amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?
amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?
Da se javim posle ivf-a, nažalost neuspešnog. Bilo je 8 zrelih j.ć., 5 embriona do 4. dana i petog dana (29.03) su svi prestali da se dele. Nije bilo ni et (29.03). Stimulacija je bila po kratkom protokolu sa 27 Menopura i 4 cetrotide. Verovatno je bio neko sa foruma ali se nismo prepoznali i ovom prilikom pozdravljam i pozivam da se jave sa izveštajem.
ciklama1, žao mi je da je ovako završilo. Bila sam u grupi koja je sa stimulacijom počela 14.3., nisam skužila nikoga s foruma. Doduše, moja je stimulacija trajala tako dugo da sam stalno vidjala druge parove... Transfer sam imala u subotu, vratili su jedan 8stanični zametak 3dnp. I ovo je bilo iznad naših očekivanja jer sam loše reagirala i imala samo jednu js.
Jesu rekli kada možeš računati na sljedeći postupak?
Sretno svima koji uskoro startaju u MB!
Nisam ništa posebno primječivala, ali od prvog dana to nekako nije išlo kako treba. Na prvom UZ mi je dr rekao da veličina ploda ne odgovara tjednima trudnoće, mada je srce kucalo, pa me je naručio za tjedan dana i još uvijek nam je plod kasnio sa rastom, ali srce je i dalje kucalo. Onda sam opet morala doći nakon 2 tjedna i tu više nije srce kucalo.
U četvrtak idem na kiretažu, a onda u nove pobjede