Molim te, čokolada, ljudi su umrli. Zbog čega? Zbog spasonosnog cjepiva? Nisu bili spremni na suradnju? Misliš na ucjenu, valjda? Teško mi je povjerovati da to možeš pravdati, zaista.
Printable View
Oni umrli, netko drugi se spasio.
Pa prva si kojoj se to svidja.
Daj, Freyja, otvori sebi temu ili podigni opet onu baksuznu, prestani sa spinovanjem. Za trenutak sam pomislila da sam na pogrešnoj temi.
Kakve blage veze ima sad sve ovo sa zakonskom regulacijom prava na pobačaj i prava na priziv savesti?
Meni je npr.zaista tesko povjerovati da obitelj ne zeli poduzeti sve preporucene korake da bi se zastitilo zdravlje clana obitelji koje uzima lijekove protiv odbacivanja organa koji mu potpuno ruse imunitet. Apsolutno mi je neshvatljivo da uopce podrzavaju takav ozbiljan zahvat , a u isto vrijeme ne vjeruju lijecnicima koji predlazu potrebne korake da bi zastitili najosjetljivijeg clana obitelji nakon transplantacije.
Vec sam davno na toj temi napisala da bih svom djetetu dala bubreg, krv ili pojela govno ako bi lijecnici kojima vjerujem preporucili to za njezinu zastitu.
Isto tako sam medu prvima uzela cijepivo primarno iz tog razloga. Pa ako je razlog bio taj sto obitelj s kojom zivi ne zeli cijepivo sokirana sam da je obitelj tako odlucila.
Svaki dan nam dođe nekoliko prijava sa ove teme.
Nas više baš i nema ovdje, a vi se vrijeđate i tužakate kao mala djeca.
Dajte se uozbiljite; i vi koje vrijeđate i vi koje nas pozivate da riješimo.
Naprosto nas nema
da ne bude da je to nekakva masonsko-sotonska zavjera. kad smo pokrenule žensku mrežu registrirala sam se pod imenom "hrabra sestra" i htjela objaviti post o nama na podforumu za druge udruge. pretpostavljala sam da se mora odobriti, ali taj post nikad nije objavljen.
Nikad u životu nisam poslala nijednu prijavu, nikad. A ako ovo ne uvažite, mogu samo napisati da se sramim što sam tolike godine provela na ovom forumu. Sve se može, meni se daju opomene, ismijava me se danima, primjenjuju se dvostruka mjerila - a vas sad nema! Jednom se požalim, a Kaae ni opomenu neće dobiti.
Prijavila sam Kaae koja me optužila da mi se sviđa kad netko umre, a drugi se spasi.
Dotaknuli ste samo dno toleriranjem tako nečega.
S obzirom da si izjavila da ne postoji nijedan validan razlog za pobačaj računam da se slažeš da tim poljskim ginekologom.
Ja se pitam zašto je sebi birao profesiju koju je birao, novac sigurno nije razlog jer ima i boljih načina da se zaradi.
Govorili smo o zlobi i drago mi je što se slažeš sa mnom da su često motivi čista zloba.
@pulinka,
Moguce je da si me zamijenila s nekim:-)
A i ljepota raskrinkavanja određene ekipe je u tome što ću na kraju komunicirati samo s pristojnim forumašicama koje "saslušaju" (ako će to one htjeti) i koje ću i ja uvijek rado "saslušati". Bez obzira na svjetonazorske razlike.
Isto tako se i odjavila s topika već nekoliko puta i evo je opet.
Teško je biti dosljedan kad si “na zadatku”
Sent from my iPhone using Tapatalk
:lol:Pa jeste, utoliko što mi ne odgovara na moja pitanja. Ali mi uredno postavlja svoja :mrgreen:
Samo što sam ja usvojila isti vrtićki sistem sa njom kao i ona sa mnom, kriva sam za to :roll:
Generalno, tačna je konstatacija Emsine male (mislim da će me biti blam još jedno par dana ali dobro :oops:): da se više fokusira na argumente a manje na tuđe ličnosti, rasprava bi bila podnošljivija.
Vidim da je i Sirius već odgovorila.
Da si jako dugo ležala u bolnici upravo na privremenom odjelu za transplantacije jedne bolnice ([SIZE=3]a znaš zašto tamo? zato što su taj odjel spojili s abdominalnom onkološkom kirurgijom. a znaš zašto su bili spojeni? zato što je cijeli odjel za transplantacije pretvoren u covid odjel na kojem su se borili za život i onkološki i transplantirani[/SIZE]), bilo bi ti štošta jasnije. Govorim o početku 2021.
I ne, liječnici ne ucjenjuju, oni procjenjuju koga će staviti na listu - bolesnika koji će svojim ponašanjem i načinom života omogućiti da darovani organ bude što dulje u funkciji i omogući mu još koju godinu ili desetljeće života. Ako je soj virusa koji je tada vladao bio koban za sve takve visokorizične bolesnike, ako se pojavilo tada efikasno cjepivo, onda pacijent koji se odbija zaštititi cjepivom (a također i njegova obitelj koja će ga njegovati) opravdano nije došao na listu. Zato što su neki bubreg ili srce imali puno veću šansu u nekom drugom, odgovornijem tijelu. Surovo, ali je tako. Nema srca na bacanje. Velik broj ljudi ne dočeka transplantaciju jer doniranih organa nema dovoljno. A liječnici koji o tome odlučuju i koji sudjeluju u transplantacijama, koji su u pandemiji radili k'o iscrpljeni konji, njih optuživati za smrt pacijenta koji se nije želio pridržavati smjernica...to je baš...ne želim izgovoriti tu riječ.
Sirius, stalno mi pridijevate nešto s čime ja nemam veze, onaj tko je htio shvatiti što mi je važno u životu, shvatio je to već na prvih desetak stranica. Znam da sam u životu sve samo ne licemjer, a to što me ovako ocrnjujete i svašta o meni pišete, govori najmanje o meni. Imam jezičinu i nisam ponosna zbog toga, ali brate mili, Dijanu ste poćerali nakon nekoliko postova, nije vas više mogla slušati, vas i vaše licemjerje. Njoj svaka čast. A žena ovdje napisala nekoliko tisuća postova i nije neka histerična mala kao neki ovdje.
Da, nema toga s čime me niste počastili.
Ali problem sa mnom ne datira od ove teme, već znaš od koje i usudit ću se napisati da me određeni ljudi ovdje mrze zbog mojih stajališta o cijepljenju.
I što su mnogi cijepljeni također "nadošli" i shvatili o čemu je riječ.
Pravdati smrt nevinih ljudi koji nisu nasjeli na cijelu tu agendu, više je nego strašno. Ti ljudi nisu kršili nikakav zakon iako to sebi tako prikazujete. A mi zdravi necijepljeni samo smo dobro prošli jer nismo trebali nikakvu liječničku uslugu u tom razdoblju. Nevezanu za covid.
Ali glavu i dalje gurajte u pijesak, a najesen se bocnite i po četvrti put, široko vam polje.
Trebat će godine i godine proći da se zaboravi na taj jaz. A stala sam vam na žulj tamo gdje ste najosjetljiviji. Nisam namjerno. Tko je ikad mislio da će svijet krenuti u ovom smjeru...
I udrite i dalje po meni, koliko god želite. Kao osice ste.
Čokolada, ti definitivno spadaš u one pristojnije na ovom forumu i zato ti želim odgovoriti.
Molim te, nemoj mi pisati o toj temi, o njoj, nažalost, znam i više nego što želim znati. Moja je mama bila godinama na transplantacijskoj listi i znam vrlo dobro da liječnici itekako nepravedno "važu" i da ona jednostavno nije imala šanse za novi organ. Jer smo bili siromašni, nitko i ništa. Jamčim ti da je to područje u debeloj sivoj zoni, pogodno za raznorazne muljaže, Bila je vrlo savjesna i odgovorna pacijentica, ali nažalost, plitkog džepa. Koliko je samo ekipe (koju smo osobno poznavali) prije nje došlo na red - a GODINAMA je bila na listi, a umrla sa samo 49. Ne može se reći da je bila stara pa da su zbog toga dali prednost mlađima. O humanosti nije bilo ni govora.