Supeeeer, cestitam ;) nek bude sto vise ovakvih prijava!
Printable View
Fuksija, ja sam prosli tjedan radila shg i moram ti priznati da nije strasno.
Na pocetku boli kao menstrualna bol, ali u jednom trenutku je zaboljelo (necu ti lagati) i to onda kada ti sire maternicu tom tekucinom. Podnosljivo.
Sve u svemu, kratko traje i poslije te nista ne boli, tj. ne osjecas nikakve posljedice.
Nadam se da ce rezultati biti dobri!
Cestitam Vlatka, baš lijepa beta!! :-)
Svima ostalima u nove pobjede, a curama u postupcima i cekalicama zelim puno, puno sreće!! I neka konačno krene serija pozitivnih betica!!
fuksijo, ajde da te usmjerim na specijalizirane teme, npr: http://forum.roda.hr/threads/67687-N...koli-rezultati
Kopiram ti post.
Beta mora biti preko 5 da bi se smatrala pozitivnom...ali to nije sve, mora biti i u određenom rasponu na određeni dan, nauka ti je to :mrgreen: Naučit ćeš!
Nema nas više baš na forumu prečesto, ali želimo puno sreće svima koji su u postupcima da čim prije ostvare najveću želju od svih... :-)
Matt :klap: vi ste na pola puta
Vlatka35 cestitam!!!
tuznicama jedan veliki zagrljaj
s_iva tebi jedan poseban :love:
zna li tko šta se smije piti za glavobolju dok se čeka beta???
Samo paracetamol.
hvala mojca ubi me glavobolja vec dva dana..
cure dali je normalno imati grčeve i osjećati kao da ću svaki čas dobiti M? danas mi je 10-ti dan od inseminacije, a u utorak radim test
Normalno je
Ja sam se tako osjecala i kad nisam bila trudna, ali i sva tri puta kad jesam
I to sve do negdje 14-15-16 tjedna trudnoce
hvala ;)
Cure dajte mi recite zast mi u crjevima ide ko da sam stalno gladna? Tak mi to smeta. I zast od jucer imam bolove ko pms al malo jace?
lady555, mene je mučila migrena od petka do jučer. Inače koristim zomig za migrenu, al sad nisam smjela ništa osim lekadola ili lupoceta. U subotu otišla i na hitnu zbog povraćanja od bolova, da bi mi na kraju neurolog preporučio normabel uz lekadol. Malo je popustilo, al jednostavno nema pomoći osim ležanja u mraku i čekanja da prođe.
I da prijavim službenu današnju betu 16dt..8018,39! :-D Najljepši rođendanski poklon!
Svima želim puno sreće! :-*
Vlatka, super, super beta!!!
Vlatka35 cestitam na ljepoj beti:-)
I ja prijavljujem migrenu.
Držala me od utorka do ponedjeljka (ondosno testa, kad sam popila žešće analgetike i Normabel), s tim da sam zadnja 2 dana nisam mislila da ću poludjeti ozdržati bolove. Inače imam povremeno migrenu (od pms-a).
Mislila sam da to nitko nema nakon ET-a. Kod mene ovo nije bio simptom trudnoće, već od stimulacije. Dakle, ni ovaj "simptom" ništa ne znači (kao što smo se nadali).
Evo cure moje ja sam jutros imala punkciju. Od 6 folikula 5 jajnih stanica sam dobila. Jedan je bio prazan i sad cekam da vidimo kako ce se ovih 5 razvijati :cekam:
Vlatka cestitam na super beti, divan rodjendanski poklon ;) sve najbolje ti zelim :*
LaraLana zelim ti puno srece :)
Vlatka,cestitke :-D :-D!!!! To su i najmanju ruku blizici :-)
Ostalim curama zelim da krenu i nastave Vlatkinim stopama~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Čestitam Vlatka35 na lijepoj beti !
Svim curama želim istu takvu :
malo da zavibram za sve u postupcima, držte se, nedajte se i radujte se
a ja sam lani negdje u ovo doba došla na prvu forumsku kavu kao trudnica, nadam se da će i sada biti novih trudnica pa se pridružite
nista od mene, prijavljujem minus :(
Mala28 zao mi je:-(
Ines nadji novog lijecnika netreba ti popovanje od ovog na svakom susretu.
Vlatka cestitke prekrasna beta i kako Mury rece to su barem dvojceki :-)
Tuznice drage puno srece drugi put!!!!
Svim curama u postupku puno, puno srece posebno nasoj Zuzy zelim da ovaj put bude dobitni :fige::fige::fige:
mala28 nemojte se predavati...
meni danas 7dnt, poceli su valunzi topline da li je to normalno i probadanje se pojacalo, sada imam sve simptome pms-a. Je li moguce da cu dobiti prije nego sto je vrijeme za betu???
Mala28,žao mi je,drži se... :love2:
aprilili , :-*
Prijavljujem punkciju u četvrtak!Danas štoperica...uf.
žužy :fige: debele ti držim!!!!!!!!!!!!!
Vidi se da je ljeto i da nam je tema malo zamrla...
E, ja baš sada prijavljujem da sam od jučer pikalica, spremamo se na naš treći IVF, nadamo se da će ovaj put biti dobitan.
Tužnicama :love2:
Curama u postupcima, betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~
Vivaxh sretno, nek bude treca sreca! :-)
~~~~~~~~~~~~
Zuzy, Vivach sretno vam :)