Mini ja nisam imala prekid kontracepcijskih jer sam ih pila 1 mjesec, ali ja bih slusala sestru Jasnu ako si je to isto pitala.
Btw imam 13 tableta Logesta koje su mi ostale pa ako treba tebi ili nekome drugom javite se na PP pa posaljem postom.
Printable View
Mini ja nisam imala prekid kontracepcijskih jer sam ih pila 1 mjesec, ali ja bih slusala sestru Jasnu ako si je to isto pitala.
Btw imam 13 tableta Logesta koje su mi ostale pa ako treba tebi ili nekome drugom javite se na PP pa posaljem postom.
Cure, imam jedno pitanje!! Gdje ste si davale Gonal, u stomak kao i Decapeptyl ili ...?
cure ima li netko od Mariborčanki tko je dobio kratki protokol- menopur/gonal + cetrotidi?
Gabi25 ja imam takav prtokol sada za 4 mjesec.Od 06.04. krecem sa Gonalima a od 11.(tako je planirano) sa Cetrotidama 4-6 dana zavisi.Znas li moda koja im je cijena(cetrotidima)
Cure, trebam pomoc.Naime na Logestu sam od 01.03 do 01.04 (po preporuci sestre Jasne i po protokolu).Juce i danas imam oskudno krvarenje.Vise je to jako malo krvi i smedjkasti iscjedak.Inace nemam spontane cikluse pa sam u panici sta bi moglo da bude.....da uzmem dvije pilule Logesta - u protokolu stoji da ako se javi krvarenje se poveca doza kontracepcije ili sta????
U Slovenij su ti nešto jeftiniji mislim da je cijena oko 40 E
Meni ti takvo krvarenje uvijek ide na početku recimo prva dva dana a nisam na pilulama tako da mi to ne zvuči zabrinjavajuće, pričekaj dan, dva pa ćeš vidjeti
marija možeš pričekati dan dva kao što kaže Mali Mimi ili odmah uzeti 2 tablete, nije to ništa strašno.
Hvala cure................
amyx za tebe znam :-)
čisto pitam da li su takvi protokoli iznimke tamo ili su sad postali češći?
Ja sam taj protokol imala nakon propalog dugog tako da ne znam koliko su česti. U samom startu sam isto dobila klasika dugi...kontracepcija, decapeptyl pa stimulacija(menopur). Mislim da mi menopur nikako ne odgovara
Može li mi netko napisati kojim se točno putem ide do Maribora (iz smjera Zagreba) ako se ide starom cestom, kako bi se izbjeglo plaćanje vinjete? Hvala!
Prije početka njihovog autoputa, skreni prema Ptuju i onda slijede 2 kružna toka, čini mi se da ideš "Ptuj zahod", zatim "centar" pa prema putokazuma prema Mb.
Ja sam isto dobila antagonist protokol(gonal i cetrotide),jer je dugi potokol decapeptily i menopur bio prekinut zbog nikakve reakcije na stimulaciju.Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
cure ima li netko od Mariborčanki tko je dobio kratki protokol- menopur/gonal + cetrotidi?
Čak je prof.V reko da je kod ovog protokola(antagonist) manja vjerojatnost hiperstimulacije kod PCOS-a(moj problem).
Sve u svemu vidjet ću u 5.mj.
Znači da su i oni krenuli sa malo individualnijim pristupom, to je dobar potez...
I ja sam trebala imati taj protokol.Citiraj:
Mariborčanki tko je dobio kratki protokol- menopur/gonal + cetrotidi
Evo i ja sam na kratkom menopur/gonal + cetrotide. Nakon razgovora sa dr odlučio se na taj protokol, jer sam na dugi gonal i dec dosta loše reagirala!
Modesty ti si ovaj mjesec u postupku?
Da, u ponedjeljak idem na 1 UZV u Maribor i tada ću vidjeti sa dr da li bi išla na menopur ili gonal!
Držim fige, sretno!!!
I javi kakva je reakcija na ovaj protokol, baš me u zadnje vrijeme nešto vuče taj kratki:mrgreen:
Moram priznat da sam i ja navijala za njega i dr navrtala na svoj mlin. Sa pikanje od mislim oko 3 tjedna, hrpom dec-a i gonala dobila sam samo 2 dobre i 1 lošu stanicu u prošlom postupku, tako da sam htjela probati sa malo manje pikanja do cilja..
amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?
ma i ja sam danas to vidjela i jednostavno me steglo....amyx:love2:
Drage moje, možete li mi reći gdje se ide na prvi UZV? U ordinaciju ili u Kliniku i u koje vrijeme (ujutro ili popodne). Imate li koju preporuku za smještaj u Mb? Možete mi poslati info na pp.
Puno hvala.
Amyx ... držim fige za psihički i fizički oporavak.. i ja sam u siječnju završila sa miss.ab. u 8 tjednu.
Mini sestra Jasna će ti javiti gdje ideš na prvi uzv, ja sam išla u novu vas ali nije pravilo, neke idu i u bolnicu.
Kad bi ti trebao biti prvi uzv?
Da se javim posle ivf-a, nažalost neuspešnog. Bilo je 8 zrelih j.ć., 5 embriona do 4. dana i petog dana (29.03) su svi prestali da se dele. Nije bilo ni et (29.03). Stimulacija je bila po kratkom protokolu sa 27 Menopura i 4 cetrotide. Verovatno je bio neko sa foruma ali se nismo prepoznali i ovom prilikom pozdravljam i pozivam da se jave sa izveštajem.
ciklama baš mi je žao:-(
jesi dobila neko objašnjenje od biologa? ili doktora?
koja je inače vaša dijagnoza?
Cure, kada obicno bude transfer?
U Ininim uputama pise da je ona imala ujutro, da su svi morali doci u 8h, jel to i dalje tako ili?
Amyx, Ciklama zao mi je:cry::love2:
Uglavnom se ujutro dođe na razgovor, da se dogovorite koliko vam embrija vračaju, ima li šta za zamrzavanje itd, a transfer bude kasnije. Ja sam na razgovor morala doći u pola 9 a transfer bio u 13 sati
bugaboo ovisi, ja sam bila u grupi koja je punkcije imala u petak popodne u 17 h pa nam je onda i transfer bio popodne 5.dan, mislim da smo u 14h trebali doći na razgovor i onda poslije toga je bio transfer
amyx draga žao mi je.:love2::love2:
Curke, može li mi koja preporučiti smještaj u MB? Prvi UZV imam zakazan za 3.05., a punkciju 15.05.
amyx ... žao mi je..
Ciklama ... jesu li vam tekli u čemu je bio problem? Jesu li ti rekli što sada?
Mini puno cura ostaje kod Stanka, ne znam detalje ali ako prelistaš malo stranice unazad naći ćeš sve podatke o njemu.
Mi smo u Mb ostali samo jednu noć i to u hotelu na Pohorju (onom čiji letak smo dobili uz protokol, ne mogu se sjetiti kako se zove) i to je po meni dobar izbor za noć ili dvije, imaš i neki popust ako im pokažeš papire da ideš na IVF u Mb.
Koliko planiraš ostati gore?
Cure hvala na informacijama, znaci da mi transfer moze biti bilo kad tokom dana, ovisno o punkciji.
ciklama1, žao mi je da je ovako završilo. Bila sam u grupi koja je sa stimulacijom počela 14.3., nisam skužila nikoga s foruma. Doduše, moja je stimulacija trajala tako dugo da sam stalno vidjala druge parove... Transfer sam imala u subotu, vratili su jedan 8stanični zametak 3dnp. I ovo je bilo iznad naših očekivanja jer sam loše reagirala i imala samo jednu js.
Jesu rekli kada možeš računati na sljedeći postupak?
Sretno svima koji uskoro startaju u MB!