Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

lady555, mene je mučila migrena od petka do jučer. Inače koristim zomig za migrenu, al sad nisam smjela ništa osim lekadola ili lupoceta. U subotu otišla i na hitnu zbog povraćanja od bolova, da bi mi na kraju neurolog preporučio normabel uz lekadol. Malo je popustilo, al jednostavno nema pomoći osim ležanja u mraku i čekanja da prođe.

I da prijavim službenu današnju betu 16dt..8018,39! Najljepši rođendanski poklon!

Svima želim puno sreće!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Vlatka35 prvotno napisa Vidi poruku
    lady555, mene je mučila migrena od petka do jučer. Inače koristim zomig za migrenu, al sad nisam smjela ništa osim lekadola ili lupoceta. U subotu otišla i na hitnu zbog povraćanja od bolova, da bi mi na kraju neurolog preporučio normabel uz lekadol. Malo je popustilo, al jednostavno nema pomoći osim ležanja u mraku i čekanja da prođe.

I da prijavim službenu današnju betu 16dt..8018,39! Najljepši rođendanski poklon!

Svima želim puno sreće!
    ja isto povračam od bolova, popila sam bila pola paracetamola, nisam smjela više da ne bi povratila, pa mi nikakvog efekta i Vlatka35 vauuu koja beta ,puno sreće želim da i ja dočekam tako lijepu betu...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Vlatka35 prvotno napisa Vidi poruku

Svima želim puno sreće!
    Bravo vlatka.....super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •