pulinka prvotno napisa
Ja sam jednom uhvatila svoju ćerku za kosu i vukla je par metara tako dok se derala i otimala. Prizor prolaznicima je bio za socijalnu službu.
A počelo je tako što sam šetala sama trogodišnjakinju i bebu od 7-8 mes. u kolicima po neograđenom igralištu (samo takve imamo), zastala da uzmem u ruke bebu i okrenula se na to da trogodišnjakinja u punoj brzini pretrčava tih 40-tak metara do otvorenog prometnog puta. Nije stala na moje "stoj" i ja sam u panici sa bebom u rukama potrčala za njom.
Stigla sam je na metar od puta i dohvatila za najbliže-kosu u kikicama, naravno ona je plakala i bacala se, ja sam je odvlačila dalje od puta i nisam smela da je pustim, uz bebu u drugoj ruci, koja se usput isto rasplakala na moje trčanje i vikanje.
Naravno, u idealnoj situaciji, igralište bi bilo ograđeno, ja ne bih bila sama, ili bi beba bila u nosiljci, ili bi trogodišnjakinja bila poslušnija, ili ja puuuno opreznija (posle toga je morala uvek da drži kolica obema rukama tako da je vidim dok dižem bebu)- ali nije bilo tako i ja sam uradila onako kako mi se činilo jedino moguće-a opet je bilo nasilno.