Pokazuje rezultate 1 do 50 od 328

Tema: zasto partneri varaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Hm ne znam koliko bi ja, ili koliko bi mm baš cjenio moje igre sa nekim, bez obzira koliko bezazlene ja tvrdila da jesu.
    E pa to je to. I evo recimo ja koja sam se izjasnila kao netko tko ne flertuje.
    Pa nisam se ja zatvorila u čahuru i bojim se da mi netko priđe na dva metra jer mu, ne znam, ne bih mogla odoljeti, pa da je ne znam kako zgodan.
    Ali ja mogu reći da je neki frajer zgodan ,a da pritome ne osjetim ama baš ništa. Najmanje potrebu da fertujem s njim ili prihvatim njegovo nabacivanje.
    Ali ne zato što sam ukočena baba nego jer uopće ne osjećema potrbu za tim. Jer valjda doma imam sve što mi treba i za čim čeznem...
    Kaj ja znam? I stvarni se ne bih složila s tvrdnjama da svi ponekad flertujemo....

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Definitivno se ni ja ne slažem s tim da svi nekad flertujemo. Nisam flertovala od kad sam sa mm-em, ma najiskrenije ne sječam se uopče kad mi je neki frajer zapeo za oko. Jednostavno to su neka vrata koja sam valjda zatvorila jer bi inaće bio nepotreban propuh.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jednostavno to su neka vrata koja sam valjda zatvorila jer bi inaće bio nepotreban propuh.
    I ja.
    Moj je muž jedan od onih koji nije od velikih riječi. Miran, tih i postojan i obitelj mu je na prvom mjestu. Dok sam bila mlađa prigovarala sam mu zbog toga i željela više riječi od njega. On bi uvijek strpljivo i smireno odgovarao: "kad ja tebe ne bih volio nikakva sila me ne bi natjerala u brak s tobom, niti da ostanem u tom braku. I zato ti ne moram stalno govoriti da te volim". Prije me takav stav smetao; kako godine prolaze, sve više mi odgovara. I znam, jako dobro znam da bi ga moj eventualni flert jako pogodio. I nakraju bih i ja bila jako nesretna zbog toga. Baš kao što si rekla - posve nepotreban propuh...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e pa blago vama kad ste tako stamene i ispravne, ne rugam se zaista to mislim. i ja sam na prvi pogled ledena kraljica i nema riječi o nekom flertu il nabacivanju, zbližavanju pogotovo na ikakvoj razini, nekako sve je to kod mene rezervirano za mm. ali da ima dana kad mi muž digne živac , pa imamo 100 problema, pa krediti, gradnja, obitelj, uža i šira, stari roditelji, baš mi se život učini težak i tegoban..

i tad mi neki uhvaćeni pogled ili smješak od nekog zgodnog čovjeka baš dobro sjedne! onako bez neke teže primisli, bez ikakve težnje za ičim dalje. al paše, što je je!

i ne smatram to nikakvom izdajom, i ne bi mi bilo krivo da se i mom mužu tako neka cura u prolazu nasmiješi i njemu samom izmami osmjeh na lice! možda je nekima ovo neshvatljivo al meni su općenito ti nekakvi spontani momenti sreće u životu baš podizač. to može biti pogled stranca, osmijeh, neki lepršavi listić, miris kolača.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    e pa blago vama kad ste tako stamene i ispravne, ne rugam se zaista to mislim. i ja sam na prvi pogled ledena kraljica i nema riječi o nekom flertu il nabacivanju, zbližavanju pogotovo na ikakvoj razini, nekako sve je to kod mene rezervirano za mm. ali da ima dana kad mi muž digne živac , pa imamo 100 problema, pa krediti, gradnja, obitelj, uža i šira, stari roditelji, baš mi se život učini težak i tegoban..

i tad mi neki uhvaćeni pogled ili smješak od nekog zgodnog čovjeka baš dobro sjedne! onako bez neke teže primisli, bez ikakve težnje za ičim dalje. al paše, što je je!

i ne smatram to nikakvom izdajom, i ne bi mi bilo krivo da se i mom mužu tako neka cura u prolazu nasmiješi i njemu samom izmami osmjeh na lice! možda je nekima ovo neshvatljivo al meni su općenito ti nekakvi spontani momenti sreće u životu baš podizač. to može biti pogled stranca, osmijeh, neki lepršavi listić, miris kolača.
    Ništa meni nije neshvatljivo.
    Ali mislim da svi problemi koje si navela postoje i u drugim brakovima. Misliš da je meni strano sve to - besparica, starci koji se miješaju,
    kronični umor...ali sve to kako nosim ja, tako nosi i on. O i mi jedan drugom dignemo živac. Ali to smo mi, nas dvoje - to nije upitno. Jednostavno mi to nije razlog za bijeg. Jer ovakav osmijeh uhvaćen od nekog zgodnog čovjeka bio bi mi bijeg od stvarnosti s kojom se nekad teško suočiti. Razumijem te posve. Ali tu je potreban takav oprez, da taj oprez sam po sebi ponekad uzima previše potrebne životne snage koja se može upotrijebiti za nešto drugo. I ne želim protiv svog muža. kakav je takav je - moj je.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a ni ja protiv svoga ni u ludilu, ne znam od kud ti to?
    i mislim da se nismo razumjele, ne pričam o dvostrukom životu, već jednom običnom osmjehu. a on ne košta nikave snage,
    pogotovo ne životne!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a ni ja protiv svoga ni u ludilu, ne znam od kud ti to?
    i mislim da se nismo razumjele, ne pričam o dvostrukom životu, već jednom običnom osmjehu. a on ne košta nikave snage,
    pogotovo ne životne!
    Da ako sve ostane na tom osmijehu.
    Ali meni je draži osmijeh moje djece...to je ono šo me diže iz pepela.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme ljiljana kud ti ode, hebate i meni je mojeg djeteta, al to nije tema.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

napisala post al nestao. ukratko, mislim da si otišla malo van teme, da, meni osmijeh mog djeteta nije važan uopće. zato životnu sreću tražim u osmjesima nepoznatih muškaraca, evo priznajem ti draga ljiljana....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Spontani pljesak za spontane momente sreće. Osjećam onaj miris kolača iz tvoje pećnice...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Definitivno se ni ja ne slažem s tim da svi nekad flertujemo. Nisam flertovala od kad sam sa mm-em, ma najiskrenije ne sječam se uopče kad mi je neki frajer zapeo za oko. Jednostavno to su neka vrata koja sam valjda zatvorila jer bi inaće bio nepotreban propuh.
    Meni zapinju stalno, i dok hodam, pa se zabijem u stup... To jako boli, nemojte pokušavati!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    E pa to je to. I evo recimo ja koja sam se izjasnila kao netko tko ne flertuje.
    Pa nisam se ja zatvorila u čahuru i bojim se da mi netko priđe na dva metra jer mu, ne znam, ne bih mogla odoljeti, pa da je ne znam kako zgodan.
    Ali ja mogu reći da je neki frajer zgodan ,a da pritome ne osjetim ama baš ništa. Najmanje potrebu da fertujem s njim ili prihvatim njegovo nabacivanje.
    Ali ne zato što sam ukočena baba nego jer uopće ne osjećema potrbu za tim. Jer valjda doma imam sve što mi treba i za čim čeznem...
    Kaj ja znam? I stvarni se ne bih složila s tvrdnjama da svi ponekad flertujemo....
    Ja nekako, kad skužim da je frajer zgodan, osjetim sve, baš sve. Dođem kući, pa čeznem, pa mislim, pa pišem pismo, pa poderem jer nekako nije dobro ispalo,pa napišem opet, pa ništa... Pošaljem mu jednostavno sms: Hoćeš li se udati za mene?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •