Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nakon što sam jučer slavodobitno objavila čiste briseve prvi put u 7-8 god... danas razočaranje. Naime, frendica mi je telefonski jučer javila kad ih je digla da su super...I dobro je, ako sve zbrojim, nema ureaplasme, ali ima - lactobacylluss sp i gardnerella v.
    Ajme, ipak znači moram po neku terapiju...što bi značilo opet kljucanje s nečim...ali na konzul. nadam se idemo sljedeći ciklus...samo me zanima, dolazi li se kod dr. B. na konzul. točno određeni dan ciklusa, kao npr. na VV?

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon što sam jučer slavodobitno objavila čiste briseve prvi put u 7-8 god... danas razočaranje. Naime, frendica mi je telefonski jučer javila kad ih je digla da su super...I dobro je, ako sve zbrojim, nema ureaplasme, ali ima - lactobacylluss sp i gardnerella v.
    Ajme, ipak znači moram po neku terapiju...što bi značilo opet kljucanje s nečim...ali na konzul. nadam se idemo sljedeći ciklus...samo me zanima, dolazi li se kod dr. B. na konzul. točno određeni dan ciklusa, kao npr. na VV?
    Za gardnerellu ti ne znam, ali za lactibacyllus sp znam je poželjan stanovnik rodnice

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=katka22;1828321]Nakon što sam jučer slavodobitno objavila čiste briseve prvi put u 7-8 god... danas razočaranje. Naime, frendica mi je telefonski jučer javila kad ih je digla da su super...I dobro je, ako sve zbrojim, nema ureaplasme, ali ima - lactobacylluss sp i gardnerella v.

Lactobacyllus sp spada pod normalnu vaginalnu floru, dakle poželjna je da stvara odgovarajući ph u rodnici kako bi bila prihvatljiva za spermiće, dakle brisevi ne moraju biti sterilni! Gardnerella vaginalis također može biti dio normalne vaginalne flore, međutim, može se prekomjerno razmnožit i stvarat probleme. Ako ne želiš koristiti terapiju lijekovima, možeš probati s LGG jogurtom- namočiš tampon u jogurt i staviš ga u rodnicu na nekih 2 sata. Također pomažu Lactogyn tablete te jedenje kiselih namirnica kao što su kiselo zelje, acidofil,LGG jogurt,...
    Posljednje uređivanje od špelkica : 01.03.2011. at 19:48

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[QUOTE=špelkica;1828807]

Lactobacyllus sp spada pod normalnu vaginalnu floru, dakle poželjna je da stvara odgovarajući ph u rodnici kako bi bila prihvatljiva za spermiće, dakle brisevi ne moraju biti sterilni! Gardnerella vaginalis također može biti dio normalne vaginalne flore, međutim, može se prekomjerno razmnožit i stvarat probleme. Ako ne želiš koristiti terapiju lijekovima, možeš probati s LGG jogurtom- namočiš tampon u jogurt i staviš ga u rodnicu na nekih 2 sata. Također pomažu Lactogyn tablete te jedenje kiselih namirnica kao što su kiselo zelje, acidofil,LGG jogurt,...
    Ja sam mislila večeras pokušat sa famoznom " Češnjak terapijom", a i lgg nije na odmet...samo, jogurta trenutno nemam kući, a češnjaka imam tonu, i to finog domaćeg..a možda bi bila dobra i kombinacija...uglavnom, naštetit neće. Pa u napad na beštije...

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam mislila večeras pokušat sa famoznom " Češnjak terapijom", a i lgg nije na odmet...samo, jogurta trenutno nemam kući, a češnjaka imam tonu, i to finog domaćeg..a možda bi bila dobra i kombinacija...uglavnom, naštetit neće. Pa u napad na beštije...
    Njam njam češnjak! Prije nego sam se udala izbjegavala sam češnjak i luk, sad mi je jako fini. Samo nabavi zaštitnu masku kad počne izlaziti iz tebe
    Posljednje uređivanje od špelkica : 02.03.2011. at 14:11

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Njam njam češnjak! Prije nego sam se udala izbjegavala sam češnjak i luk, sad mi je jako fini. Samo nabavi zaštitnu masku kad počne izlaziti iz tebe
    Češnjak nisam mislila jesti nego tamponirati...
    I preživjela sam , bez ikakvih problema. Nastavljam večeras, poželjno je 3 večeri za redom.
    ( Kad ga jedem, želudac se pobuni, iako ga obožavam, ne jedem ga puno sirovog...)
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 14:47

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Češnjak nisam mislila jesti nego tamponirati...
    I preživjela sam , bez ikakvih problema. Nastavljam večeras, poželjno je 3 večeri za redom.
    ( Kad ga jedem, želudac se pobuni, iako ga obožavam, ne jedem ga puno sirovog...)
    Kak ga tamponiraš? Ne znaš kaj je gore, od kud bolji miris
    Linalena, sretno!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kak ga tamponiraš? Ne znaš kaj je gore, od kud bolji miris
    Imaš dvije mogućnosti:
    1. ili sam režanj, naravno očišćeni, lagano zarežeš i staviš preko noći...ne preduboko...tu obično postoji strah da će "nestati u dubinama" , ali kažu one koje su probale da bez problema izađe...ili
    2. isti zarezani režanj češnjaka, lagano u sterilnu gazu, eventualno malo namočit u kantarionovo ili maslinovo ulje......da lakše "klizne".
    Kažu, već nakon 3 noći, crkavaju sve beštije ( pri tom mislim na razno razne bakterije i gljivice, ne odnosi se na vragove poput klamidije i sl. ).

Što se tiče nalaza brisa, ginekolog propisa dalacin vaginalnu kremu, 7 dana navečer...i nakon toga lactogyn bar 7 dana.
    Što se tiče hormonskog nalaza, kaže čovjek, "ovaj tvoj testosteron je skroz na gornjoj granici, čudim se da nisi sva obrasla u dlakama", na što ću ja njemu: i bila bi da nema voska...Kaže da bi Diane trebale sve sredit, tako da ih pijem od sljedećeg ciklusa definitivno, bez obzira na postupak...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 18:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •