koksy prvotno napisa
Svaka cast vama koje vjerujete u pravu ljubav i srodne duse. Koliko god sam romanticarka mislim da to ne postoji. Za mene postoje dvoje ljudi koji se vole, postuju i prihvacaju jedno drugo takvo kakvi jesu. Ne zato sto im je visa sila namjenila da budu zajedno. Otprilike ko s prijateljima, netko ti "sjedne na prvu" i ostanete prijatelji godinama a netko te nervira a da mu jos ni ime na znas.
Sta se flerta tice, ovo sto pise Asa ja ni najmanje ne osudujem, mogu ju razumjet jer vec po njena 3-4 posta vidim da smo karakterno dosta slicne. Da obje volimo svoje muzeve i od istih ocekujemo da upravo budu oni ti koji ce hraniti nas ego. Ako to imamo ne treba nam apsolutno nitko drugi. Jesam li u pravu Asa?
Zena, kao ja, (i ne, ovime ne priznajem nista, pricam hipotetski) koja mjesecima ne dobije kompliment od obozavanog muza iako ona njemu daje koliko moze, iako se trudi da on uvijek bude zadovoljen u aspektima koji su njemu bitni i nju usrecuje kad je on sretan, dakle ako takav muz toj istoj zeni ne dozvoli da se uz njega osjeca kao samo njegova kraljica, ona ce vrlo lako past na lijepu rijec nekog drugog muskarca. Iako to ona nece zeljeti, iako to ona nece ni planirati, to ce se dogoditi. I to najvjerovatnije nece prerasti u nista vise od flerta a u flert ubrajam i pikantne sms-ove jer ta ista zena na prvom mjestu voli svog muza i svoju obitelj. Jer je takva, vezana za onog prvog koji ju je nekoc usrecivao a sada ju uzima zdravo za gotovo. I njega nikad nece ostaviti zbog ovog s kojim flerta. Flert sluzi samo i jedino za to da se ona osjeti zivom, da se osjeti pozeljnom zenom i to joj je dosta. Za to joj sex nije potreban.
Ja sam MM-u rekla da ga NIKAD ne bi prevarila samo zbog sexa, zato sto me neki tip seksualno privlaci, ali budem li se u nasem braku ikad osjetila zapostavljeno, nevoljeno...vrlo lako cu past na lijepu rijec. I on zna da je to istina jer zna kakva sam. I to je najvise zbog mog manjka samopouzdanja, i ja sam tog svjesna, i na tome bi sama trebala poradit. Al dok ja to ne rijesim sama sa sobom na njemu je da se uz njega uvijek osjecam dobro. Kao sto se ja to trudim za njega. I to nam je i duznost kao bracnom paru koji zeli svom djetetu pokazati kako izgleda brak koji funkcionira na normalnoj razini.