Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    jel to racunato u pmol 3,3 ??
    jer sam jutros dobila nalaz 1.33 amh ali ng/ml....
    Nisam pitala, radila je u KBC-u kao i ti i čekala vječnost , je li i tebi piše da je donja granica 2 čega god ..

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Venndy, gledam sad tvoj potpis i vidim da smo obadvije imale kiretažu u 10.tjednu u 11/10 i sad smo opet skupa u 03/11.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam pitala, radila je u KBC-u kao i ti i čekala vječnost , je li i tebi piše da je donja granica 2 čega god ..
    radila bas u Splitu? meni ne pise nista , samo 1.33 ng/ml na cijelom papiru , ni vrijednosti , ni donja granica , nista....
    nesto ne vjerujem da je to kod nje u ng/ml , jer bi 3,3 bilo super ....ne znam , meni osim vedre nitko jos nije komentirao nalaz ,jos uvijek sam sumljicava i dr. mi ne odgovara

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    radila bas u Splitu? meni ne pise nista , samo 1.33 ng/ml na cijelom papiru , ni vrijednosti , ni donja granica , nista....
    nesto ne vjerujem da je to kod nje u ng/ml , jer bi 3,3 bilo super ....ne znam , meni osim vedre nitko jos nije komentirao nalaz ,jos uvijek sam sumljicava i dr. mi ne odgovara
    Sad sam je zvala, ali papir nije kod nje, digla ga njena sestra i samo joj pročitala brojku, a netko joj je rekao da je 2 donja granica, za ove mjerne jedinice nemam pojma, odakle ti da je 3,3 super vrijednost?
    Navijam za tebe, Crvenkapice, mora upaliti ovaj put, puno si toga već prošla i pusa maci/ mačku , onom tvome lipom..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •