Ja kupujem ono što piše da je rađeno u Hrvatskoj ili Njemačkoj, ako piše da je rađeno za Lidl, onda u principu ne uzimam. Govorim o mliječnim proizvodima.
Sillyme, Lidl ima mileram (čak je bio na akciji u subotu: Pilos mileram 900g snižen -27% sa 17,99kn na 12,99kn).
Inače, u sklopu ljetne rasprodaje dobivaju i neke nove odjevne komade. Ja sam u petak kupila dječje traperice za 25 kn, od 100% pamuka su, za razliku od onih u aktualnoj ponudi, u kojima ima sintetike.
Do kad traje ta ljetna rasprodaja i u kojim Lidlovima?
Tražim po netu, ali ne nalazim, jel to u svakom dučanu različito?
Ljetne rasprodaje su različite u svakom dućanu. Uglavnom rasprodaju stvari iz redovite ponude snižene 30%. Ali ovih traperica se ne sjećam iz kataloga.
Posljednje uređivanje od Jurana : 24.09.2012. at 11:18
NE KUPUJTE dipove vrhnje, barbecue i guacamole. Druge nismo probali, ali ovi su preeeestrašni. Od vrhnja mi se na sami pogled dizao želudac, bolje bi bilo sasuti u usta žlicu ulja za podmazivanje.
(ni ja skoro ne vjerujem što čitam)
Stoje u hladnjaku, često s druge strane od sladoleda. Mislim da su 27-29 kn za 12 kom, ima ih u dvije vrste, a često ih imaju na akciji pa su oko 22 kn. Za dječji rođenda ih sigurno trebaš podosta - primijetila sam da su jako popularne (D sredi 8, sredio bi ih i više da ga prijego ne gledam).
Mi smo se s njima također nedavno upoznali i da, zaista, stvarno su otkriće, ali i zaraza. No, odlične su za iznenadne goste.![]()
pa to je skupo!
2,5 kune komad
onda je ipak bolje kupiti kiflice u dinari
pa koliko su kiflice...koliko se sjećam nisu ni one punojeftinije..
Slažem se s tobom, iako su meni taj prvi puta rekli da su jeftine pa sam se iznenadila kad sam vidjela cijenu.
Danas sam curkama "ubola" na sniženju zimskih štrampli po 19,90 kn, prekrasne su!
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_28391.htm
ove vlažne maramice nisu "suhe"? dobro čiste?
cure jel još ima onih debelih drvenih bojica, propustila sam ih kad su bile početkom 9.mjeseca
Da li je Mister Choc z Lidla?
http://www.jutarnji.hr/testirano--nu...55527/?foto=25
Ja ga isto nisam probala, ali jednom sam si uzela malu Mr Choc čokoladicu sa kikirikijem, i imala je zaista okus po piljevini.
A zanimljivo, čokolade su im stvarno dobre, i one skupe crne, a i one najjeftinije su mi isto OK.
meni ovaj mister choc namaz nevalja, onaj sa zelenim poklopcem je zakon, mislim da je "choco nussa"
O, Bože, pa o ukusima se ne raspravlja... Nekome možda baš to paše. Ne volim navedene dipove pa ih nisam imala potrebu probati, ali "salsa" "medium salsa" i "chunky salsa" su mi baš super. A znatno jeftinije od Chio salsi, recimo.
I meni se sviđa Choco nussa. Ima puno lješnjaka.![]()
Kakvi su ovi ogrtači (muški konkretno) ;
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...dex_28425.htm?
Meni su ove maramice iz Lidla imale dosta jak miris, doduše ne sjećam se koju vrstu sam kupila. Najbolje su mi iz Mullera, isto 11 kuna.
a stvarno "CHOCO NUSSA LJEŠNJAK-KAKAOV KREM PROIZVOD 400 g 11,99 kn Zemlja podrijetla: Njemačka Tamnosmeđi primjerak, klasične, čak fine teksture. Sasvim drukčiji i nov okus, dosad nezabilježen na testiranju, ali na žalost - ne pozitivan. U ustima nam je nešto drvenasto, poput piljevine, kartona, starih novina tiskanih u Kongu. Gorak, star, ali bez pretjerane slatkoće. Ocjena: -2 "
koji opisi![]()
curke lidl na vukovarskoj ima ogromnu rasprodaju neprehrane.mislim da su sve ono sto im je ostalo od akcija snitili.cijene su 5,9,15,20 ,30 kn.
samo treba kopati iprekopavati.
ja potrosila 400 kn.al nakupovala svega.
Znaci - odoh danas u lidl u vukovarskoj... shit, a bas sam jucer komentirala da ne smijem vise ni kune na amex potrositi... bas su mogli stavit akciju nakon sto se zatvori amex
ako nisam nesto pogrijesila jutros sam vidjela da pise 22,99 za 12 komada, nisu na akciji,
Mene je lidl osvojio Pilos proizvodima, izvrsni su, a kad sam skuzila da ih radi splitska ljekara Mils definitivno sam postala Lidlov redoviti kupac.
Ne znam jel se nesto promijenilo u medjuvrmenu ali koliko mi je poznato Mils nabavlja mlijeko od malih proizvodjaca iz dalmatinske zagore i Hercegovine, i to im je kod mene veliki plus. Porizvodi su ukusni a cijene povoljne.
Kupujem:
jogurte pilos, cvrste, tekuce,
voce i povrce mi bude ok kvalitet kad usporedim sa drugim trgovackim centrima ovdje mi je najbolji omjer cijene i kvalitete
brasno od 5kg
smrznute bize
knedle
kekse alla petit buere
kingic svjezi sir s vocem
stracciatella jogurt :za_udavit_se:
svjezi sir
mileram
razvaljano lisnato tijesto (ovo mi je bilo totalno otkrice, uvijek imam jedan dva u frizideru za neku brzinsku veceru ili nenadane goste)
njihove pecene proizvode, kruh, peciva ...
ponekad meso, ali rijetko
ono sto mi ne treba za svaki dan (voce, povrce, jogurti) trudim se kupovat na akcijama
Posljednje uređivanje od zhabica : 25.09.2012. at 12:07
Ta mi je mrvicu pregorka, a Blue Eclipse mi se bolje rastapa (drugačije je granulirana). Green Eclipse je mm kupio prije godišnjega, ali mi je boca u kojoj se nalazi previsoka za policu. Da mi je finija, presipala bih je, ali plava mi je bolja i stane u otvor police!
Inače, kolegica je danas bila u Lidlu na Vukovarskoj i kaže da je odurna gužva. Meni to nije špica filma, iako volim prekapati... Vježbam da ne uzmem sve i svašta samo zato jer je za malo kuna.
Bila sam u nedjelju (po maramice za naočale) i kupila djetetu končanu majicu s visokim udjelom pamuka za 50 kn. Svake godine ih kupujem, ovo je najmanje četvrta. Nosit će to cijelu zimu. Gledam u katalogu ima li ih još, ali ne vidim.
Ja imam nekakvu yelow eclipse. Rijetko pijem instant kavu i ta je u maloj bočici od 100 g, koštala je nekih 10 kn. I mislim je kupiti ponovno. Baš mi je dobra
je, ova je mrvu gorča ali meni ne smeta
blue mi je isto fina
u svakom slučaju za tu cijenu predobra!
Ima neka dobra klasična kava?
Ne volim isprobavati kavu na slijepo. Us... mi ćeif ako ne valja
Mislim 19,99, što i nije skupo s obzirom da je 100% arabica.
Bila je po 13,99 pa ja kupila nekoliko.
Nadam se da će brzo opet na akciju, na zadnjoj sam.
Posljednje uređivanje od Jurana : 25.09.2012. at 16:04
bila ja danas...isuse koji ciganluk
da su bar to nekako preglednije potrpali u te kutije...dječju robu u jednu kutiju, žensku u drugu...za kućanstvo...a ne sve pomješano..ono je prestrašno.....ooooogromne kutije (ko one od lubenica, metar i pol sa metar i pol) a unutra nabacano svega i svačega...većina toga je bez etikete, hrpa prazne ambalaže, nespareno sve, a ono kaj je spareno je spetljano sa ostalim.... nekakvi drveni vjenčići skupa sa odjećom,pa se to sve zdrobilo po robi, pa koja kanta za cvijeće, pa tepihić, opet hrpetina robe,...užas.... treba 2 sata za prekopat jednu kutiju jer se svaka stvar prvo mora izvuć, pogledati šta je, pogledati veličinu, cijenu (tj. broj koji je na etiketi usporediti sa brojem koji odgovara cijeni iznad kutija)...strašno....
ajde,jedino su lampe i role bile odvojene u svojoj kutiji.....