Gabi25, mogle bi i skupa u taj dobitni postupak:mrgreen:
Printable View
Gabi25, mogle bi i skupa u taj dobitni postupak:mrgreen:
Hvala na ogovorima cure - kamen mi je pao sa srca. Planiram konzultacije obaviti jednu subotu u svibnju, a za postupak ću još vidjeti kad ću...
Cure, imam jednu molbu - prijateljica mi je 71.godište, već je prošla 5 postupaka u Zagrebu i sad je na listi u Cita preko HZZO-a pred Božić. Međutim, morala je u međuvremenu odraditi nalaze i svi su odlični osim AMH koji je 3,3 ( donja granica je 2 ). Naravno, sad je u strahu da je dr. neće uzeti u postupak, a trebala bi ići kod njega na UZV tek za 25 dana, pa se, eto, raspitujem da joj olakšam, ima li netko tko je primljen u postupak preko HZZo-a, a također nije imao baš bajan AMH ? Hvala vam unaprijed na odgovorima, znate i same kako je iščekivati, a ona sve nade polaže baš u ovaj put jer i godine su tu, a i 5 razočaranja..
Konzultacije mozes dogovoriti petkom kad tebi odgovara,a subotom se rade transferi, punkcije i folikulometrije rano ujutro, pa bi ti bilo najbolje to obaviti u petak.
Na godisnjem su u 8. mjesecu, pa bi njih trebalo pitati da li tada obavljaju postupke, nisam sigurna.Sretno!!!!
Bubi, bila sam ja (i slučajno srela još jednu suborku) prije mjesec dana baš u subotu u 9 ujutro na konzultacijama. A rade i ljeti, odnosno 8.mj. - pouzdano znam! Tako da nema problema vezano za to.
Goa, nemoj ništa govoriti prijateljici, znam da su preko hzzo-a odbijali pacijentice ako im je amh loš, ali sve je uvijek individualno, nek ode na konzultacije...
Dobro je znati da se i konzultacije obavljaju subotom, imala sam dva transfera subotom, nisam vidjela nikoga osim cura kojima su također radili transfere.
Samo je bitno da je subotom dežuran onaj doktor kod kojeg ces u postupak, TrudyC!
Matto od srca ti cestitam! Ovog proljeca leptiri ce sirit svoja krila i ponosno pokazivati svu raskos svojih boja, od srca ti zelim skolsku i mirnu trudnocu :zaljubljen::zaljubljen::-D:-D
Cure hvala vam svima na informacijama, važno mi je znati ako se odlučim tipa za mjesec dana da ne moram čekati još pola godine na postupak
Cure, evo samo da javim punkcija je u subotu. Ima li još netko sa mnom taj dan?
u principu nema godišnjih kolektivnih, već dr. š i biologica baranović budu na godišnjeme u 7., a dr. p i romac u 8. mjesecu. dok nema jednog tima, sve radi drugi, tako da nema praznog hoda.
gabi ja privatno nikada nisam čekala, već bi išla u postupak kad god sam htjela u dogovoru sa dr
metkovka, u kojoj si ti fazi?
Sildad, želim ti svu sreću ovoga svijeta!!! Neka se nađe ljepih jajca, fino se oplode i ugnjezde u svojoj mamici:-)
Sildad, sretno preksutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kakav je danas bio uzv? Ima li još koji folikulić?
Ista situacija. Ali vidjet ćemo u subotu šta će biti. U svakom slučaju ne nerviram se previše. Sa svakim novim IVF-om sam sve opuštenija.
Sildad sretno u subotu držim ti fige, ali znam da će biti sve ok.
"Dr Alarcón explained that Oosight screening "enables close examination of the internal structure of the egg to ensure the best choice for fertilisation. It also enables more accurate injection of the sperm into the egg to avoid damaging the chromosomes, which would make an egg unusable.”
The Oosight technique is non-invasive and is particularly recommended for older women whose eggs have been frozen, a factor that increases the difficulty of creating an embryo. The technique takes into account the effects of freezing and unfreezing the eggs while also measuring density of the eggs, factors that will affect the likelihood of eggs reaching the pre-embryonic stage prior to implantation."
Eto u svijetu se js zamrzavaju ženama koje su zbog nečega morale odgađati trudnoću. Kod nas na žalost su svi dio jednog velikog eksperimenta.
sildad možda se i vidimo u subotu ti si na punkciji a ja na transferu
Venndy, svakako se javi. Rekao mi je dr. da ja dođem oko 7,45 h i da budem prva jer jedina imam punkciju, a da ima dvije cure iza mene na transferu. Kako mi je muž na putu, dovest će me jedna forumašica.
Venndy, gledam sad tvoj potpis i vidim da smo obadvije imale kiretažu u 10.tjednu u 11/10 i sad smo opet skupa u 03/11.
medena, pročitaj moj zadnji post o g.o. u cita
sildad, venddy :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
radila bas u Splitu? meni ne pise nista , samo 1.33 ng/ml na cijelom papiru , ni vrijednosti , ni donja granica , nista....
nesto ne vjerujem da je to kod nje u ng/ml , jer bi 3,3 bilo super ....ne znam , meni osim vedre nitko jos nije komentirao nalaz ,jos uvijek sam sumljicava i dr. mi ne odgovara
sildad onda da se dogovorimo, ajmo ovaj put baš zatrudnit pa tako 9 mjeseci, evo ja nam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam jedna od tih transferuša, na rasporedu u 8.30
crvenkapice, ovo sam našla:
What is a normal AMH level?
Interpretation of anti-mullerian hormone levels and chances for conception
There are some problems involved with interpretation of AMH hormone levels. Because the test has not been in routine use for many years, the levels considered to be "normal" are not yet clarified and agreed on by the experts. Also, not all current commercial assays give equivalent results.
The table below has AMH interpretation guidelines from the fertility literature and our own experience. Do not get carried away with the cutoff values shown here. For example, the difference between a 0.6 and a 0.7 ng/ml test result puts a woman in a "different box" in this table - but there is very little real difference in fertility potential. In reality, it is a continuum - and not something that categorizes well.
InterpretationAMH Blood LevelHigh (often PCOS)Over 3.0 ng/mlNormalOver 1.0 ng/mlLow Normal Range0.7 - 0.9 ng/mlLow0.3 - 0.6 ng/mlVery LowLess than 0.3 ng/mlMore will be learned regarding anti-mullerian hormone levels and outcomes as we continue to use the AMH fertility test and study the relationship between AMH hormone values and fertility, ovarian responsiveness, chances for IVF success, etc.
dakle, ti si sa svojim rezultatom od 1.33 ng/ml u ovoj normalnoj skupini, što je po meni super
Sad sam je zvala, ali papir nije kod nje, digla ga njena sestra i samo joj pročitala brojku, a netko joj je rekao da je 2 donja granica, za ove mjerne jedinice nemam pojma, odakle ti da je 3,3 super vrijednost?
Navijam za tebe, Crvenkapice, mora upaliti ovaj put, puno si toga već prošla i pusa maci/ mačku :mrgreen:, onom tvome lipom..
Pinky thanks ;)
Vedre ona planira u 5mj doc ,hvala ti na ponudi :)
Reci cu joj iako ona nece bit s autom(iz Londona dolazi) svejedno vidit cu sta planira pa ti javim
goa stavila sam tabelu vrijednosti amh pa pogledaj
goa pun ti je inbox ;)
evo i od sinoć sam službena ivf-ovka, nema više aih-a....
u sljedećem ciklusu krećemo s postupkom....:-D
jel mi možete reć gdje da radim ove pretrage:
-imunologija : antikardiolipinska AT, LE stanice, LAC i
- Koagulacija: Protein C, protein S, homocisten.
jel se mogu markeri za HIV i hepatitis radit i privatno, ako da gdje?
hvala puno:heart:
Dobro jutro cure! Ubacujem se kod vas da vas pitam da li je netko od vas imao iskustva s poznatom homeopatkinjom iz splita?
Slava77 sretno
Ove pretrage radiš na križinama, a nalazi se čekaju tri tjedna.
A ovo za hiv ti ne znam.