Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretnaofca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Katka, je jajnici su nalik na policisticne, hormoni su ok, osim amh koji je oogroman-to sam vec pisala. Sa cistama-vodenim, ovakvim onakvim, nikad nisam imala problema. Sve je uvijek bilo cisto. Nebum isla kod svog gin, napravit cu tak kak mi je dr K napisao i bok. Nebum nis na svoju ruku, i toplu vodu izmisljala, mislim da je tak najpametnije.
    Ti onda ne kreces ovaj mjesec sa terapijom?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, je jajnici su nalik na policisticne, hormoni su ok, osim amh koji je oogroman-to sam vec pisala. Sa cistama-vodenim, ovakvim onakvim, nikad nisam imala problema. Sve je uvijek bilo cisto. Nebum isla kod svog gin, napravit cu tak kak mi je dr K napisao i bok. Nebum nis na svoju ruku, i toplu vodu izmisljala, mislim da je tak najpametnije.
    Ti onda ne kreces ovaj mjesec sa terapijom?
    Onda ustvari nemaš PCOS nego samo jako dobru rezervu js. I moj amh je super (47 sa 37 god. što samo znači da imam puno js od kojih je teže pogoditi kvalitetnu...). Slažem se s tobom i stvarno mislim da se ne moraš brinuti nego se prepustiti dr kad si već u postupku. Što manje stresa, to bolje.
    Ne znam ti još ništa, čekam današnji nalaz pa ću vidjeti što kaže dr na vrijednost P4. Ja vibriram da ćemo ipak krenuti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •