Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Je ,ugledaj se na boogie..ona je vec dva dana nakon transfera radila testic
    A ja sam se svaki dan tjesila,aj ako si dosad izdrzala,izdrzi jos koji dan.. I izdrzala do 12-og dana( ujutro krenila izvadit,bila je subota, kad nijedan lab.ne radi-iako im na stranicama pisalo drugacije)i onda jos morala cekat 2 dana...sta da ti kazem,noktiju vise nemam,a mislim da mi se i kosa prorijedila

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Je ,ugledaj se na boogie..ona je vec dva dana nakon transfera radila testic
    A ja sam se svaki dan tjesila,aj ako si dosad izdrzala,izdrzi jos koji dan.. I izdrzala do 12-og dana( ujutro krenila izvadit,bila je subota, kad nijedan lab.ne radi-iako im na stranicama pisalo drugacije)i onda jos morala cekat 2 dana...sta da ti kazem,noktiju vise nemam,a mislim da mi se i kosa prorijedila
    e pa moras radit test rano, tako da imas referencu za negativan! jel vidis ti kako ti testovi lazu? ovako ja lijepo imam bijeli, koji kako god da ga okreces i pod koje god svjetlo da ga stavis ne tamni :D a onda 2 dana poslije dobijes kontrast i vidis crtu, ne vidi je mozda nitko drugi, istina, al ti je vidis jer su ti vec oci toliko izostrile na onom bijelom od prije 2 dana da nema sanse da je fulas!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •