Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ova Blue eclipse kava - da li ima onako raskošan okus poput Nesice klasik ili vuče na kiselo, pljesnivo?

Ovaj drugi dio posta neću čitati (nakon tri mjeseca odricanja ponovno sam u konfekcijskom broju 38).
    Ako misliš imati raskošan okus, moraš i platiti raskošan okus. Meni je Blue Eclipse fina i kupujem je redovno. Nije vrhunska, ali je solidna. Nes ne kupujem.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ako misliš imati raskošan okus, moraš i platiti raskošan okus. Meni je Blue Eclipse fina i kupujem je redovno. Nije vrhunska, ali je solidna. Nes ne kupujem.
    A da li Blue Eclipse djeluje, u smislu da te razbudi, razbistri? Ja sam niskotlakaš i turska kava me jako brzo "podigne" ali i brzo "spusti". Nesica me lagano podigne i dugo ostajem u tom podignutom stanju. Kakva je ta iz Lidla?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    A da li Blue Eclipse djeluje, u smislu da te razbudi, razbistri? Ja sam niskotlakaš i turska kava me jako brzo "podigne" ali i brzo "spusti". Nesica me lagano podigne i dugo ostajem u tom podignutom stanju. Kakva je ta iz Lidla?
    Meni je ova taman dovoljna za jutarnje buđenje, ali nisam neki veliki kavopija. Pijem samo tu ujutro + eventualno neki bućkuriš (cappuccino) popodne, ako se baš potrefi prilika. Tursku pijem povremeno vikendom i u gostima (isto mi prejako udari u glavu).

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ova taman dovoljna za jutarnje buđenje, ali nisam neki veliki kavopija. Pijem samo tu ujutro + eventualno neki bućkuriš (cappuccino) popodne, ako se baš potrefi prilika. Tursku pijem povremeno vikendom i u gostima (isto mi prejako udari u glavu).
    ja sad pijem green eclipse i uglavnom ujutro, odlična
    fino me podigne, makar ja većinom preko tjedna najprije popijem zeleni čaj pa malo poslije tu kavu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sad pijem green eclipse i uglavnom ujutro, odlična
    fino me podigne, makar ja većinom preko tjedna najprije popijem zeleni čaj pa malo poslije tu kavu
    Ta mi je mrvicu pregorka, a Blue Eclipse mi se bolje rastapa (drugačije je granulirana). Green Eclipse je mm kupio prije godišnjega, ali mi je boca u kojoj se nalazi previsoka za policu. Da mi je finija, presipala bih je, ali plava mi je bolja i stane u otvor police !

Inače, kolegica je danas bila u Lidlu na Vukovarskoj i kaže da je odurna gužva. Meni to nije špica filma, iako volim prekapati... Vježbam da ne uzmem sve i svašta samo zato jer je za malo kuna.

Bila sam u nedjelju (po maramice za naočale) i kupila djetetu končanu majicu s visokim udjelom pamuka za 50 kn. Svake godine ih kupujem, ovo je najmanje četvrta. Nosit će to cijelu zimu. Gledam u katalogu ima li ih još, ali ne vidim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •