Ova Blue eclipse kava - da li ima onako raskošan okus poput Nesice klasik ili vuče na kiselo, pljesnivo?
Ovaj drugi dio posta neću čitati (nakon tri mjeseca odricanja ponovno sam u konfekcijskom broju 38).
Printable View
ja sam prije par godina kupila neku kavu u lidlu, kao gold, bacili smo je
ja stvarno nastojim ne bacati namirnice, ali ovo se rastezalo po kući i završilo u smeću jer nitko to nije htio piti
neki dan sam dobila green eclipse i mada sam bila skeptična nakon navedenog iskustva, mogu reći da nije loša
nije poput jacobsice gold koju uglavnom pijemo, ali nije ni loša
ne znam je li netko do sada već napisao...
jučer smo na nekom rođendanu probali one neke male pizze
ajme, što je to fino!
nadam se da nije ni skupo
znate li gdje to stoji?
i kako izgleda kutija?
(ja u dućan ulazim ciljano i nikad ne gledam okolo, uđem, odem točno na policu na koju trebam, uzmem i izađem. prije toga platim, naravno)
http://www.google.hr/imgres?q=lidl+m.../tag/trattoria
ovo su mini pizze
Pa ženo što se događa , nekidan nutella , a sad i pizze gledaš:mrgreen:
ne radi ti link.
jel to ovo?
http://www.discounto.de/Angebot/Pizz.../#.UF_j07KTu8o
Mi stvarno svašta kupujemo u Lidlu - od hrane, sredstava za čišćenje do odjeće i sitnica za kućanstvo. Jedino što mi nikako ne odgovara su one "njemačke" salame i zimnica. Naprosto imaju drugačije okuse od onog na što sam navikla.
Ostalo nam je stvarno sve dobro.
I ne razumijem zašto su ljudi tako skeptični prema Lidlu. Čula sam izjave tipa: "Ta je hrana prejeftina da bi bila dobra." Pa halo?? Cijene hrane u njemačkom Lidlu su oko 30% niže, a takve bi bile i kod nas da nije drugih kojima to ne odgovara. Neću imenovati Konzum. :coffee:
U Lidlu, recimo, možete kupiti jogurt Pilos proizveden u Hrvatskoj. Koja je onda razlika od istog nekog hrvatskog jogurta kupljenog u Billi? Stvarno ne razumijem naš narod. :coffee:
ja sam dugo izbjegavala lidl zbog interijera
ono, ne osjećam se dobro unutra
kao ni u getrou, npr
i užasavaju me one količine i vrste sokova i slatkiša na samom ulazu
onda sam imala investitora koji je godinama živio u njemačkoj
i koji me uvjerio kako je to kvalitetna roba
sada ne mogu popiti nijedan drugi jogurt osim pilos
i kravlji sir mi je njihov uvjerljivo najbolji
i sladoled od oraha
i pivski pereci
i kupim smrznuti grašak i mahune, puno su jeftiniji od podravkinih, a ne zaostaju nešto okusom
nije i dugačka lista stvari koje tamo kupujem, ali polako
a po pizzice ću otići
Ja kad sam otisla zivjet u inozemstvo sam brzo otisla u Lidl i kupila cijelu W5 paletu za ciscenje stana.
I blazeni Pilos - to je jedina marka koju sam nasla da je kakva-takva zamjena za ABC sir (da nema zelatina, guma i sl) i da imaju "cak" 18% mm kiselo vrhnje (nema milerama, smrc). Ali zato ima isto neki Pilos jogurt s 10% mm - mislim da bi mogla pisati tu u Lidl da to probaju uvesti i u Hrvatsku - to je najfiniji kupovni jogurt koji sam jela, gusti, cvrsti, kremasti.
I da, u vani je Lidl isto definitivno medju najjeftinijima, npr. matovilac sam tamo placala za 1/3 cijene kao u drugom supermarketu (i jos je bio bolji, talijanski)
Alfredo!
To moji klinci vole, ali ne kupujemo često pa nisam sigurna ima li ih stalno. Preko ljeta to nismo uzimali, a prije su stajale negdje u sredini u redu frižidera koji je najbliži redu s odjećom i raznim stvarima (ovo se odnosi na Lidl u Vukovarskoj/Sveticama).
Ja kupujem ono što piše da je rađeno u Hrvatskoj ili Njemačkoj, ako piše da je rađeno za Lidl, onda u principu ne uzimam. Govorim o mliječnim proizvodima.
Sillyme, Lidl ima mileram (čak je bio na akciji u subotu: Pilos mileram 900g snižen -27% sa 17,99kn na 12,99kn).
Inače, u sklopu ljetne rasprodaje dobivaju i neke nove odjevne komade. Ja sam u petak kupila dječje traperice za 25 kn, od 100% pamuka su, za razliku od onih u aktualnoj ponudi, u kojima ima sintetike.
Do kad traje ta ljetna rasprodaja i u kojim Lidlovima?
Tražim po netu, ali ne nalazim, jel to u svakom dučanu različito?
Ljetne rasprodaje su različite u svakom dućanu. Uglavnom rasprodaju stvari iz redovite ponude snižene 30%. Ali ovih traperica se ne sjećam iz kataloga.
NE KUPUJTE dipove vrhnje, barbecue i guacamole. Druge nismo probali, ali ovi su preeeestrašni. Od vrhnja mi se na sami pogled dizao želudac, bolje bi bilo sasuti u usta žlicu ulja za podmazivanje.
:) (ni ja skoro ne vjerujem što čitam)
Stoje u hladnjaku, često s druge strane od sladoleda. Mislim da su 27-29 kn za 12 kom, ima ih u dvije vrste, a često ih imaju na akciji pa su oko 22 kn. Za dječji rođenda ih sigurno trebaš podosta - primijetila sam da su jako popularne (D sredi 8, sredio bi ih i više da ga prijego ne gledam).
Mi smo se s njima također nedavno upoznali i da, zaista, stvarno su otkriće, ali i zaraza. No, odlične su za iznenadne goste. 8-)
pa to je skupo!
2,5 kune komad
onda je ipak bolje kupiti kiflice u dinari
pa koliko su kiflice...koliko se sjećam nisu ni one punojeftinije..
Slažem se s tobom, iako su meni taj prvi puta rekli da su jeftine pa sam se iznenadila kad sam vidjela cijenu.
Danas sam curkama "ubola" na sniženju zimskih štrampli po 19,90 kn, prekrasne su!
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_28391.htm
ove vlažne maramice nisu "suhe"? dobro čiste?
cure jel još ima onih debelih drvenih bojica, propustila sam ih kad su bile početkom 9.mjeseca
Da li je Mister Choc z Lidla?
http://www.jutarnji.hr/testirano--nu...55527/?foto=25
Je :mrgreen:
Ja ga isto nisam probala, ali jednom sam si uzela malu Mr Choc čokoladicu sa kikirikijem, i imala je zaista okus po piljevini.
A zanimljivo, čokolade su im stvarno dobre, i one skupe crne, a i one najjeftinije su mi isto OK.
meni ovaj mister choc namaz nevalja, onaj sa zelenim poklopcem je zakon, mislim da je "choco nussa"
O, Bože, pa o ukusima se ne raspravlja... Nekome možda baš to paše. Ne volim navedene dipove pa ih nisam imala potrebu probati, ali "salsa" "medium salsa" i "chunky salsa" su mi baš super. A znatno jeftinije od Chio salsi, recimo.
I meni se sviđa Choco nussa. Ima puno lješnjaka. :)
Kakvi su ovi ogrtači (muški konkretno) ;
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...dex_28425.htm?
Meni su ove maramice iz Lidla imale dosta jak miris, doduše ne sjećam se koju vrstu sam kupila. Najbolje su mi iz Mullera, isto 11 kuna.
a stvarno "CHOCO NUSSA LJEŠNJAK-KAKAOV KREM PROIZVOD 400 g 11,99 kn Zemlja podrijetla: Njemačka Tamnosmeđi primjerak, klasične, čak fine teksture. Sasvim drukčiji i nov okus, dosad nezabilježen na testiranju, ali na žalost - ne pozitivan. U ustima nam je nešto drvenasto, poput piljevine, kartona, starih novina tiskanih u Kongu. Gorak, star, ali bez pretjerane slatkoće. Ocjena: -2 "
koji opisi:lool: