mima a zašto se mučiš? ti si jučer vadila ß? čekaj 48 h....popij si normabelić...bar sam ja tako :)
Printable View
Evo i mene, od danas sam pikalica. Opet puregon pen, možda bude peta sreća:)
Svim trudnicama čestitam:yes:
Tužnice :love2:
Svima puno sreće želim!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da uciinio me se nizak progesteron 27.4 mislim...i moj dr.mi je opet ponovio,to se sad ne radi?!i dalje neznam zasto?
mima, tupa bol desmo je dobro, to ti jajnik radi, tako je meni! ajde popij si casu vina, odi na sunce, kud ces danas vec na betu, jel nisi jucer radila? :) ajde cekaj malo!!! nemas mengu jos? e pa to je simptom najjaci!!!
Je ,ugledaj se na boogie..ona je vec dva dana nakon transfera radila testic:lol:
A ja sam se svaki dan tjesila,aj ako si dosad izdrzala,izdrzi jos koji dan.. I izdrzala do 12-og dana( ujutro krenila izvadit,bila je subota, kad nijedan lab.ne radi-iako im na stranicama pisalo drugacije)i onda jos morala cekat 2 dana...sta da ti kazem,noktiju vise nemam,a mislim da mi se i kosa prorijedila:lol:
Boogie samo joj nemoj savjetovat da ide na pilates:lol:
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je test bio prerano i da to bude pozitiva veeelika!!
Bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sljedeci put mrvice ugnjezde u renoviranoj kuci.. :-)
Boogie ides vadit betu sutra ponovo? Di nam je Saraya? Bit ce doma smislja plan kako ce doci do sarana?
e pa moras radit test rano, tako da imas referencu za negativan! jel vidis ti kako ti testovi lazu? ovako ja lijepo imam bijeli, koji kako god da ga okreces i pod koje god svjetlo da ga stavis ne tamni :D a onda 2 dana poslije dobijes kontrast i vidis crtu, ne vidi je mozda nitko drugi, istina, al ti je vidis jer su ti vec oci toliko izostrile na onom bijelom od prije 2 dana da nema sanse da je fulas!! :lol:
Radila sam ja prekjucer popodne betu al su rezultati bili jucer. A ovi od danas ce bit sutra. Proslo je dva dana :)
Pa ta malo tupa bol i dijagnoza neprohodnog jajovoda me muce. Prije 10mj. nakon prvog IVF se dogodila ektopicna trudnoca u rogu maternice lijevo gdje sam 10 mj. ranije zbog endometrioze imala adnexektomiju lijevo. Lijecena MTX-om, pustena doma s betom u padu i dva dana kasnije zavsila na hitnoj s bolovima. Na hitnoj je doslo do rupture, obilnog unutarnjeg krvarenja, hemoragijskog soka i hitnom laparotomijom pri beti nesto vecoj od 100. i jednostavno me strah istog scenarija i ne mogu si pomoc...
Inace ne pijem vino a i ne znam kako bi to izgledalo na poslu :)
Hhhhaaaa, pa ti si zeno mrak!!;))Eto sad i super vid posjedujes!:lol:
Nema sta ti si wonder woman!!:-D
Ja se pored tebe,mogu sakrit u misju rupu:lol:Kad sam dobila prvu betu,pitala sam tetu u lab.da mi je opet procita,jer nisam bila sigurna jesam li dobro vidjela lipu brojcicu:lol:
Iskjuzema, uvik zaboravim na D razred, cili zivot sam bila C.Sad mi treba vrimena prvo da povjerujem da sam tamo,a drugo da se i priveknem...;)))
Mima 32 drzim fige da je sve super,i da je bebica tamo gdje treba bit!;)
Zasto se toliko dugo ceka nalaz bete?
Zato sto idem privatno nakon posla oko 17h
Nadam se da bu sve ok
A bw je zakon. Bas me lijepo nasmijala s ovim bijelim testom :)
Zelim ti lijepu i ogromnu betu! I da odmah budes u grupi D!;))
A Boogie, da je nema tribalo bi je izmislit!;)))
evo me ;) ma ništa od šarana:lol: još.....sanjam danima fiš...jooooj...imala sam goste8-) i malo skratila dan...
mima ma bit će to sve dobro...pa dosta zla nama endometriotičarkama!!!! uh...
boogie woogie čestitaaaaaam :-D
saraya i mima dajete vjetar u leđa meni endometriotičarki, hehe
Upravo izvadila krv. Rezultat ce bit danas jer sam stigla prije 17h. Jesam nestrpljiva. Hipnotizirano gledam mail :)
drage endometrioticarke, danas obucite nesto zuto, zuta je boja endometrioze, danas se obiljezava dan.
http://www.millionwomenmarch2014.org/
mima32, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!
Cure samo da vam javim, danas napravljen transfer 1 blastice,2 blastice zamrznute, a 1 se prestala razvijati.. U kolikoj mjeri ste mirovale? Koliko ste bile na bolovanju?
Bubekice, puno srece u novom postupku!
Svim betocekalicama puno srece! :)
Stigla beta 192,90
Super!I više nego poduplano :-D
Narucila sam srijedu UZV i nadamo se da je tam di treba bit
Hvala svima na podrsci i dobrim zeljama :love2:
Mima32 divne vijesti!!!
Mima 32 jeeee:-D:-D:pivo:
Nadam se najboljem al kako god bilo ovo je zaista nevjerojatno. Ne znam kako se opce dogodilo... Endometrioza, adnexectomia lijevo, samo s desnim jajnikom i jajovodom koji je na operaciji bio neprohodan. Nizi AMH (7.5), visok testosteron, TSH prije godinu-dvije bio na gornjoj granici, muz ima oligoasthenozoospermiju.
Mislila sam da je to misn imposibl. Zbog toga nisam ni pratila previse ovulacije niti ciljane odnose.
mima - zakon!!! :dancingfever:
Mima odlične novosti!!!! Jeee :-D
Mima32 bravo! :-D
zdravka da se prime!!! ~~~~~~~~~~~~~~~
Mima32 super vijesti!
Bw cestitam i da bude <2000!
Zeljka82 sritno!
Sve ja pratim ali ne pisem puno. Danas bila na uzv pri kraj m (6. dc). Sve je čisto i uredno. Spremno za postupak. Dr kaze da cemo ispratit ovaj ciklus prirodno pa cemo vidit kako se bude razvija situacija s folikulima.
Ja se nadam da cemo ic na ivf jer nakon 3 neuspjesna aih-a i 3 godine neplodnosti nemam zivaca vise gledat u minus na testu. Imate li kakav prijedlog. Kako dr predlozit ivf a da ne ispadnem nametljiva?
Skuzajte na duzem postu.
Ovdje se događa toliko uzbudljivih stvari da ne mogu sve ni pratiti, zato svim tetama s velikim betama OGROMNE čestitke, svim tužnicama nudim hug i puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale!
Da vesela je postala ova grupica...puno lijepih brojkica. Svima s velikim betama čestitke,onima koje su u postupku puno puno sreće!!!
Moja beta se divno uduplala 10200 na 18 dot :-)