Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja se jos mucim sa steahovima i izlidjujem se i ne mogu si pomoc. Osjecam tu laganu tupu bol desno. Al to sam i inace znala osjecat.
    Popodne idem avadit betu pa me zanima sto mislite da li bi imalo smisla prekontrolirat i progesteron?

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se jos mucim sa steahovima i izlidjujem se i ne mogu si pomoc. Osjecam tu laganu tupu bol desno. Al to sam i inace znala osjecat.
    Popodne idem avadit betu pa me zanima sto mislite da li bi imalo smisla prekontrolirat i progesteron?
    mima a zašto se mučiš? ti si jučer vadila ß? čekaj 48 h....popij si normabelić...bar sam ja tako

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da uciinio me se nizak progesteron 27.4 mislim...i moj dr.mi je opet ponovio,to se sad ne radi?!i dalje neznam zasto?

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ga vadila kad sam drugi put vadila betu( da vidim jel se pravilno dupla) i onda mi je moj dr.rekao da se to u ovoj mojoj fazi rane trudnoce neradi..ali nemam pojma zasto se to ne radi?mozda ce ti netko iskusniji znat na to odgovorit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •