Lily prvotno napisa
hej cure da vam se malo izjadam, od dr tjedna sam trebala bit pikalica, ali... kako to kod mene biva ništa od toga,brisevi mi nisu dobri pa trebam to izliječit pa tek onda krećemo, nadam se samo da će to bit idući ciklus jer ne mogu više dočekat taj postupak! joooj!
linalena :love2: žao mi je, znam kak ti je sada, i sama sam se namučila oko tih krio post., prvo smo izgubili 3 ciklusa dok smo došli do toga da se idu stanice odmrzavat jer nisam imala ovulacije, e kad smo to dočekali, vele mi ne morate zvat dođite tad i tad na transfer, ja dođem, ništa od transfera stanice su bile loše nakon odmrz. e ne moram ni reć u kojim suzama sam išla doma... tako je da je to grozno i u mom slučaju čisto gubljenje vremena i živaca.. ali ima cura (malo ali ima) koje su i tako uspjele tako da ti držim fige za idući put!
e da, meni su jednom i krio postupku punktirali svježu stanicu, ali to kad mi je ostalo 2 za odmrznut tako da oni izgleda strogo paze da idu s 3 stanice mada se zna da neće sve stanice bit dobre poslije odmrzavanja