Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?
    Ništa posebno...išli smo na kontrolu i vidjeli da srce više ne kuca

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da se javim posle ivf-a, nažalost neuspešnog. Bilo je 8 zrelih j.ć., 5 embriona do 4. dana i petog dana (29.03) su svi prestali da se dele. Nije bilo ni et (29.03). Stimulacija je bila po kratkom protokolu sa 27 Menopura i 4 cetrotide. Verovatno je bio neko sa foruma ali se nismo prepoznali i ovom prilikom pozdravljam i pozivam da se jave sa izveštajem.

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj ciklama1 prvotno napisa Vidi poruku
    Da se javim posle ivf-a, nažalost neuspešnog. Bilo je 8 zrelih j.ć., 5 embriona do 4. dana i petog dana (29.03) su svi prestali da se dele. Nije bilo ni et (29.03). Stimulacija je bila po kratkom protokolu sa 27 Menopura i 4 cetrotide. Verovatno je bio neko sa foruma ali se nismo prepoznali i ovom prilikom pozdravljam i pozivam da se jave sa izveštajem.
    ciklama1, žao mi je da je ovako završilo. Bila sam u grupi koja je sa stimulacijom počela 14.3., nisam skužila nikoga s foruma. Doduše, moja je stimulacija trajala tako dugo da sam stalno vidjala druge parove... Transfer sam imala u subotu, vratili su jedan 8stanični zametak 3dnp. I ovo je bilo iznad naših očekivanja jer sam loše reagirala i imala samo jednu js.
    Jesu rekli kada možeš računati na sljedeći postupak?
    Sretno svima koji uskoro startaju u MB!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa posebno...išli smo na kontrolu i vidjeli da srce više ne kuca
    amix ,jesi li primjecivala prije ultrazvuka neke tegobe ili nesto po cemu bi mogla zakljuciti da nesto nije u redu?
    ja sam toliko zabrinuta kad vidim te spontane i ne mogu ni opisati koliko mi je zao

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

amix ,jesi li primjecivala prije ultrazvuka neke tegobe ili nesto po cemu bi mogla zakljuciti da nesto nije u redu?
    ja sam toliko zabrinuta kad vidim te spontane i ne mogu ni opisati koliko mi je zao
    Nisam ništa posebno primječivala, ali od prvog dana to nekako nije išlo kako treba. Na prvom UZ mi je dr rekao da veličina ploda ne odgovara tjednima trudnoće, mada je srce kucalo, pa me je naručio za tjedan dana i još uvijek nam je plod kasnio sa rastom, ali srce je i dalje kucalo. Onda sam opet morala doći nakon 2 tjedna i tu više nije srce kucalo.
    U četvrtak idem na kiretažu , a onda u nove pobjede

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ništa posebno primječivala, ali od prvog dana to nekako nije išlo kako treba. Na prvom UZ mi je dr rekao da veličina ploda ne odgovara tjednima trudnoće, mada je srce kucalo, pa me je naručio za tjedan dana i još uvijek nam je plod kasnio sa rastom, ali srce je i dalje kucalo. Onda sam opet morala doći nakon 2 tjedna i tu više nije srce kucalo.
    U četvrtak idem na kiretažu , a onda u nove pobjede
    zelim da sve prode u najboljem redu ,da se brzo oporavis ,a kako vidim imas jos zamrznutih ,pa u nove pobjede

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

zelim da sve prode u najboljem redu ,da se brzo oporavis ,a kako vidim imas jos zamrznutih ,pa u nove pobjede
    Hvala, da imam još 11 blastica i to mi je sada jedina, ajmo reč, utjeha. Znam da nas tamo naša ljubav čeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •