Djevojka_sa_sela prvotno napisa
Hm, da to je malo čudno sretnaofca, no gledao te uzv na konzultacijama?
Cure, ja vas čitam i pratim i imam par pitanja. Kako je moguće da sam ja privatno išla 3-4x u postupak i NIKAD mi nije vađen taj p4? Mislim, zvuči jako važno.
Drugo pitanje.. Imam neke bakterije u rodnici, kao upalu, radila sam urinokulturu, sterilna, a vukla sam E. Coli mjesecima doslovno. Lokala sam neki čaj mjesecima protiv E. Coli i očistilo mi se, ali se bojim da je upala u rodnici ista bakterija. Bila sam kod svoje gin. i pregledala me, kaže upala neke bakterijice vamo tamo i dala Geonistin vaginalete 6 noći. Završavam s vaginaletama 13.05. E sad, naručena sam na briseve i papu 18.05. kod svog soc. ginekologa (termin sam dobila prije mjesec i pol), i naručena sam u Petrovoj par dana kasnije na prve konzultacije. Zanima me da li da radim briseve i papu 18.05. kod svog soc. ili je to rano s obzirom da su i vaginalete antibiotici? Ili da jednostavno odem na prve konzultacije u Petrovu, imam D1 uputnicu, i rečeno mi je da će mi se tamo sve napraviti, i brisevi i papa i nalazi. Tako mi je sestra rekla kad sam došla po termin. Glupo mi je raditi briseve pa ih bezveze ponavljati.
Očito je da ovaj ciklus neću u postupak, iako sam planirala barem prirodnjak, jer eto, nemam još ni papu ni briseve, a ni ostale nalaze, sve mi isteklo. Nisam bila u postupku skoro 3 godine.
Polka, ja sam kod Baldani, prvi put isto.