Stranica 40 od 54 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Naša lista lijekova:

Kiara79 273 od 15.11
    Inana 278 od 16.11
    Lily 287 od 18.11 23.2 stigli lijekovi do broja 290

Arizona311 307 od 30.11 oko 10.3 se očekuju sljedeći
    CorinaII 340 od 14.12
    lberc 5 od 11.1
    Sany7 46 od 5.2
    Tanjam 51 od 8.2
    Linalena 61
    Špelkica 63
    Možete i mene na listu. Ja sam od 20.1. na listi, broj 381

Pitanje:
    jel mogu sad manje više sve pretrage napraviti, pa onda da to bude za postupak? Tj., hoće li im nalazi iz 3.mj. biti prestari za eventualni postupak u 4. ili 5. mj? Ne da mi se dva puta sve raditi, a opet ne želim tek kad dobijem ljekove krenuti po nalaze, jer će mi to još biti onda bar mjesec dva duže?

Nakon ljekova kad otprilike, ako sve skupim i to, čekamo na sam postupak?

Sretno svima

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Btw, i ja sam nedavno zvala, rekla mi je žena da se javim sredinom 3. mj da vidim do kojeg su broja dođli, ali da ona procjenjuje moje ljekove početkom 4.mj., kako sad stvari stoje i kojim tokom to sve sad ide.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Naša lista lijekova:

Kiara79 273 od 15.11
    Inana 278 od 16.11

CorinaII 340 od 14.12
    Isabel 381 od 20.1
    lberc 5 od 11.1
    Sany7 46 od 5.2
    Tanjam 51 od 8.2
    Linalena 61
    Špelkica 63

Članice kluba SD : (cure ne znam u kojoj ste fazi)

IvaMia2009
    jo1974
    katka22
    MalaMa
    Sonječka
    sweety
    TeddyBearz

POSTUPCI:

tanjam 5.3 teta beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ GDJE JE TANJA ????
    Cannisa3/2011

ko zna laatinski :: epursi muove????? ufff davno je to bilo

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naša lista lijekova:

Kiara79 273 od 15.11
    Inana 278 od 16.11

CorinaII 340 od 14.12
    Isabel 381 od 20.1
    lberc 5 od 11.1
    Sany7 46 od 5.2
    Tanjam 51 od 8.2
    Linalena 61
    Špelkica 63

Članice kluba SD : (cure ne znam u kojoj ste fazi)

IvaMia2009
    jo1974
    katka22
    MalaMa
    Sonječka
    sweety
    TeddyBearz

POSTUPCI:

tanjam 5.3 teta beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ GDJE JE TANJA ????
    Cannisa3/2011

ko zna laatinski :: epursi muove????? ufff davno je to bilo
    evo, ja sam u fazi čekanja 1. konzultacija...
    danas sam digla nalaze briseva, koji su savršeni. To mi se desilo 1. put u zadnjih, 7 - 8 god...nema proklete Ureaplasme!!! Jeee...ajme, tako sam sretna što ne moramo više rastezati...Sljedeći tjedan čekamo nalaz pape, i vadimo hepatitise i ostalo, još moram 21. dc izvatditi progesteron... i sljedeći ciklus nadam se napokon konzultacijama kod dr. B.
    Kad smo već kod hormona, napisat ću vam nalaz, pa ako se nađe koja dobra duša da mi kaže jel to ok...po mom laičkom tumačenju, jedino jedan odstupa, i ne znam treba li me to zabrinuti. Dakle:
    3.DC
    Prolaktin: 144 (ref.vr. 102-496)
    FSH: 5.42 (3.5-12.5)
    LH: 21.49 ( 2.4-12.6)
    Progesteron: 2.8 ( 0.6-4.7)
    Estradiol: 163.3 (46-607.6)
    Testosteron: 1.19 (0.29-1.67)
    DHEA-S: 8.37 (2.68-9.23)
    T4: 116 (66-181)
    TSH: 1.26 (0.27-4.20)

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da se nadovežem, imam policistične jajnike, i iščitavajući po webu, vidim da je povišen LH u folikularnoj fazi povezan isklučivo s tim...dakle, nedoumica riješena...od sljedećeg ciklusa sam na Dianama 35, kao priprema za ( nadamo se ) brzi postupak...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Isabel,napravi nalaze...neće biti prestari..
    bolje daih imaš doma,nego da dođu ljekovi,a ti nemaš nalaza..

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tu sam, tu sam, ludim od čekanja. Čekam vađenje prve bete al ne 5.3. jer je sub neg 7.3. u pon na Sv. Duhu u lab. Nalazi isti dan gotovi. Ništa novo, cike i dalje bole, malo sam napuhnuta, temp. 37-37,1, sve mi od jela paše, non stop sam gladna-mogla bi jest svakih par sati, crijeva mi lude (krče ko da niš ne jedem), već se 3 noći budim u 2 ili 3 na wc i pit vode, i tak to su moja događanja-DOOOSADNOOOO. Inače ne radim, na burzi sam pa sam skroz doma i čamim i čekam. Da, sutra idem s mm obavit psihološko savjetovanje pa jedan dan ispunjen. Čitam vas non stop, pa mi neš nije jasno kako br. 381 od 20.1.-kaj nejde ispočetka u 2011. god., a br. 5 od 11.01. ??

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma ja mislim da je to u 12 mjesecu bilo???? javiti će se Isabel

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure,
    ovo nije baš tema za ovaj forum,ali pomozite ako znate.
    Suprug pije antibiotike zbog bakterije, međutim jučer mu je bilo loše u želucu (to njega dva puta godišnje uhvati jer ima problema) pa nije ništa mogao ni jesti, povraćao je i nije popio antibiotik navečer niti jutros. Jel da nastavi danas piti bez obzira što je preskočio? U uputama piše da se nastavi ako se preskoči. Dr. nam radi tek sutra popodne pa ne možemo sada pitati.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa ja vam baš ne znam, bila sam u 1. mj, i tako mi je dr. B. rekao, da sam 381. Kads sam prije 2 tj. zvala gore i pitala, normalno mi je rekla teta da je sad još cca 100 brojeva ispred mene, i da očekujem ljekove oko 01.04.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    cure,
    ovo nije baš tema za ovaj forum,ali pomozite ako znate.
    Suprug pije antibiotike zbog bakterije, međutim jučer mu je bilo loše u želucu (to njega dva puta godišnje uhvati jer ima problema) pa nije ništa mogao ni jesti, povraćao je i nije popio antibiotik navečer niti jutros. Jel da nastavi danas piti bez obzira što je preskočio? U uputama piše da se nastavi ako se preskoči. Dr. nam radi tek sutra popodne pa ne možemo sada pitati.
    MalaMa,neka mužić normalno nastavi piti antibiotik ko da se ništa nije desilo..

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

eto da se malo pohvalim, pogotovo mojoj kiari79...Naime, u petak sam išla zadnji put vaditi tsh, u nadi da bude nalaz tsh bio bolji- i zamislite, pao mi u mjesec dana sa 13 na 2,29!!! Ja sam mislila da ako padne, da bude oko 5- 6, ali kad sam vidjela nalaz, zamantalo mi se! Nakon toga, zaputila sam se 3. x po briseve, u koma strahu, jer ak bu opet koma, mogu sam podiči ljekove, i opet čekat... i dpđem na Zvjezdu, ruke ledene- i dignem nalaz, nisam htjela odmah pogledati jer bi se rasplakala- i vani pogledam- sve super! Htjela sam vrištat od sreće... da sam bar uplatila loto danas...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

eto vidiš...pa jesam ti rekla da će TSH pasti pod terapijom..
    samo polako,treba biti strpljiv..

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nakon što sam jučer slavodobitno objavila čiste briseve prvi put u 7-8 god... danas razočaranje. Naime, frendica mi je telefonski jučer javila kad ih je digla da su super...I dobro je, ako sve zbrojim, nema ureaplasme, ali ima - lactobacylluss sp i gardnerella v.
    Ajme, ipak znači moram po neku terapiju...što bi značilo opet kljucanje s nečim...ali na konzul. nadam se idemo sljedeći ciklus...samo me zanima, dolazi li se kod dr. B. na konzul. točno određeni dan ciklusa, kao npr. na VV?

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon što sam jučer slavodobitno objavila čiste briseve prvi put u 7-8 god... danas razočaranje. Naime, frendica mi je telefonski jučer javila kad ih je digla da su super...I dobro je, ako sve zbrojim, nema ureaplasme, ali ima - lactobacylluss sp i gardnerella v.
    Ajme, ipak znači moram po neku terapiju...što bi značilo opet kljucanje s nečim...ali na konzul. nadam se idemo sljedeći ciklus...samo me zanima, dolazi li se kod dr. B. na konzul. točno određeni dan ciklusa, kao npr. na VV?
    Za gardnerellu ti ne znam, ali za lactibacyllus sp znam je poželjan stanovnik rodnice

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ok, čitala sam da je to u biti dobra bakterija, ali pretpostavljam do određene količine...jer do sada mi je na tom brisu nalaz većinom bio - fiziološka flora rodnice i to mi je tumačeno kao uredan nalaz...mislim na lactobacillus...

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

inana
    baš mi je drago da ti je sve ok, znam kako je kad sa strepnjom dižeš nalaze, a stalno nešto ne štima

katka,
    nama su u brisevima našli neku bakteriju koja inače živi tu gdje je i ne bi je trebali liječiti, no obzirom da idemo u postupak moramo. išla sam pitati na SD i rekli su da sve mora biti čisto, dakle vjerojatno ćeš morati po terapiju

Za konzultacije na SD- u ja nisam trebala čekati određeni dan ciklusa

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[QUOTE=Za konzultacije na SD- u ja nisam trebala čekati određeni dan ciklusa[/QUOTE]

Ajd, bar nešto...da ne rastežemo sad ne znam koliko ciklusa...
    Pretpostavljala sam da brisevi moraju bit sterilni...a hoću li onda kad popijemo eventualnu terapiju morat ponovit te aerobe i anaerobe? Mislim logično je ako očekuju sve čiste nalaze?
    Ma svejedno, to se bliži, i mi smo već zbog toga jako sretni...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da,katka morat ćeš ponovitit nalaze,zato trkom kod socijalaca po antibiotik,da to riješite..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sutra idem po pikice..
    ima li koga gore za caffe..??

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kiara kada dođeš????
    Ja imam UZV, dođem oko pol8, gotova hmm u 8, al mogu pričekati da se malo vidimo i popričamo

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=katka22;1828321]Nakon što sam jučer slavodobitno objavila čiste briseve prvi put u 7-8 god... danas razočaranje. Naime, frendica mi je telefonski jučer javila kad ih je digla da su super...I dobro je, ako sve zbrojim, nema ureaplasme, ali ima - lactobacylluss sp i gardnerella v.

Lactobacyllus sp spada pod normalnu vaginalnu floru, dakle poželjna je da stvara odgovarajući ph u rodnici kako bi bila prihvatljiva za spermiće, dakle brisevi ne moraju biti sterilni! Gardnerella vaginalis također može biti dio normalne vaginalne flore, međutim, može se prekomjerno razmnožit i stvarat probleme. Ako ne želiš koristiti terapiju lijekovima, možeš probati s LGG jogurtom- namočiš tampon u jogurt i staviš ga u rodnicu na nekih 2 sata. Također pomažu Lactogyn tablete te jedenje kiselih namirnica kao što su kiselo zelje, acidofil,LGG jogurt,...
    Posljednje uređivanje od špelkica : 01.03.2011. at 18:48

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[QUOTE=špelkica;1828807]

Lactobacyllus sp spada pod normalnu vaginalnu floru, dakle poželjna je da stvara odgovarajući ph u rodnici kako bi bila prihvatljiva za spermiće, dakle brisevi ne moraju biti sterilni! Gardnerella vaginalis također može biti dio normalne vaginalne flore, međutim, može se prekomjerno razmnožit i stvarat probleme. Ako ne želiš koristiti terapiju lijekovima, možeš probati s LGG jogurtom- namočiš tampon u jogurt i staviš ga u rodnicu na nekih 2 sata. Također pomažu Lactogyn tablete te jedenje kiselih namirnica kao što su kiselo zelje, acidofil,LGG jogurt,...
    Ja sam mislila večeras pokušat sa famoznom " Češnjak terapijom", a i lgg nije na odmet...samo, jogurta trenutno nemam kući, a češnjaka imam tonu, i to finog domaćeg..a možda bi bila dobra i kombinacija...uglavnom, naštetit neće. Pa u napad na beštije...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    inana
    baš mi je drago da ti je sve ok, znam kako je kad sa strepnjom dižeš nalaze, a stalno nešto ne štima

katka,
    nama su u brisevima našli neku bakteriju koja inače živi tu gdje je i ne bi je trebali liječiti, no obzirom da idemo u postupak moramo. išla sam pitati na SD i rekli su da sve mora biti čisto, dakle vjerojatno ćeš morati po terapiju

Za konzultacije na SD- u ja nisam trebala čekati određeni dan ciklusa
    kaj ti misliš, kak sam imala peh za pehom, tak sam teško išla po te nalaze, kaj, da ikoji nije dobar, mogu sam pikice podignut, i u frižić.... i svaki dan bulji u njih, a ovak...jedva čekam sutra, jedva!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    kaj ti misliš, kak sam imala peh za pehom, tak sam teško išla po te nalaze, kaj, da ikoji nije dobar, mogu sam pikice podignut, i u frižić.... i svaki dan bulji u njih, a ovak...jedva čekam sutra, jedva!
    meni je inana "najdraža" ona varijanta kad izliječiš jednu bakteriju, a u ponovljenom brisu poludi echerihija ili slično, ma za poludit! tako da je kad je sve ok.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ajd, bar nešto...da ne rastežemo sad ne znam koliko ciklusa...
    Pretpostavljala sam da brisevi moraju bit sterilni...a hoću li onda kad popijemo eventualnu terapiju morat ponovit te aerobe i anaerobe? Mislim logično je ako očekuju sve čiste nalaze?
    Ma svejedno, to se bliži, i mi smo već zbog toga jako sretni...
    kad popiješ terapiju treba proći 7-10 dana pa onda ponoviti bris

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala curke...što bi ja bez vas ovdje Bogu iza nogu...lutala besciljno...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

danas pogledao papire- onak, primio ih u ruku i pial- jel sve ok, dao mi prookol, nažalost onaj dugi, i bila sam malo bjesna... sad je bolje, sad ne kužim, kaj ja moram- veli doći 21. dan s uputnicom za folico. i uputnicom za krv- kakva sad opet krv?"Zakaj dugi? po kojem kriteriju?i sad imam 14 ded., i 20 men., kaj to znači, kad ja počnem s tim? baš mi niš nije rekao, a ja se sad tek sjetim pitat... tam je bilo 5-6 ljudi u kabinetu, pa sam malo bila zbunjena...ope načekavanje...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

decapeil je šprica??????!!!!pa ja ću se upucat...

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

inana, baš sam se nasmijala. Vidim da nisam samo ja s ?? iznad glave.
    Ja sam vjerojatno na dugom također. Nadam se da mi pikice budu došle do 09/03 jer mi je tad 21dc.
    Baš me zanima što će meni dati/reći.

I mene zanima ovo zašto dugi. U literaturi stoji da se daje najčešće prilikom 1 postupka, neznam valjda.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inana kada ti 21dc.
    Nemoj se ništa živcirati javit će se cure koje znaju više.

Možda je glupo pitanje, ali zanima me, jesi li nešto platila?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Inana, 21 DC ides na UZV da dr provjeri jel sve ok jer ne smijes imati ciste. Ako sve bude ok vec taj dan se vjerojatno pocinjes pikati Decapeptylom, dr. ti kaze kad je iduci UZV. Vjerojatno 2/3 dan ciklusa pocinjes i sa Menopurom uz Decapeptyl.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam mislila večeras pokušat sa famoznom " Češnjak terapijom", a i lgg nije na odmet...samo, jogurta trenutno nemam kući, a češnjaka imam tonu, i to finog domaćeg..a možda bi bila dobra i kombinacija...uglavnom, naštetit neće. Pa u napad na beštije...
    Njam njam češnjak! Prije nego sam se udala izbjegavala sam češnjak i luk, sad mi je jako fini. Samo nabavi zaštitnu masku kad počne izlaziti iz tebe
    Posljednje uređivanje od špelkica : 02.03.2011. at 13:11

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Njam njam češnjak! Prije nego sam se udala izbjegavala sam češnjak i luk, sad mi je jako fini. Samo nabavi zaštitnu masku kad počne izlaziti iz tebe
    Češnjak nisam mislila jesti nego tamponirati...
    I preživjela sam , bez ikakvih problema. Nastavljam večeras, poželjno je 3 večeri za redom.
    ( Kad ga jedem, želudac se pobuni, iako ga obožavam, ne jedem ga puno sirovog...)
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 13:47

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ajde cure odgovorite mi dali ordinacija od dr. baumana utorkom radi posljepodne,jer ja sam narućena 22.3 u 13.15h,pa me zanima dali to oni rade i posljepodne ili to sam dobila takav termin za kraj radnog vremena,hvala

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure
    digla sam nalaze hormona:
    TSH 1,12 (0,46-4,68)
    estradiol 161,86 (97,5-592)
    prolaktin 673,8 (64- 395)
    FSH 5,57 (1,98- 11,6)
    LH 3,82 ( 2,58- 12,1)

Dakle sve ok, a prolaktin užas!!! Vadila sam ih 2 dc.
    Odmah sam jurila svom giniću i kaže on da to oni na SD moraju vidjeti, da mi on ne može ništa pomoći.
    Jel tko imao slučaj da je štitnjača ok, a prolaktin koma visok?
    Čitala sam prije da on ima veza sa stresom.
    Ako koja ima savjet, javite!
    Pusa svima!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inana kako ti je i Bugaboo rekla, niš do 21dc, tada će ti dok reći koliko uzimati, dotada ih samo čuvaj na haldnom i sigurnom i provjeri da li se sve kutijice i ampulice pune i sretno

katka22 i ja se mučila s bakterijama dok nisam tamponirala češnjak s LGGom, odma nalaz sterilan, hmm baš bi mogla ponovo tak i tak mi je sex na jadnom nivou (a i ljubljennje)

MalaMa i ja ti imam malo povišem prolaktin (neznam koliko ali ne baš duplo ko tebi) i dok mi nije niš rekao, opća praksa me savjetovala da ponovim jer sam taj put drito sa ceste išla dati krv a kada se vadi prolektin trebalo bi malo odmoriti i primiriti se prije pikanja, negdje se čak leži s iglom u ruci. Probaj ponoviti nalaz

Moj m sutra ide oploditi moja jajčeka, nadam se uspješno otopljena.

Danas inače baš i nije bila gužva ali joj dok je odbježao na kolegij, baš mi žao ženica koje su ostale čekati. Ja još istrčalka bosa da još koja stigne prije neg pobjegne. U petak ću zvati da čujemo kaj se dešavalo/dešava u petrijevki

E i da, baš su rekli, joj puno krio postupaka!!!!! Ak sam dobro skontala samo sutra 4

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Češnjak nisam mislila jesti nego tamponirati...
    I preživjela sam , bez ikakvih problema. Nastavljam večeras, poželjno je 3 večeri za redom.
    ( Kad ga jedem, želudac se pobuni, iako ga obožavam, ne jedem ga puno sirovog...)
    Kak ga tamponiraš? Ne znaš kaj je gore, od kud bolji miris
    Linalena, sretno!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kak ga tamponiraš? Ne znaš kaj je gore, od kud bolji miris
    Imaš dvije mogućnosti:
    1. ili sam režanj, naravno očišćeni, lagano zarežeš i staviš preko noći...ne preduboko...tu obično postoji strah da će "nestati u dubinama" , ali kažu one koje su probale da bez problema izađe...ili
    2. isti zarezani režanj češnjaka, lagano u sterilnu gazu, eventualno malo namočit u kantarionovo ili maslinovo ulje......da lakše "klizne".
    Kažu, već nakon 3 noći, crkavaju sve beštije ( pri tom mislim na razno razne bakterije i gljivice, ne odnosi se na vragove poput klamidije i sl. ).

Što se tiče nalaza brisa, ginekolog propisa dalacin vaginalnu kremu, 7 dana navečer...i nakon toga lactogyn bar 7 dana.
    Što se tiče hormonskog nalaza, kaže čovjek, "ovaj tvoj testosteron je skroz na gornjoj granici, čudim se da nisi sva obrasla u dlakama", na što ću ja njemu: i bila bi da nema voska...Kaže da bi Diane trebale sve sredit, tako da ih pijem od sljedećeg ciklusa definitivno, bez obzira na postupak...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 17:56

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj m sutra ide oploditi moja jajčeka, nadam se uspješno otopljena.
    Vibriram za uspješno odleđivanje i tulum nakon!!!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 18:00

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jo1974, ne znam je li još uvijek tako, ali kad sam ja bila na konzultacijama u 9. mj. prošle godine one su bile isključivo utorkom poslijepodne (kad prođu folikul., punkcije, transferi, trudnice koje su došle na UZV itd). I ja sam bila, ako se dobro sjećam, prvi put bila naručena u utorak oko 13:30.....tako da je to okej, ništa ne brini.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Inana, 21 DC ides na UZV da dr provjeri jel sve ok jer ne smijes imati ciste. Ako sve bude ok vec taj dan se vjerojatno pocinjes pikati Decapeptylom, dr. ti kaze kad je iduci UZV. Vjerojatno 2/3 dan ciklusa pocinjes i sa Menopurom uz Decapeptyl.
    ja nemam pojima zakaj sam ja mislila da je samo menopur pikica... i onda dođem doma i otvorim kutiju, i šok... a kaj je najbolje, osim one štoperice, koja izgleda ko pikica, kak se ovo drugo namontira?!cccc, badava sam si narihtavala godišnji... a kaj se može, bumo vidjeli kaj i kak...a čekaj, imam 14 ovih i 20 onih, kaj to znači da bum po 2 dnevno, ili kak to ide, sve si nekak zbrajam i prebrajam... a kaj se može, neznalica sam, i sve mi je to čudno, pa vrtim to... a kad mi sestra uručila kutijetine, ja u šoku, mislila sam da budu manje kutijice, a ono ko da mi je ročkas...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

linalena, a znaš kaj mi je čudno, SVI kažu da ih čuvam na hladnom, i ja ga pitam- to je jedino kaj sam se sjetila pitati- pitam ga a di da ih držim- a on veli- gdje god, samo da nije više od 25... i čitam ja po kutijama, piše za ove jedne na sobnoj, ali za ove dr. piše na temp. do +8... pa sam ih ipak zbuksala u frižić... i sad ih gledam... i čekam...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    Inana kada ti 21dc.
    Nemoj se ništa živcirati javit će se cure koje znaju više.

Možda je glupo pitanje, ali zanima me, jesi li nešto platila?
    kaj bi bilo glupo pitanje, i ja sam pitala jel bum kaj plačala, ali ne, samo mi je uručila tih 5 kutija, i ćao...i rakla da ih moram imati sa sobom kad idem docu... taj dio nisam skužila, niti me on išta pitao, sam mi je na onaj prvi papir nažvrljal kad moram doći i koje uputnice moram imati...

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

inana, vidim da ti isto čekaš kao i ja,
    ja bi trebala krenuti s pikanjem kroz 10-tak dana,
    ali meni je dr. rekao da dojdem 21 DC na folikulometriju

a kaj je s tobom?

linalena šaljem vibre za smrzliće

a i ostalim curama da ne nabrajam posebno )

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a kaj bi bilo, ista stvar, da dođem 21. dan na uzv, i tada krećemo- to su njegove riječi...ah...danas mi je sve to nekak...malo zbunj-zbunj... još mi nije jasno kak sam ja skužila da jedno jesu pikice a drugo nisu...šok! a bum pametnija kasnije, kad to sve bude iza nas.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ponesi prvi put jedan decepeptyl i 2-3 menopura, a to koliko ćeš uzimati koji dan će ti on reći na prvom UZV a kasnije će ti dodavati nove pikice kako ćeš ostajati bez njih, samo vodi evidenciju koliko ih još imaš doma, ali tako i tako ti to piše na papiru negdje. Mene je sestra na punkciji izbezumljivala s pitanjem koliko ste injekcija primila??? ma to me ispitivala da mi kao odmakne misli sa bolne punkcije, nakon 4 puta toga pitanja, rekla sam joj oprostite al nemrem vam odgovarati na pitanja!!!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

e a zamisli kaj sam ja napravila, on ti je meni napisao na prvom uzv- jajnik straga na uterusu, ali dostupan TV punkciji (?!), i rekao mi da će biti za punkciju potrebna anestezija- i ja u strahu da on ne zaboravi kaj je rekao- i u 2. mišljenju, i u pravnom i u psihološkom, u svim papirima di se moglo, svugdje mi piše da se preporuča anestezija... kaj ja mogu, boli me koma, a da slučajno ne zaboravi...cc, kaj bol i strah radi? mislim fakat, pravnica... ja se osiguram sa svih strana, ali takav sam baksuz da se sve bojim...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

joj daj Inana ne toliko titrati i bojati se boli i dal ću to moći i ostala sranja, draga ti to možeš, želiš i proći ćeš sa osmjehom na licu, jasno. Samopouzdanje uostaolom crpi ovdje iz informiranosti, oboružaj se najboljim današnjim oružjem ZNANJEM (uff to ti govori jedna profačica koja to stalno tupi klincima)

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj daj Inana ne toliko titrati i bojati se boli i dal ću to moći i ostala sranja, draga ti to možeš, želiš i proći ćeš sa osmjehom na licu, jasno. Samopouzdanje uostaolom crpi ovdje iz informiranosti, oboružaj se najboljim današnjim oružjem ZNANJEM (uff to ti govori jedna profačica koja to stalno tupi klincima)
    da profa...pa i sama velim, bude bolje kad bude iza nas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •