Da, A1 je top!
Printable View
Da, A1 je top!
Cure kako je s postupcima sad u 4 mj. Imaju li kakve slobodne dane za Uskrs?
Fusa zao mi je. :(
da, bit će bolje drugi put:yes:, pozitivno u svemu tome je da imam 2tjedna da se pripremim neopterećena time hoće doći M ili ne...
mislim da bude netko dežuran za Uskrs...meni taman M treba doći oko 14.4. i 6dc moram tamo, pa mi je dr.SŠ rekla da taman poslije praznika...ali ne mogu ne raditi, što bi sa curama koje imaju punkcije ili transfer?! Samo neznam koga će zapasti to dežurstvo.
U kojoj si ti fazi?
Meni je sestra Marija rekla da mogu u postupak ako dobijem iza 10.04. jer u protivnom da bi mi punkcija padala oko Uskrsa pa mi ne bi imao tko punktirati jer oni spajaju 3 dana.
ajoj, to nisam znala...baš šteta, nadam se da ja neću dobiti ranije od očekivanog. Kako tebi pada? hoćeš dobiti poslje 10-og?
Necu. Zadnja M mi je bila 09.03. , a kako su mi ciklusi kraci, ocekivala sam da cu dobiti 06.04. A na kraju sam dobila jucer smeđe krvarenje unatoc progesteronu kojeg uzimam da bih mako produzila ciklus. Krivo mi je sto radi par dana gubim postupak, a i treci mjesec sam propustila. U petom mjesecu mi isticu nalazi. :(
kad si radila nalaze? ja sam napravila sve početkom 12mj i još će mi u sad sljedećem ciklusu vrijediti, nasreću, jer ovdje je teško sve skupiti u 2tj. ,samo briseve mogu raditi utorkom, a nek mi padne da mi nije dan ciklusa koji treba biti(na početku) otpada cijeli ciklus...i vađenje krvi je samo pon i uto...užas. Ali zato u ako ovaj sad ciklus ne uspije do jeseni uzeti pauzu i u toj pauzi napraviti sve ponovo...nadam se da neće trebati.
A ne stigneš ti sad ponoviti nalaze? nemaš uputnice ,jelda? Smeđarenje se ne računa kao 1. dan , tako da držim fige da još malo smeđari pa da ne dođe još par dana da možeš ovaj ciklus u postupak!
Ja sam već dobila Gonale, da počnem s njima2dc pa da se ne vračam u Ri samo po to.
Nalaze sam radila pocetkom 11mj i vrijede mi do pocetka 5mj (ne znam tocan datum). Ja sam dobila menopure (svi zenski problemi pocinju sa men :lool: ) I ja se nadam da cu jos par dana smeđariti. U petak dobivam nalaze od stitnjace i valjda ce biti ok.
ajde neka nam je sa srećom pa ćemo opet zajedno čekati betu:mrgreen: ovaj put pozitivnu onako napucane stimulacijom;-)
fusa, chiara sretno ovaj put!
Minna kako ide?
netko piški ove dane, dixidi?
Meni je M stigla. :( Sad sam zvala i ne rade za Uskrs. Moram ponoviti nalaze i javiti se u 5 mj.
Bok ženske! Ulijećem kao padobranac, ali imam jedno pitanje. Beta mi je 21.04 i moram ići u Pulu jer mi je tamo najbliže pa me zanima u kojoj bolnici (mornarička ili) i kakvo im je radno vrijeme? Hvala :-)
Ne znam. Nisam pitala od kad do kad su slobodni.
Ej zenskice ja sam jucer dobila( treća neuspjela :( ) Zvala sam jucer odmah i sestra mi je rekla 11.04 doci na folikulometriju.Taman ce mi se potrefiti Uskrs ali nista mi nije rekla da nece raditi.A joj sta sada
Idem ma prirodni ivf.Ali cudno mi je ako nece raditi te dane kako cu imati punkciju onda
nadam se samo da nebi kad dodjem u utorak rekli mi da nista ovaj mj jer nije me trebala narucivati kad je tako.Bo vidjeti cemo
a da, tebi bi punkcija mogla biti oko tih praznika...vjerojatno pošto si u prirodnom ideš, pa ako te zapadne punkcija na dane kad ne rade odgodit će ti sve skupa za sljedeći ciklus. CHIARA bi trebala sa stimulacijom pa su joj za svaki slučaj odmah odgodili da ne uzima ljekove a ništa od punkcije...baš je to zeznuto...
lafčeko ja nisam iz Pule pa ti nebi znala odgovor...tvoj post mi se tek sad ukazao, pošto je prvi pa treba proć provijeru, nadam se da će ti netko pomoći, ako već nisi saznala. Sretno!
FUSA, konacno malo odmaram od svega, čekam m i nadam se da ne dode, a ako dode onda ću u postupak ovaj ili cak bi rekla prije sljedeći mjesec...
DIXIDI, zovi ih prije utorka pa pitaj vezano za punkciju, pa si na miru
Da to ću i napraviti,nema smisla ici i da mi kazu nista od toga.Sutra ih zovem nadam se da ću ih dobiti na telefon. mala-bebica zelim ti da ne dobiješ,da bude jedna sretna vijest ;)
Evo nestrpljivo.... Kao i inače, puna simptoma ...sve me nešto pika i zateže... nadam se pozitivnom. (Mada ja uvijek imam simptome
Ako ih ne mozete dobit na telefon posaljite mail. Ako nije nesto sto trazi hitan odgovor. Ugl se jave isti ili dr dan.
ivf@kbc-rijeka.hr
Hvala puno cure! Sretno svima od :heart:!
Evo i mene da se malo ukljucim i poduje..pratim vas vec neko vrijeme i puno sam naucila od vas cure..ja sam trenutno u svom prvom postupku- stimuliranom ivf..inace kod dr. M.....dijagnoza koliko hoces: neprohodnost oba jajovoda, slaba ovarijalna rezerva, dva mioma, hipo/hashi...uglavnom bila sam na Puregonu 200IUx11+ 4xOrgalutran..danas odradila punkciju.. 4 folikula...nema js..kaze dr.nisam dobro reagirala na stimulaciju..mozda ce biti bolje u prirodnom?!...po onom sto sam procitala u situaciji slicnoj mojoj cure su imale dugi protokol... kakva su vasa iskustva?
dobrodošla sunshine!
Nemam ti puno pametno za reći, jer i sama tek krećem sa prvim stimuliranim. No s obzirom da veliš da imaš slabu ovarijalnu rezervu i nisi dobro reagirala na prvu stimulaciju, možda i bilo dobro da probaš u prirodnom...ja sam prošla dva, neuspiješna, jednom se nije ulovilo, drugi put se nije ni oplodila jajna stanica. Ali možda tebi baš bude uspiješan. Je da je manja vjerojatnost jer se oslanjaš samo na jednu js(ako se ulovi) ali opet šanse postoje. A onda ako to ne uspije, traži drugu stimulaciju i dugi protokol.
Evo mene,napokon sam ih dobila na telefon.Rekli su mi da svejedno dodjem sutra pa ću vidjeti sta ce doktor reci.Tako da barem sam spremna na to da ce mi mozda reci da ovaj mj preskacemo.Vidjeti cemo mozda ulovim te zadnje dane poslije Uskrsa
U prirodnom cu sigurno probati jer ionako moram pauzirat 3 mj. od stimulacije...nemam sta izgubit osim zivaca...ali me zanimalo ako tko ima iskustvo sa slicnom pricom..sto se pokazalo kao bolje?cudno sam reagirala na stimulaciju..do 10dc su se folikuli lijepo razvijali..a onda su se u 2 dana napuhali za 10 mm??!!..pa pokusavam shvatiti..
I ja sam izvisila ovaj ciklus. Danas mi je 1dc, sutra sam trebala ići po lijekove i na uzv, ali ništa od toga. Jer 8 dc mi pada 17. kada oni ne rade pa mi ne mogu napraviti fm. Dr. mi je predložio da idemo u prirodni ovaj ciklus, ali meni to ne odgovara pošto nemam ovulacije.
Baš sam ljuta jer sam mu na konzultacijama rekla da bih trebala dobiti oko 10. i da mi je rekao da ne rade ta dva dana, naštimala bih si ciklus sa Duphastonima da kasnije dobijem. I još sam se žurila da nalaze napravim na vrijeme. Uhhhh...
Ajme dino bas mi je zao...uh! Grozno je to! Toga se i ja bojim. Moja m treba doci u pet. Ili cet. najranije ali se bojim da ne dode sad ranije jer neznam kak cu onda...bas su puno cura zeznula ova 3dana. Pogotovo kad se zna da smo sve nestrpljive, barem ja!
Sunshine neznam zasto ti je doslo do tog. Mozda da pitas na nekoj temi o stimulaciji, ovdje nas malo pise pa neznam jel koja ima iskustva s tim.
Nisam mogla čekati i izvadila betu 11dn3dt...negativna :-(
Čutala sam negdje da je nakon stimuliranog dobro odmah ici u prirodni postupak. Da su šanse bolje.... Znate li što o tome?
Minna zao mi je. :( Ja tek iduci mjesec idem u stimulirani po prvi put pa ti ne znam tocno reci. Prirodne sam potrosila.
i meni je baš žao zbog neg. bete...nemam iskustva, još, sa stimuliranima ali i ja sam čitala da poslje stimuliranog možeš imati više folikula (od djelovanja stimulacije) pa nebi bilo loše sad iskoristiti prirodni. Nikad se nezna!
ja sam brojila, doslovno, sate da mi M ne dođe, da mi ne odgode ovaj stimulirani postupak zbog praznika. Tj. još brojim3sata i onda je željno očekujem pa krećemo sa pikanjem:mrgreen:.
Nadam se da ću dobro reagirati na stimulaciju. Toga me isto strah.
Koju stimulaciju si dobila? Ajme, pa tek sad kuzim da imam srece da ću izbjeći praznike