno kupila za neku sicu od 30tak kuna komad
pliz, ako netko zna gdje bih mogla kupiti dječji krevet sa toboganom, može i rabljeni... HVALA
Dječji krevet s toboganom vidjela u Kiki, neka kombinacija zeleno-krem prije jedno 5 tjedana.
Hvala za informaciju za kukuruz šećerac, našla ga na placu u Samoboru.
Evo još jedno pitanje - Coppertone krema, ima li gdje za kupiti? Ili neka koja ima tako finiiiiii miris po kokosu da se plaža topi od miline?
crni šešir širokog oboda za VELIKU GLAVU u ZGB?
Hvala, ja pregledala puno trgovina a dm zaobišla, baš sam.
Da li je netko vidio marame za glavu za dečka, ali da nije onako klasična u trokut, već sašivena u polukrug i ima dva kraka za vezanje i treći po sredini kao repić.
Dječje Conversice?
Veličina 27/28?
Žute boje...
Gdje ima?
nazovi u Mercatone pa pitaj da li imaju, piše od 27
http://www.emmezeta.hr/igracke/igrac...peraje-cancun/
da li ima za kupiti folije prozirne da ih mogu umetnuti u kuhinjske elemente. (ko u dječjim sobama kad si pahulje ljepe po zimi ) Taka da ih bez problema mugu maknut a da se ne lijepe ni ne gužvaju u ormarima? (sory, jesam ga zakomplicirala)Hvala!
zvjerka pogledaj u SC Precko u ducanu Belamaks.
http://www.belamaks.hr/maloprodaja.asp
Hvala, cure budem pogledala.
Inače, kaj vi stavljate u kuhinjske ormare?
Ja ništa? Eventualno bi mi dobro došlo u ormariću gdje je ulje
cure, gdje ima za kupiti hello kitty pegla za kosu?
curi za godisnjicu je!![]()
ima li jos negdje za kupiti ninja kornjace figurice?
postoji li igdje za kupiti jastuk kao luftić? Mislim na jastuk na napuhavanje od materijala od kojeg je napravljen luftić ?
Hvala svima na savjetu za dječje peraje!!
gdje kupiti bokal za vodu
- 1 litra
- stakleni
- s poklopcem
- koji ekonomicno trosi prostor u frizideru, idealno oblika tetrapaka
- proziran i bez ikakvih cvjetica i slicnih ispada
- svi uvjeti potrebni
gdje ima za kupiti dodatke za dječji bicikl kao što su zvonce, košarica i slično? i je li vidio netko igračku za kadu u koju se ulijeva voda, okreću se lopatice ili tako nešto?
Posljednje uređivanje od aishwarya : 16.07.2011. at 08:10
i jedno i drugo u kauflanda. a igračku sam još vidjela i u konzuma.
Trebala bi kupiti onu nepromočivu plahtu za na krevet, jer netko zna gdje ih ima u ZG, da ne tražim redom po svim dućanima? I koja je cijena otprilike? Bila sam kupila u Mulleru prije godinu dana, ali to je neka mala plahtica cca 30x50 cm, trebala bi onako za cijeli krevet od male, obzirom da smo nedavno skinuli pelene, pa da ju noću više ne gnjavim s pelenama.
bila je u Lidlu prošli tjedan, oni često imaju i duže ako se nije prodalo, pogotovo Lidl u Novom Zagrebu, probaj pogledati
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14419.htm
Plahti ti ima sigurno u Kiki, nisu baš jeftine, ali su perive i na 90.
Jedino što bih ti NE preporučila korištenje toga, moji klinci su se po noći budili u vodi (doslovno) i plakali, dok nismo detektirali problem i maknuli te nepromočive plahte. To ti je guma. Radije si kupi u dm-u one jednokratne nepromočive, pa složi više njih.
Cure, znate li možda gdje ima za kupiti "nešto" što se stavi (zalijepi,valjda)
na bradavice da ne strše/izgledaju naježeno (pa da se ne mora nositi grudnjak)?
Gdje kupiti povoljno, a da je kvalitetan bademantil vel. 12 ili 14 - za dečka ?
Prije par godina tih ogrtača je znalo biti u trgovini Frotirko (u predvorju Superkonzuma u Vukovarskoj). Sad nisam gledala pa ne znam, ali to je njihov standardni program. Nije badava ali nađe se i ok cijena, imaju ručnike, ogrtače, pidžame i slično. Kvaliteta je primjerena. Njihove stvari traju. Ako nisi blizu, nazovi pa pitaj: http://www.tvrtke.com/frotirko-d-o-o...,MF-67428.aspx
Dalje, isto prije par godina nabavila sam mtč-ove ogrtače u jednoj od onih Lantea trgovina (mislim u Zapruđu). Ti su bili tanki, ali isto ok i dosta povoljni. Jedan (vel. 8) moj mlađi sin još uvijek koristi iako ima 10 godina.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.07.2011. at 09:51
Gdje ima za kupiti čamac ili brodić na napuhavanje s kojim se može u vodu? (Ja kad sam bila mala imali smo kanu)