cure moje, evo mene opet…. čisto da vam ispričam neugodnost koju sam sada doživjela. s obzirom na nedavni transfer i probleme sa štitnjačom koje imam, otišla ja kod svog obiteljskog liječnika po uputnicu za redovno vađenje hormona. nedavno sam morala mijenjati doktora jer me bivša doktorica jednostavno odbacila (preveliki broj pacijenata, druga priča).. i opisujem „novom“ doktoru svoj slučaj, sva sretna jer je transfer prošao odlično i misleći da će se zainteresirat! kad on zatvori vrata (koja su stalno otvorena, što je meni bez veze, jer svi slušaju sve) i počinje mi govoriti da li sam ja svjesna kakav čin ja činim!?!?! da li se ivf postupak slaže sa mojim moralom i etikom, da je njemu „žao“ svih tih mojih js koje su zbog mene selektirane, odbačene – jer život počinje zaćečem. da je njegova obaveza meni to dati do znanja. ugl., ispala sam u njegovim očima vještica i nevjernik i da djelujem protu-kršćanski… da se nitko ne uvrijedi, poštujem svako mišljenje koje ne mora nužno slagati s mojim, imam vrlo čvrste stavove, vjerske i moralne vertikale, ali u ovom slučaju naša želja za djetetom je veća od svega i iskoristit ću sve legalne mogućnosti koje mi moderna medicina nudi!!!! doktor je inače mlad, nedavno je diplomirao, oženjen i ima dijete i veliki vjernik! preveliki vjernik, premalo liječnik!!! sori, na predugom postu, možete me slobodno i izbrisati ali namjera mi je skrenuti pažnju i na takve bezobrazne slučajeve, gdje liječnici koji nisu specijalizirani za hum. reprodukciju „popuju“ i blate sve što mi prolazimo! cure, ne dajte se „diskriminirati“ na takav način! a ne moram ni govoriti da je „doktor“ bio ljubičasti dok sam mu očitala bukvicu… koma! i sad opet tražim drugog doktora...uh!
administratori slobodno me pometite, nisam našla aktualan topic koji bi govorio o toj 'temi'…