Stranica 33 od 270 PrviPrvi ... 2331323334354383133 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 13470

Tema: Gdje kupiti...?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Globus za dijecu, ima u turbo limaču ima još kakav gdje?
    U Mercatonneu možda?
    Posljednje uređivanje od sandra111 : 08.06.2011. at 10:32

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

globus: 8 kuna promjera 20 ak cm u kauflandu

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, gdje ima kabanica za odrasle?

Ili tankih jakni koje su nepromočive?

Zna netko ?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure hvala na info, teica mislim da su cure pisale o nekim jednokratnim kabanicama da ima u bamaxu ili bauhausu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Trebalo bi mi hitno, ako je netko vidio Hello Kity kahlica-tuta ili naljepnica koju bih mogla nalijepiti na staru tutu.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure hvala na info, teica mislim da su cure pisale o nekim jednokratnim kabanicama da ima u bamaxu ili bauhausu.
    jednokratnih kabanica je bilo na svm kioscima tiska al sumnjam da ih je šta ostalo nakon nedjelje.....
    mi smo svoje kupili u dućanu za lov i ribolov
    - ne jednokratne, već prave, čvrste, dugačke, do pol nogu, s velikom kapuljačom i đepovima....mrak
    Posljednje uređivanje od Lucas : 08.06.2011. at 16:35

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, gdje ima kabanica za odrasle?

Ili tankih jakni koje su nepromočive?

Zna netko ?
    Baš su danas pričali o tome na radiu Antena Zagreb. Kao sve su kabanice planule zbog Pape i ovog današnjeg koncerta. No oni su istražili i saznali gdje ih još ima. Nisam upamtila gdje jer nisam iz ZG, ali se sijećam da su rekli kako jednokratne koštaju 12kn, a one trajnije 80kn.
    Probaj nazvati Antenu, pa pitaj.
    Posljednje uređivanje od Tina84 : 08.06.2011. at 16:49

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zna li netko gdje se u Zagrebu može kupiti igračka "ljigavac"?

Radi se o amorfnom komadu nekakve mekane pihtijaste gume u boji, koja se lijepi kada se baci na zid, i djeluje fakat ljigavo.

Moje dijete oduševljeno je time, ali jedini primjerak kojim se igrao pripada prijatelju u vrtiću. Prijatelj ne zna gdje su to njegovi roditelji njemu kupili. (Pretpostavljam na nekom štandu na obali ili tako nešto, nama trenutno nedostupno.)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Radi se o amorfnom komadu nekakve mekane pihtijaste gume u boji...
    hahahahahahaahaha

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dijete sjedi do mene i stalno ponavlja "i jel ti neko odgovojio?"

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a miš mali.
    a ja umirem od smijeha na zagrebačke face kad pročitaju "pihtijavo"
    ma znaju ljudi gdje se to kupuje, sigurno

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Dijete sjedi do mene i stalno ponavlja "i jel ti neko odgovojio?"
    muller

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zna li netko gdje se u Zagrebu može kupiti igračka "ljigavac"?

Radi se o amorfnom komadu nekakve mekane pihtijaste gume u boji, koja se lijepi kada se baci na zid, i djeluje fakat ljigavo.

Moje dijete oduševljeno je time, ali jedini primjerak kojim se igrao pripada prijatelju u vrtiću. Prijatelj ne zna gdje su to njegovi roditelji njemu kupili. (Pretpostavljam na nekom štandu na obali ili tako nešto, nama trenutno nedostupno.)
    gdje god se zaljepi ostavlja masne mrlje, bilo zid bilo odjeća...tako da te moram upozoriti. I još mu se i ljigavi komadići odljepljuju okolo. samo da se pripremiš.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala cure!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

, ma znamo što je ljigavac. Skidala sam ih sa stropova, lustera, vadila zalijepljene iz džepova, skidala zalijepljene kamenčiće kad bi pali, a na prozoru isto ostave prekrasne otiske, a još mi se gadeee.

A kupuju se posvuda, barem se meni tako činilo, previše posvuda.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Je li netko vidio tamnoplavu majicu s kratkim rukavima za curke (8 god), jednobojne ili sa diskretnim natpisom?
    Na raspolaganju su mi Original Marines, Iana i Benetton, pa da znam u kojem smjeru da se uputim, ako ste ih vidjeli ove sezone...?
    Mozda nekome pomogne info: Original Marines nema ove sezone nista jednobojno za curice, a pogotovo nista tamnoplavo.
    Benetton - samo sa dugim rukavima.
    Sisley - majice sa sirokim naramenicama, jednobojne, ukrasene volanima - kupili tu, posluzit ce!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gdje ima ovakav/sličan lonac; http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18449.htm

Osim u sloLidlu, naravno...

Po nekoj pristupačnoj cijeni.....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

gdje kupiti dobre i čvrste grudnjake za dojenje za baš ono BUUUUJNE grudi?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ima ovakav/sličan lonac; http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18449.htm

Obično ti tjedan ili dva iza Slovenije, to dođe i u Hrvatsku.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku

ja sam takav kupila prije u lidlu i skoro svakih 3 mj ga vidim ponovno ga prodaju.ima nedostatak taj lonac.kada se stavi jedan u drugi na dnu ostaje puno slobodnog prostora i nema veliku zapremninu.jedva stane 500 g tjestenine,a ako su oni veliki makaroni ne stane.ali za manje je ok,ja sada kuham bez cijedila pa pretresem u cijedilo.moja mama je kupila takav sličan ali je dublji i nema toliko veliki razamak između lonaca.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, hvala na odgovorima za kabanicu !!!

Zna li netko za te tanke (proljetne) jakne koje su iznutra skroz lagano podstavljene (pamuk) a izvana nepromočive?

Hvala vam unaprijed!

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Trebam pamučnu deku, kažem deku (dimenzije su deke, a ne prekrivača) jer imam nešto slično što je bio poklon, super je
    i dovoljno za ove ljetne dane, a kad pomakneš nogu onako lijepo hladi.
    Neću onaj frotirnasti pokrivač, to mi se ne sviđa, trebam običan pamuk, a da opet nije plahta neka tanka...

Gledala sam u dućanu moj dom i oni pojma nemaju, nude mi samo prekrivače za krevete i taj frotir,
    a osoba koja mi je poklonila ovo što imamo se ne sijeća gdje je kupila....

Zna li netko o čemu ja ovdje pričam?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nisam sigurna na što misliš, ali mi imamo onaj dormeo pokrivač/poplun koji se kupovao u mercatoru uz markice, sad je opet ta akcija, po zimi grije, ljeti je lagan, možda tako nešto

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Za vas koje ste tražile obične plastične sandala za klince (one za more) Intrespar Branimirova 29,99kn-plave

imaju i neke polucroksice polu japanke...ima i japanki za 10,00kn...ručnici s motivima iz crtića ili pouncho ručnik s kabanicom iste cijene činimi se Getro,metro,Interspar i Plodine 69.99kn

Imate sad dosta po katalozima tobogana, trampolina, pješćanika,dvoraca za napuhavanje biciklića,rola,kaciga i štinika,bazena i raznih gluposti za plažu.....badića za curice

http://www.spar.hr/rsync_spar_hr/int...og/katalog.pdf

ovdje su ručnici za plažu 30kn ali mislim da su manjih dimenzija...oni s motivima iz crtića Barbie itd
    i dječja posteljina je 150kn pa kome treba
    http://minreklame.ipapercms.dk/JYSK/...4e3709e971eaf/

nego znate li gdje kupiti dječji stol s klupom plastični a da nije skup?

našla sam ja u Itersparu mrak stol i stolice ( to mi je za poklon..stolice 30,kn toliko i stol, a stolice imaju isto razne motive i likove iz crtića) unutra u Intersparu sam našla jedan primjerak tog plastičnog stola za crtanje sve u jednom , ali je mjesto za sjedenje za jednu osobu, stol je stalno u poziciji za crtanje, znači malo podignut...

e sad ja sam svojoj maloj prije 2g u Konzumu na akciji kupila taj plastični stol koji s dvije strane ipa spojene te plastične klupe koje se mogu i odvojiti (npr.meni je mala soba za malu, pa da mi stol stane uza zid, izvukla sam jednu klupu) uglavnom stolić može biti u polegnutom položaju a može se i podići...tako da na njemu moja mala drži razne stvari.....

eto tek sam krenula u obilazak...moram do Metroa..to mi je sestrinooj maloj poklon za rođendan (za one drvene u Lesnini, Kiki itd.nemam para, a i plastika se super održava)...uglavnom meni je možda bolje kupit odvojeno stol i stolice, da djete tu stolicu može prenjet gdje hoće ali moj se seki sviđa ovaj naš....pa ako netko zna gdje ih ima za kupit ili na akciji molim vas da mi javi-hvala

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam ti to vidla kod nas u Španskom na štandu na placu...10 kn ti je komad

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ups...mislila sam da sam citirala...odgovor je išao Danki_ za ljigavca

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam sigurna na što misliš, ali mi imamo onaj dormeo pokrivač/poplun koji se kupovao u mercatoru uz markice, sad je opet ta akcija, po zimi grije, ljeti je lagan, možda tako nešto
    Da, nisam mislila na poplunasti pokrivač, mislila baš na deku pamučnu

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U Kiki za 500+ kn.

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Trebam pamučnu deku, kažem deku (dimenzije su deke, a ne prekrivača) jer imam nešto slično što je bio poklon, super je
    Neću onaj frotirnasti pokrivač, to mi se ne sviđa, trebam običan pamuk, a da opet nije plahta neka tanka...

Gledala sam u dućanu moj dom i oni pojma nemaju, nude mi samo prekrivače za krevete i taj frotir,

ako ti bude usput i ako je to što tražiš: http://www.ikea.com/at/de/catalog/pr...763#/80191760/
    mi ih imamo godinama i jako sam zadovoljna, prala ih i sve pet. planiram naručiti i za djecu.

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja znam o cemu pricas! Ima dva takva prekrivaca prekrasna, kupila sam ih u Staroj Vlaskoj u Zagrebu u jednom malom ducanu (ubij me, ali ne mogu se sada sjetiti kako se zove), nasa domaca proizvodnja, drze posteljine uglavnom, sve im je prepreprekrasno, mogla bih tamo ostaviti cijelo bogatstvo Eto, tamo imas tih prekrivaca, oo 500kn je jedan za bracni krevet, ali su super kvalitetni i vrijede svake kune. Javim ako se sjetiom kako se ducan zove

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala svima

Pogledati ću u Kiki i u staroj Vlaškoj možda baš pogodim to jer stvarno je dobar osjećaj za spavanje...
    A ova iz At Ikea, izgleda ugodno i mekano u svakom slučaju, ali čini mi se da dok se noga pomakne nema onaj osjećaj da hladi
    E taj osjećaj ugodne hladnoće mi je bitan.

Ajoj ne mogu vjerovati da ovo sve pišem, da li je netko primjetio koliko sam komplicirana
    Posljednje uređivanje od oka : 19.06.2011. at 23:08

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Draga ti iz Vlaske hlade Jako su ugodni, pamucni, nisu debeli, a ni tanki kao plahta, ma savrseni su taj ti je ducan odmah tamo kraj KBF-a. I jos se nisam sjetila kako se zove, uhhh

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gdje kupiti špagerice / espadrile za dečkiće? Chicco u Ilici (koji više ne postoji) nekoć je to imao za male cure, a meni sada treba za male dečke. Maloj je to bilo divno, jedino joj se u tome nožica nije znojila.

Hvala!

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala svima

Pogledati ću u Kiki i u staroj Vlaškoj možda baš pogodim to jer stvarno je dobar osjećaj za spavanje...
    A ova iz At Ikea, izgleda ugodno i mekano u svakom slučaju, ali čini mi se da dok se noga pomakne nema onaj osjećaj da hladi
    E taj osjećaj ugodne hladnoće mi je bitan.

Ajoj ne mogu vjerovati da ovo sve pišem, da li je netko primjetio koliko sam komplicirana
    Sjetila sam se kako se zove! ADELA MESE :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Gdje kupiti lagani, ljetni, pamučni kućni ogrtač? Mama mi ide u bolnicu na par dana i treba joj... Onak, nešto dobro, a opet ne ultraskupo?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jel netko vidio lonac za kuhanje od gusa...već duže tražim i nigdje nisam našla, pa pomagajte

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    gdje kupiti dobre i čvrste grudnjake za dojenje za baš ono BUUUUJNE grudi?
    Anita u Gundulićevoj. Imaju odlične grudnjake u puno veličina, ali su skupi.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

gdje kupiti mlinac za papar (stakleni ili rostfraj), ali ručni ne na baterije i naravno da nije preskup (do 150 kn)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ako nekome treba šator za plažu koji se sam rasklapa ima u Lidlu (prošle god je pila opća potražnja tu na forumu za njim)
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20923.htm

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

našla sam mlinac za papar u Mülleru. Ima veliki izbor od 150 do 500 kuna

još mi treba ako netko zna gdje kupiti sportski grudnjak, dobar i ne preskup. Vidjela sam da imaju nešto u C&A, da li je netko imao od tamo?

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gdje kupiti servis za jelo - jednobojni razne boje (onako žive meksičke boje) - da ide u perilicu? Može i na komad samo je bitna perilica

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gdje kupiti servis za jelo - jednobojni razne boje (onako žive meksičke boje) - da ide u perilicu? Može i na komad samo je bitna perilica

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    našla sam mlinac za papar u Mülleru. Ima veliki izbor od 150 do 500 kuna

još mi treba ako netko zna gdje kupiti sportski grudnjak, dobar i ne preskup. Vidjela sam da imaju nešto u C&A, da li je netko imao od tamo?
    mislim da su ovaj tjedan sportski grudnjaci u lidlu na akciji

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Da li je netko vidio ovih dana negdje u ponudi kukuruz šećerac klip?

Ima ga u KTC-u u Sisku, a ja sam tu di jesam....

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje kupiti lagani, ljetni, pamučni kućni ogrtač? Mama mi ide u bolnicu na par dana i treba joj... Onak, nešto dobro, a opet ne ultraskupo?
    I mene zanima...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    U H&M-u ima sportskih grudnjaka rozi, bijeli i crni, ispod 100 kn, ali ti je onaj upijajući materijal kao od sportskih majica, praktički ga i možeš kao majicu nositi na trening ako ti nije bad. meni je taj materijal inače super za vježbanje. Pamučnih ti za 99 kn ima u women secret crni i bijeli, ali se meni nešto nisu svidjeli jer su naramenice ispisane, pa mi ne paše na široku majicu (ne volim kad mi ser vidi gdje sam što kupila), u Lisci ti ima crnih i bijelih oko 130 kn onaj čudni materijal, ne znam kako se zove nije ni pamuk nije ni polyester??? Uglavnom, gledala sam sebi prije neki dan zato znam

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

E ovaj iz H&M-a pogledaj u Areni, jer na Cvjetnom nije baš bilo brojeva

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj slavonka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je netko vidio ovih dana negdje u ponudi kukuruz šećerac klip?

Ima ga u KTC-u u Sisku, a ja sam tu di jesam....
    na placu u šPANSKOMIMA ŽENSKA ISPOD STEPENICA,IZ BISTRE

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Da li je netko vidio ovakvu pepeljaru
    http://cdn.uberreview.com/wp-content...in-ashtray.JPG
    za kupiti za neke normalne novce (100-150 kn)? U Zg-u. Nije mi važan dizajn, može biti i roza, glavno da mi pepeo ne leti po cijeloj terasi.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je netko vidio ovakvu pepeljaru
    http://cdn.uberreview.com/wp-content...in-ashtray.JPG
    za kupiti za neke normalne novce (100-150 kn)? U Zg-u. Nije mi važan dizajn, može biti i roza, glavno da mi pepeo ne leti po cijeloj terasi.
    pa bilo ih je u offertisimi ...doduše, plastičnjača.....el eto,možda pomogne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •